Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR mrb bizde tedaviye başladık ama sanki u defa acemi olduk ne bileyim puregon 200 le başladık başka ilaç yok rabbim pişmanlık vermesin inşallah ne bileyim bizimde aniden oldu aslında bizimde tam hazır oldugumuz söylenemz ne olur dua edin

umutolsun tedavin hayırlı dualrım seninle canım kaan hocamı yönlendirdi sizi?
her işte vardır bir hayır inşallah du defa olur

selva canım senin eşinin hormonları yüksekmiydi ?

mrb kızlar nasılsınız
kimsecikler varmı?
iyiyiz canım sen nasılsın..
allah yardımcın olsun canım.geçen hamilelikle ilgili bişeyler yazmışsın anlamadım şakamıydı neden böyle şaka yaptın kız...

canım tüp yaptırırken ultrasonla bakmışlardı alttan rahim güzel diyordu hoca ama onun dışında bişey yaptırmadım tavsiye ettiğin birşey varmı..

eşim 2007 olmuştu canım gelişmemiş hücre bulunmuştu inşallah 3yılda gelişmişlerdir...

neyse canım çıkıyorum sonra görüşürüz eşim ögle yemegine gelecekte biraz yemek yapıyım gel yiyelim...

zaman ve espoir donasyon hakkındaki yorumlarınız için çok teşekkür ederim ve tüm arkadaşlarımda...olumlu yada olumsuz herkes usulünce bana fikir verdi ve çok yardımcı oldu.....BıLıYORSUNUZ EŞıM GEÇEN AY TESE OLDU VE BULUNAMADI PATALOJıYı ıNCELENMESı ıÇıN TESTıS BıYOPSıSı BIRAKMIŞTIK OZAMAN VE YENı SONUÇ BELLı OLDU.DıYORKı RAPORDA...BAZI TÜBÜLLER ıÇıNDE HıÇ HÜCRE GÖZLENMEZKEN BAZILARININ ıÇıNDE 10 A YAKIN SPERMATAZOA GÖZLENDı.... TABı EMRE BEYı CEPTEN ARADIM ASLINDA TEDAVıYE ONUNLA BAŞLAMADIĞIMIZ ıÇıN HıÇ YÜZÜM YOKTU AMA EN DOĞRU AÇIKLAMAYI O VERıR DıYE DÜŞÜNDÜM ODA BANA EEE ÇIKMIŞ ıŞTE SPERM NıYE SıZE ÇIKMADI DEDıLER OZAMAN DEDı VE KIZDI BıRAZDA HAKLI OLARAK....EŞıMıN ACELECı DAVRANMASI NEDENıYLE ıLAÇ FALAN KULLANMAK ıSTEMEMESı YÜZÜNDEN EMRE BEYDE BAŞLAMAMIŞTIK BıZ....NEYSE BU BıZı SEVıNDıRDı ARKADAŞLAR SPERMATAZOA HAKKINDA BıŞEY BıLEN YADA EŞıNDE ÇIKMIŞ OLAN VARMI YADA BUNUNLA DÖLLEME YAPILABıLıRMı BıDAHA KıNDE DE BULUNABıLıRMı......ŞUAN HEM MUTLUYUZ HEMDE KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK ERKENDENDE UMUTLANMAK ıSTEMıYORUM.....

iyiyim bende canim ne olsun
tedavide hangi asamadasiniz canim

canım benim eşim 1 aydır proxeed plus endol trental kullandı işte, kan tahlili yaptırdık sonucu kaan hocaya yazdık cevap bekliyoz bakalım ne diyecek eyvahedigeldismile ama benim buralardan okuduğum edindiğim bilgilere göre kan sonucumuzun pekte iyi çıktığı söylenemez mafoldumben bakalım doktor ne dicek heyecanla bekliyoz, bide benim eşim klinefelter sendromlu biri senağlama anlayacağın bizim iş baya zor iğneyle kuyu kazıcaz galiba senağlamasenağlama

canım ya daha biz cumartesi akşamı yazdık senin cevabının gelmiş olması lazım biz daha öncede mail atıyorduk en geç 3 günde cevap geliyodu..

canım benim daha önce bizde mail yolladığımızda, seninde dediğin gibi 3gün içinde cevap gelmişti bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum, bekliyoruz bakalım, sizin cevap gelince, bizim cevap geldi eryasu diye bana yazarsan sevinirim bende ona göre bilirim demekki bizimkinde sorun var gelmediğine göre diyeeee....

umutsuz 1985 bak gördün mü Rabbim yardımedior
canım spermotozoa spermin verelerinden biri ve ilaçla gelişebiliyor bence kaan hocada ilaç tedavisi olun sonra canlı canlı şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum eşimin arkadaşına drlar yüzde 70 cocugun olmz dediler ozaman bekardı yurt dışına çıktıgı zaman proxeed alıyor ki ozaman türkiyede satılmıyordu bunun yanında keçiboynuzu ve pekmezi kuru üzüm çekirdeği kullanıyor spor yapıyor ve varikosel ameliyatı oluyor sonra evlendi ve eşi ilk geceden hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile bence proxeed kullanın ve mutlaka kaan hocaya giin ilaç tedavisi için ayrıca bizim 2. mteseyi emre bey yaptı ve çok ilgili bir dr ameliyattan sonra bile çıkmadıgı halde defalarca aradık ve har aramamızda aklınıza takılan bişey olursa gene arayın dedi kaan hoca ve emre bey bu ikisine gidin gercekten çok ilğili ve para ugruna insanları kullanmıyorlar hadi bakalım inşallah olur

KIZLAR BUGÜN HASTANEYE GıTTıK YıNE TALıL VERDıK ULTRASYONLA BAKILdı şu an sonucun cımasn bekliyoruz

canım tüp yaptırırken ultrasonla bakmışlardı alttan rahim güzel diyordu hoca ama onun dışında bişey yaptırmadım tavsiye ettiğin birşey varmı..[/QUOTE]

arkadasim tüp bebege baslamadan önce bütün tahlilerini yap sende
bende tavsiye ne olur ne olmaz bebegin tutunmasini istiyorsan bütün önlemlerini al derim
ben bu tahlileri yaptirdim :

- kan tahliler hormon vs (kan sonuçlarim hepsi iyi bir problem yok)
- histerosalpengografi (tüplerim açik çikti)
- normal ultrason asadan (polip gözüktü)
- fiziolojik serumla tekrar ultrason asadan (polip oldugu kesinlesti)

Benim yaptirdiklarim bunlar ve bunlari bana tüp bebek merkezi yaptitirdi

bu güzel haberler
umutlarin bittigi yerde yeni umutlar dogdu
sizin adiniza çok sevindim
benim size tavsiyem bu saatten sonra bir sans olmusken bunuda harcamayin yani esine söyle iyi bir ürologda tedavi görsün yani emre bakircioglu yada kaan aydos'da
esini ikna et zorla ilaçlar kürler bitkiseller içir
benim esim hiç burun kivirmadi vermedigim ilaç kalmadi allah karsiligini verdi
darisi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…