Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba umutolsun canım eskiden mikrotese yokken klinefelter olanlara hiç açıp bakmıyorlardı bile nasıl olsa olmaz diye. ama şimdi mikrotese ameliyatlarıyla onlardan da sperm bulunabiliyor. %100 değil ama Allah'tan umut kesilmez. Dualarımız seninle Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Olumlu düşünün iyi olacağına inanın ve olsun.

günaydın kızlar tuhaf bir rüyayla uyandım sonrada bakım dedim topikte neler olmuş
leylak ve demmi ve diğer bacılar inşallah olucak arada aklıma vurunca yazıyorum işte
belginim canım benim hadi hayır haberle dönersin inşallah
demmi canım evet eyüpsultanda hani o dış avlusunda fiskiyenin oldugu kapı değilde öbür kapının karşısında tarihi eyüpsultan şifa aktarı var ismini hatırlamıyorum ama bizim topikte geçmişte vardırda bakmaya üşendim neyse topiğimize biri geldi eşi azoymuş yeni öğrenmişler çok üzülüyordu kocasıda ordan macun almış macununn yanına arısütü poleni veriyorlar şeker gibi onu emiyor eşin kızın kocası kullanıyor ve doğal yoldan çıkış oluyor yanlış hatırlamıyorsam hatta mteseye hazırlanıyorlardı ama doğal olarak çıkıyor en son hamileydi ama bir daha ugramadı tabi ben bunu duyarda almazmıyım yazısını okuduğum gün gidip almıştık ama eşim düzenli kullanmadı umreye gidinceye kadar düzenli kullandı ama yanımıza almamıza ragmen orda düzenli kullanmadı sonra dönüncede tamamen bırakı işte Allah herkezin şifasını biyere gizliyor bizlerede bulmayı nasip etsin derya tıribülüsten buldu şimdi bebişi var larem akapunkturtan buldu şimdi bebişi var inşallah en kısa sürede hayırlısıylada rabbim bizlere bulmayı nasip etsin
kızlar bu arada hacamatı duydunuzmu

zaman değildi başka biriydi ben de hatırlıyorum. 100tl idi o zaman kavanozu çok iyi hatırlıyorum. doktora gitmeden eşim hiç bişey kullanmak istemiyor o yüzden şimdi cmtsi doktora gidip ondan sonra emre bey in dediğine göre bitkisellere başlıcaz 3-5 ay sonra inş tüp bebeğe başlarsak herşeyi dayıcam eşime :))))

zaman, sayes derdimiz öyle büyük ve tuhaf ki çareleri de bir değil bin tane Allah'ım derman olacak vesilesiyle karşılaştırsın inşallah bizleri. Bir çok bilgi kirliliği de oluyor aslında suistimal de ediliyor çare arayışımız. İnsanın kafasını toplayıp doğru yollara yönelmesi çok çok zor oluyor böyle bir ortamda. Eyüpsultan yer olarak bize ters kalıyor ama bir fırsat yaratıp o aktara uğramayı düşünüyorum. Akupunkturu da düşünmüyor değilim ama eşimi nasıl ikna ederim bilemiyorum.Yine üsküdarda ermiş aktarı duymuştum oraya da gitmeyi düşünüyorum. trebilusa Kaan hoca ya da danışarak başladı eşim 1 haftadır. her ay yapılan hormon değerlerine göre devamına karar verecek Kaan hoca bundan önce bilgisi yokmuş o bitkisel destek hakkında. Emre beyse pek tasvip etmiyor böyle şeyleri eşimin testosteronu biraz yüksek çıktığı için ne kullanıyorsunuz dedi. çakşır keçiboynuzu saydık. işte böyle şeyler hormonlarda dengesizliğe yolaçabiliyor. kanıtlanmamış deneysel şeyleri kullanmak herkesde aynı etkiyi yapmadığı için biz önermiyoruz dedi. Haklı olabilir ama şifa bulma uğruna kullanabildiğimiz kadar çok şeyi kullanmak istiyoruz.

canım benim demmi bacım ermiş aktarın macununuda kullandık onlarda bögürtlen köküyle birlikte macunu kullanın diyor ama böğürtlen kökünün tadı çok kötüydü yada ben yapamadım ondan bukadar kötüydü

benim eşim zaten bitkisel kullanmaya pek sıcak bakmıyor. Hem zor geliyor hem de belki bir etkisi olur diye düşünüyor o da. Biz zaten Emre Bey'de tedavi olucaz inşallah. Belki bir iki vitamin falan öneririz bilmeiyorum şimdiden. Eşim de hormonları bozar falan diye düşünüp kullanmadı zaten hiç bişey. Bir dönem terribulus kullandı o da bir ay ilk öğrendiğimiz zaman bir de birkaç GNC ürünü. Bakalım en azından bişeyleri öğrenelim de hiç bişey kullanmadan ondann sonra ona göre hareket ederiz.

nasıl yapılıyor böğürtlen kökü? benim eşim şimdiye kadar bir tek çakşır kökünün kaynamış suyunun tadından şikayet etti. Ama zorlanarakta olsa içmemezlik etmedi kurban olduğum. Yalnız şimdi araya başka haplar girdiği için bir süredir bitkisellere ara verdi. ne zaman tekrar başlar bilmiyorum çakşır kökünün yarısı bitti yarısı duruyor. yarım kilo kadar almıştık kadıköyden bir aktardan.

Kızlar bu arada benim reglem bu ay hiç olmadığı kadar çok gecikti 45. günümdeyim kistim var çok sıkılıyorum.:sm_confused:

Allah derdi veriyorsa mutlaka dermanını da verecektir. Allah'ın ilmini hiç kimse bilemez. Tıp bile bazı konularda öylece kalıyor. Sonuçta herşey Allah'tan. Onun için hep olumlu bakmaya çalışıyorum. En kötüsünü düşünüyorum ama en iyisi olursa da fena olmaz diyorum:) Umutsuz hiç bir zaman olmadım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek inanıyorum er ya da geç....

Sana tamamen katılıyorum sayes. Öğrenmeden, bilgilenmeden kulak dolgunluğuyla hiç birşey yapılmamalı. Çalıştığım işyerinde bir arkadaşımız başağrısı şikayetiyle doktor o anda bulunmadığı için başka bir arkadaşımızdan ağrı kesici istiyor o da hepimizin bildiği ve kullandığı minoset isimli ilacı veriyor. başı ağrıyan arkadaşımız 1-1,5 saat sonra zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırılıyor. Meğer ilacın içeriğindeki maddelerden birine allerjisi varmış. Çok nadir 10 bin kişide bir görülen yan etkileri onda ortaya çıkmış. ölümden döndü. Ancak şu da varki bazı doktorlarda sanki fayda görmemizden onlara ihtiyacımız kalmadan bu işin üstesinden gelmemizden ödleri kopuyor gibi. Öyle bir bozulup küçümseyip aşağılıyolarki şaşıyorum. yanlış de olsun bitsin. Sonuçta kk sağolsun fayda görenler olduğuna hepimiz şahidiz alternatif tıpla.

ZAMAN...kaynananı dövesim geldi...benimde bu durumu sadece kaynanam biliyor o da çok ağladı falan ama....hani üzgün kadın sürekli dualar okuyor kendi çapında nohutfalan alıp getiriyor falan...ama amcasının oğluyla evlendiği için ve biz onların yüzünden bunu yaşadığımız için hiç affetmiyorum...allah yardımcımız olsun...bide bu dertle dış kuvvetler hiç çekilmiyor...

BELGİN...emre bey eşime taaa 2 ay önce klomen yarım tb.antioksidan formula ve mens angolamax diye vitamin türevi ilaç vermişti fakat biz daha yeni aldık ve başladık...bakalım sana bugün neler diyecek ne ilaçlar yazacak???

KIZLAR...şimdi biz tedaviye daha 2 gündür başladık sizce yanında da bitkisel bişey yapayımmı....yada en faydalısı ne ne yapayım???eşim içmez ama şu ara spermatazoa görüldü diye mutlu belki ikna ederim...

merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...

Belgincigim cok sevindim insallah genetik teste güzel cikar alllah yardimcin olsun
insallah hep böyle mutlu olursun canim

KIZLAR...dün kaan beyede pataloji raporunu biraz mail atarak anlattım..o da bana bugün dönmüş faxla diye..bende az önce faxladım..inşallah olumlu bişi söyler...birkaç spermatazoa görüldü sonuçta hala ookdar endişeliyimki.....iyki burdasınız iyki birileriyle paylaşıyorum yoksa kafayı yerdim heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…