- 22 Temmuz 2009
- 2.675
- 108
- 688
arkadaşlar eşi azo olupta varikoselıde olan kımse varmı...yada teseden önce doktorunuz varikosel ameliyatı olun dedımı..eşimin hormon ve genetık testleri normsl cıktı..ama varikosel vardı..teseden önce bize varikodel den ameliyat olun dedı..bizde sımdı cok kararsız kaldık..bu durumu yasayan varmı ..ne olur bır fıkır verın
canım aramıza hosgeldımn
bızde de azosperm sorunu var ve ben suanda tup bebek tedavısındeyım
Merhaba canim hosgeldin aramiza..
Gecmis olsun..
arkadaşlar eşi azo olupta varikoselıde olan kımse varmı...yada teseden önce doktorunuz varikosel ameliyatı olun dedımı..eşimin hormon ve genetık testleri normsl cıktı..ama varikosel vardı..teseden önce bize varikodel den ameliyat olun dedı..bizde sımdı cok kararsız kaldık..bu durumu yasayan varmı ..ne olur bır fıkır verın
DEMMİ aramıza hoşgeldin sanırım eşlerimizin azosperm olduğunu aynı zamanda öğrendik bende ocak 2010 da öğrendim ve 4 aydır çok kötü günler geçirdik...7 aylık eliyim ama kendimi 70 yıldır bu işle uğraşıyo gibi hissediyorum...siz ne aşamadasınız ne yapıyosunuz bilmiyorum ama acele etmeyin derim arkadaşım hiç bir konuda...biz acele ettik ve tüp bebek tedavisi gördüm eşim işin ehli olmayan birinde tese oldu bunlar geçen ay oldu ve sperm bulunmadı yani acele davrandık arkadaşım.....
ZAMAN ESPOİR VE BELGİN....arkadaşlar eşim donasyon istiyordu ya ben istemiyordum. fakat spematazoa çıkınca patalojide, ikna ettim onu tekrar bir tedaviye...eğer çıkmazsa donasyon yapacağımızı söyledim...emre beyle başladık bize en yakın o sonuçta...ta geçen ay reçete edipte bizim almadığımız ilaçları aldım dün ve eşim bir hevesle başladı..klomen yarım tb.antioksidan formula ve mens angomax diye ilaçlar zaten gnc ürünü vitamin oluyo bunlar bunları başlamıştı bize kısmet bakalım 2 tese arasına 6 ay konuyomuş diye en az 6 ay ilaç tedavisi görcez galiba..sonrada emre bey ne derse o onun dışında hiç bişey yapmayalım diyoruz inşallah emre bey bize hayırlı olur her ilaç bitiminde de doktora kontrole gidicez...içim umutla dolu yolculuk uzun sabır gerekiyo...arkadaşlar bunların yanında kullanmam gereken bişey varmı ...allah hepimizin yardımcısı olsun...
ZAMAN ESPOİR VE BELGİN....arkadaşlar eşim donasyon istiyordu ya ben istemiyordum. fakat spematazoa çıkınca patalojide, ikna ettim onu tekrar bir tedaviye...eğer çıkmazsa donasyon yapacağımızı söyledim...emre beyle başladık bize en yakın o sonuçta...ta geçen ay reçete edipte bizim almadığımız ilaçları aldım dün ve eşim bir hevesle başladı..klomen yarım tb.antioksidan formula ve mens angomax diye ilaçlar zaten gnc ürünü vitamin oluyo bunlar bunları başlamıştı bize kısmet bakalım 2 tese arasına 6 ay konuyomuş diye en az 6 ay ilaç tedavisi görcez galiba..sonrada emre bey ne derse o onun dışında hiç bişey yapmayalım diyoruz inşallah emre bey bize hayırlı olur her ilaç bitiminde de doktora kontrole gidicez...içim umutla dolu yolculuk uzun sabır gerekiyo...arkadaşlar bunların yanında kullanmam gereken bişey varmı ...allah hepimizin yardımcısı olsun...
DEMMİ...benim eşim çok ilgilenmiyor aslında çok anlamıyor ben koşturuyorum fakat dediklerime harfiyen uyuyor sanırım hemşireyim diye bana bırakmış durumda bende çaresizliğini görüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum...eşim klinomel ve vitaminler alıyor.bunlar antioksidan formula ve mens argımax emre bey yazdı..acaba bunların yanına prooxeed de alayımmı çünkü ZAMAN DA al başla demişti bi arkadaşında işe yaramış ama sorun olurmu bilemedim....siz bu arada kaan hocayla mı başladınız kesin tedaviye ??
inşallah canım sagol...canım belgincim ben inanıyorum ki bu sefer sen sevineceksin eşinde sperm bulunucak
allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bu sefer yüzün güler...zaman ve espoir donasyon hakkındaki yorumlarınız için çok teşekkür ederim ve tüm arkadaşlarımda...olumlu yada olumsuz herkes usulünce bana fikir verdi ve çok yardımcı oldu.....BİLİYORSUNUZ EŞİM GEÇEN AY TESE OLDU VE BULUNAMADI PATALOJİYİ İNCELENMESİ İÇİN TESTİS BİYOPSİSİ BIRAKMIŞTIK OZAMAN VE YENİ SONUÇ BELLİ OLDU.DİYORKİ RAPORDA...BAZI TÜBÜLLER İÇİNDE HİÇ HÜCRE GÖZLENMEZKEN BAZILARININ İÇİNDE 10 A YAKIN SPERMATAZOA GÖZLENDİ.... TABİ EMRE BEYİ CEPTEN ARADIM ASLINDA TEDAVİYE ONUNLA BAŞLAMADIĞIMIZ İÇİN HİÇ YÜZÜM YOKTU AMA EN DOĞRU AÇIKLAMAYI O VERİR DİYE DÜŞÜNDÜM ODA BANA EEE ÇIKMIŞ İŞTE SPERM NİYE SİZE ÇIKMADI DEDİLER OZAMAN DEDİ VE KIZDI BİRAZDA HAKLI OLARAK....EŞİMİN ACELECİ DAVRANMASI NEDENİYLE İLAÇ FALAN KULLANMAK İSTEMEMESİ YÜZÜNDEN EMRE BEYDE BAŞLAMAMIŞTIK BİZ....NEYSE BU BİZİ SEVİNDİRDİ ARKADAŞLAR SPERMATAZOA HAKKINDA BİŞEY BİLEN YADA EŞİNDE ÇIKMIŞ OLAN VARMI YADA BUNUNLA DÖLLEME YAPILABİLİRMİ BİDAHA KİNDE DE BULUNABİLİRMİ......ŞUAN HEM MUTLUYUZ HEMDE KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK ERKENDENDE UMUTLANMAK İSTEMİYORUM.....
kolay gelsin canım olsun tatlı telaşlar bunlar.sagol canım gidiyoruz bakalım umut dünyası işte...belginim canım nasılsın diye sormuşsun yeni okudum şükür iyiyim proxeed plus aldık bugün 3.günü eşim içiyor..bu arada okulda işler yoğun çoçukların 23 nisan hazırlığı var kıyafet,toka dans derken yoruluyorum..perşembe gidiyosun demek inşaallah iyi haberler getirirsin..
allah yardımcın olsun...kızlar sonuclar su anda ii ama kaan beyin teseye girmeme ihtimali var ne olur dua edin
inşallah canım...tabiki yazarım canım benim yazmazmıyım, hepimizin derdi aynı bu yolda mücadelemiz aynı, inşallah hayırlı haberler alırız :Saruboceq:
hoşgeldin arkadaşım allahım tez zamanda bu dertten kurtarsın..a.s. kızlar 2010 başından beri azosperm derdiyle boğuşuyoruz.
2-3 aydır forumları yakından takip ediyorum. bir çoğunuzun acı tatlı anlarına tanık oldum.
çoğu zaman göz yaşları içinde dualarınıza eşlik ettim. Şimdi artık moral vermek, umut vermek ve almak, dualarımıza devam etmek için aranıza katıldım.
dostluğumuz çocuklarımızın dostluğuna sirayet etsin inşallah.
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ya ben bu kaan hocadan ümidi kestim mafoldumben
her sabah bi ümit hemen bilgisatarı açıyorum
8 gün oldu hala haber yok senağlama
normalde 2-3 gün içinde cevap veriyodu adam bizle
uğraşmaktan bıktı heralde bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?