Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım mikrotesemi olacak eşin

Hangi hormonlar oldugunu merak ettim dogrusu. Microtese icin % lik bi sans verdi mi yorumu ne oldu

Merhaba canim esin mikrotese mi olacak

Canım bizde hemlex e yeni başladık diğerini duymadım hiç.Önceden kullanan oldumu bilmem ama şifa olsun eşlerimize.
inşallah canım sizin sorun ne bize tıkanıklık dedi bir kaç ilaç daha verdi 3 ay sonra kontrole gidicez bakalım hayırlısı buarada inhibin b sonucu 202 çıkmış dr çok iyi dedi nedir bu inhibin ne işe yarıyo soramadık dr a

merhaba kızlar
uzun süredir yazmıyordum
iki haftadır doktorlarla uğraşıyorum baş ağrısı şikayeti le nöroloğa gittim
karaciğer değerlerim çok yüksek çıkınca ultrasondu mrdı sonra göz doktoru bugün tekrar kan verdim bakalım durum nasıl olacak göreceğiz
hafta sonu İstanbul'a gideceğiz bir aksilik olmazsa Celalettin hoca ile tanışmak istiyorum

Merhaba Canlar;
Nasılsınız?
Site değişmiş çok alışamadım anlamadım.
inşh çözeriz zamanla göüzümüz alışır.
hızlıca okudum..

Yeni gelen bir sürü arkadaşım olmuş.
Hepsine acil şifalar dilerim.

Bugün bir haber aldım ve çok üzüldüm.Annem kanser derken ve nerdeyse 1 sene boyunca kah üzülüp kah alışmaya çalşırken
bugün bir arkadaşımın annesinin beynin kiste olduğunu öğrendim.
arkadaşım öğretmen annesi ziyarete gitmişti.
annesi herşeyi unutmaya başlamış.pazara çıkıyormuş elmaya elma yada ekmeğe demeyi unutmuş başka bir rahatsızlığı yok.belirtsi yok.

acaba alzheimer ? derken doktora gidince böyle bir sonuçla karşılaşmışlar...
acil oldukları yerden Ankara sevk edilmiş 3-4 gün içinde acil ameliyata alıncakmış.

Ya ben çok hassasım bu hastalık olaylardan artık içim buruldu.
neleri neleri dert ediyorum kendime dedim.
hayat ne kadar akıp gidiyor.
kimimizin başına ne gelcek belli değil.
ne yaşayacağız?

Hep söylüyorum öncelikle sağlık ve huzur versin Allahım hepinize.....

ORDA KÖŞEDE Bİ MARKET ADINI UNUTTUM.ONUN HEMEN ARKASINDA
HATTA AYNI BİNADA SAĞLIK OCAĞI VAR

Sağol teşekkür ederim. Tam adres lazım navigasyonla yazıp oraya gitmek için. Celalettin bey oraya gelince ara demiş ama karşı yaka çok karışık araba park sorunu var. mithat paşa tranvay durağına çok yakın mı ? en azından yakınında bir yere park edip yürüme mesafesi gidebilir mi acaba?

14-Flz01 ----------------------14/08/2014 ---------- Perşembe

Sıra FLZ01 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Evet oraya çok yakın.

Hangi hormonlar oldugunu merak ettim dogrusu. Microtese icin % lik bi sans verdi mi yorumu ne oldu
kesin bişey söyliyemiyo cnm onu görmeden bilemeyiz diyo parça alınmadan bilemem diyo olup olmadığını herkeste sans % 50 civarındaymış zaten doktorun söylediğine göre ben sana birazdan tahlil sonuclarınıda yazıcam ona göre bakarsın tahminini söylersin bakalım bizim sonuçlarımız nasılmış

mrb cnm evt mikro tese yapılcak
benim eşimde şubatta mikrotese oldu canım yemeye içmeye kesinlikle dikkat etsin tavuk yemesin mesela. ben eşime bitkisel bi karışım hazırladım ayrıca keçiboynuzu ve nohut kürünü uyguladık şubatta sonucumuz çok güzeldi

Inhibin b testisteki harabiyeti anlmk icin yapilms galiba cok iyi cikmis cnm bizim de 67 cikmisti ama sizin cok iyi :)

o karışımları nasıl uyguladığını banada anlatırmısın cnm peki su anki durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…