Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dualarımız seninle Belgincim. iyi yolculuklar size. Eşim Emre beyin soyadını bakırcıoğlundan umutluoğlu diye değiştirdi. Bize de çok umutlu konuşmuştu çünkü.
Tek indirilmiş testisin muayenesinde ultrason sonucunda yapulan ölçümün neredeyse iki katı ve normale çok yakın olduğunu söyleyip şansımızı yüksek görmüştü. Biz de çok şaşırdık görüntülemede ölçümün daha sağlıklı yapılacağını düşündüğümüzü söylediğimizde yanlış ölçmüşler ölçen kişiye kalmış bir şey diyemem Ben ideale yakın görüyorum dedi. Üstelik inmemiş testislerdeki sperm bulunulma oranı da oldukça yüksekmiş umuttüpbebekte. Muayenenin ücretli olmasını hoş karşılamamıştım ama söylediklerinden sonra seve seve verdim valladelikafadulden

Merhaba kizlar
belgincim sana iyi yolculuklar guzel haberlerle dönersin insallah

larem dogum etti anali babali bûyüsün oglu darisi bizlere kizlar

lamyay esim bir çok ilaç kullandi su an aklima gelenler bunlar :

- Kaan aydos'un ilaci (klomen) fakat düzenli çekilde kullandi 2,5 ay kullandi bir ay ara verdi sonra tekrar 2 ay kullandi ocakta ilaç bitti fransa'da bulamadigimiz için son verdik
- vitamin E
- vitamin C
- BETASELEN diye bir ilaç betakaroten, selenyum, çinko, vitamine E ve C içerikli kapsül seklinde
- 3 ay falan tribulus terrestris kullandi
- pollen, bal, ari sütü içerikli ampül içti
- maca diye bir ilaç (bitkisel)
- keçi boynuzu

canım spermatozoa sperm hücresidir

inşallah sende güzel haberlerle dönersin

hoşgeldin canım inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun

ZAMAN....canım çok detaylı anlatmışsın durumunu teşk.ederim.sizin yaptığınız hatayı yaptık işte bizde...bir tüp bebek merkezinde kadın doğumcu üzerinden erkek infertilitesine çare aradık tabiki sperm bulunamadı...doğru elde olmuş eşin sonra teseyi ama nasip işte hepimiz nasibimizi yaşıyoruz ötesi olmuyo..nasıl bir imtihan değilmi...benim eşiminde testisler yerinde hacim ve diğer herşey hormonlar falan normal hiç bir sorun yok ama emre bey akraba eviliğimi dedi evet anne ve babası amca çocukları..onlara içten içe okadar kızıyorumki anlatamam...bu emre bey bize düşük bir şans vermişti fakat şimdi biyopside 10 dan az spermatazoa görüldü denince umutlandık ve emre beye söyledik oda daha olumlu bakti ve hemen ilaçlaraa başlayın dedei ve dün başladık...bilmiyorum allahtan umut kesilmez ama senin gücüne hayranım ben....keşke okadar güçlü olabilsem bu konuda...bazen içten içe eşimi suçluyor ona karşı bir soğuma hissediyorum tabi bunu yansıtmıyorum..ama başımıza gelenlerin suçlusu o gibi şeyler düşünüyorum...neyse uzattım arkadaşım allah yardımcımız olsun kök hüzreyi bekleriz hepimiz gerekirse...o da nasıl hangi aşamada şu anda bilmiyorum...

BELGıN...inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin emre beyden...çok ilgili çok detaylı konuşuyo memnun kalacağından eminim...ben yarın gelmiyorum eşim ilaçlara yeni başladı biraz kullansın 20 gün sonra falan bi kontrole gidelim diye karar verdik...iyi yolculuklar...

ARKADAŞLAR...spermatazoa sperm hücresidir diyende var hayır evresidir diyende var..emre bey telde çıkmış sperm dedi ama kafam hala karışık...insan emin olamıyo sperm atazoa sperm mi??değilmi??kesin bilgisi olan varmı....BUARADA ORNIN PATALOJİSİNE GÜVENMEYİP BİYOPSİ PARÇALARINI GERİ ALDIM SONRA GİDİP NİŞANTAŞI PATALOJİDE TEKRAR İNCELETTİM Bİ PROFÖSÖRE ,,AZ SAYIDA HEM SPERMATİD HEMDE SPERMATAZOA GÖRÜLMÜŞTÜR DEDİ BUGÜNKÜ RAPORDA...

sperm hücresi spermatazoa

UMUTSUZ1985 sperm veya evresi snuçta bişey çıkmış olması çok güzel ve umut verici bence.artık daha gayretli bir şekilde tedaviye devam edebilirsiniz.BELGıNCıM güle güle git ve iyi haberlerle dön inş. canım.bu arada teyze olmuşuz gözümüz aydım.çok sevindim larem adına.

sagol canım emre bey size ilaçmı verdi ne verdi.

inşallah sende güzel haberlerle dönersin
inşallah canım sagol
sagol canım benim...dua et bol bol bana.
sagol canım allahım hepimizin yardımcısı olsun..

sagol canım inşallah bizde birgün seni sende bizi teyze yapacaksın...
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz
uyudum uyandım bi güzel canım şimdide oturuyorum.

kızlar eşime keçiboynuzunu yapacaktım proxeedle çakşırı denedik uyuşmadılar şimdi kaçiboynuzu yapma diyor
ne dersiniz deneyelim imi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…