yok canı eşim emre beyde tese olmayacak biz ilk kez gidiyoruz emre beye görüşmek için bakalım ne diyecek yarın 2de ordayız siz kaçta ordasınız karşılaşırız belkide...BELGİN...galiba emre beyde mikro tese olacaksınız daha önce onunla bi tedaviye başlamışmıydınız yoksa senin içindemi ilk??belkide karşılaşırız orda randevu alabilirsem yarın akşam bende gidicem emre beye tekrar...senin içinde inşalllah hayırlı olsun...
günaydın kılzra nasılsınız eryasu senin durumundamı bizim gibi yan klinifelterli demmi sende hoş geldin umudunu kaybetme kan hocayla konuştunmu teseye girebilecekmi offfffffffff bizimde girmeme ihtimeli var
inşallah canım sagol...
hoşgeldin arkadaşım allahım tez zamanda bu dertten kurtarsın..
Hoşbulduk canım. Amin hepimizi inşallah
kızlar haberiniz varmı bilmiyorum ama larem dogum yaptı oğluşumuz oldu kızlar teyze olduk :teytey::teytey:
ayyy çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah:teytey::teytey::teytey:kızlar haberiniz varmı bilmiyorum ama larem dogum yaptı oğluşumuz oldu kızlar teyze olduk :teytey::teytey:
BELGİN 2kez yolladım sence 1 kez daha yollayımmı?
kızlar bizlerde dogum yaparda en kısa zamanda böyle halaylar cekeriz
belgin işllah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle
eryasu mrh eşin klineferli demiştin onu nerden anladınız hormon değerlerinden mi onu çözemedim ben
canlarım bu gece yola çıkacagız emre beyle görüşmek için lütfen dua edin bane bu sefer güzel haberlerle geleyim buraya dualrınızı esirgemeyin benden.sonra annemin yanına ugrayacagız pazar akşamı anca döneriz fırsat bulursam oradan yazarım sizlere.akşama kadar yazarım yine sizlere.
haa bu arada DEMMİ arkadaşım hoşgeldin aramıza :1hug:
benim kafa dalgın bu ara seni gözden kaçırmışım :bbo:
canım bizim çocuk olmayınca ben doktora gittim problem çıkmadı bi süre bekledik sonra olmayınca eşim doktora gitti doktorlar bi görüşte anladılar vala eşimin klinefelter sendromlu oldunu senağlama çünkü benim eşim bütün özelliklerini taşıyo, benim eşimde kıllanma olmaz hiç traş olmaz suratı bebek yüzü gibi kaydirigubbakcemile3 kollar bacakları uzun göğüsleri büyük doktorlar bunu bir görüşte farketti, sonra emin olmak için genetik test yaptırdık ve adamlar haklı çıktı senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?