- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
arkadaşlar sizce eşim ameliyat olmak için erkenmi davrandı ama başka şansımızın olmadığını söylediler ameliyet gününe kadar nelere dikkat etmemiz lazım ne yemesi lazım aranızda bilğisi olan varsa çoookkk sevinirim ondan çok ben korkuyorum
Hangi hormonlar oldugunu merak ettim dogrusu. Microtese icin % lik bi sans verdi mi yorumu ne oldukızlar kök hücre tedavisi diye
dr. emre Bakırcıoğlu söyledi en son ondan öncede bi iki doktora göstermiştik onlarda o şekilde aynısını söyledi bazı hormanların ilaçla tedavisi varmış bazılarının yokmuş bize öyle söylendi öyle degilmi yoksa cnm
Merhaba canım nasılsınBen varım canım.
Merhaba canim esin mikrotese mi olacakarkadaşlar sizce eşim ameliyat olmak için erkenmi davrandı ama başka şansımızın olmadığını söylediler ameliyet gününe kadar nelere dikkat etmemiz lazım ne yemesi lazım aranızda bilğisi olan varsa çoookkk sevinirim ondan çok ben korkuyorum
Merhaba canım nasılsın
Merhabalar, Sperm çıkışlarınızın olması çok güzel. ilerlemeniz çok kolay olacaktr.
kızlar Celalettin beyin Zeytinburnu, mithat paşa tranvay durağının oradaki yerin tam adresini bilen var mı ???
inşallah canım sizin sorun ne bize tıkanıklık dedi bir kaç ilaç daha verdi 3 ay sonra kontrole gidicez bakalım hayırlısı buarada inhibin b sonucu 202 çıkmış dr çok iyi dedi nedir bu inhibin ne işe yarıyo soramadık dr aCanım bizde hemlex e yeni başladık diğerini duymadım hiç.Önceden kullanan oldumu bilmem ama şifa olsun eşlerimize.
ORDA KÖŞEDE Bİ MARKET ADINI UNUTTUM.ONUN HEMEN ARKASINDA
HATTA AYNI BİNADA SAĞLIK OCAĞI VAR
Sağol teşekkür ederim. Tam adres lazım navigasyonla yazıp oraya gitmek için. Celalettin bey oraya gelince ara demiş ama karşı yaka çok karışık araba park sorunu var. mithat paşa tranvay durağına çok yakın mı ? en azından yakınında bir yere park edip yürüme mesafesi gidebilir mi acaba?
evet cnm mikro tese yapılcakCanım mikrotesemi olacak eşin
evet cnm mikro tese yapılıcakCanım mikrotesemi olacak eşin
kesin bişey söyliyemiyo cnm onu görmeden bilemeyiz diyo parça alınmadan bilemem diyo olup olmadığını herkeste sans % 50 civarındaymış zaten doktorun söylediğine göre ben sana birazdan tahlil sonuclarınıda yazıcam ona göre bakarsın tahminini söylersin bakalım bizim sonuçlarımız nasılmışHangi hormonlar oldugunu merak ettim dogrusu. Microtese icin % lik bi sans verdi mi yorumu ne oldu
mrb cnm evt mikro tese yapılcakMerhaba canim esin mikrotese mi olacak
benim eşimde şubatta mikrotese oldu canım yemeye içmeye kesinlikle dikkat etsin tavuk yemesin mesela. ben eşime bitkisel bi karışım hazırladım ayrıca keçiboynuzu ve nohut kürünü uyguladık şubatta sonucumuz çok güzeldimrb cnm evt mikro tese yapılcak
Inhibin b testisteki harabiyeti anlmk icin yapilms galiba cok iyi cikmis cnm bizim de 67 cikmisti ama sizin cok iyi :)inşallah canım sizin sorun ne bize tıkanıklık dedi bir kaç ilaç daha verdi 3 ay sonra kontrole gidicez bakalım hayırlısı buarada inhibin b sonucu 202 çıkmış dr çok iyi dedi nedir bu inhibin ne işe yarıyo soramadık dr a
o karışımları nasıl uyguladığını banada anlatırmısın cnm peki su anki durumun nedirbenim eşimde şubatta mikrotese oldu canım yemeye içmeye kesinlikle dikkat etsin tavuk yemesin mesela. ben eşime bitkisel bi karışım hazırladım ayrıca keçiboynuzu ve nohut kürünü uyguladık şubatta sonucumuz çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?