espoircim sen yolun yarisini bitirdin darisi bizlere
insallah güzel olur bizimde kan tahlili sonucu hayirlisi bakalim
arkadasim darisi size
sakin birakma sabirli ol sizde basaracaksiniz
insallah basaracagiz canim icimde umut var
basaricaz umudunu kaybetme
ben çikiyorum iyi geceler
görüsürüz
eryasu demmi jklm mrb nasılsınız belgin iyi haberlerle dönün inşallah kızlar bizede inşallah kaan bey girer amaliyata du edin sizce bizim durum ne olur bana birazmoral olun ne olur cok zorlu bi sürecten geciyoruz aniden tüp bebege başladık bakalım kısmet artık nasıl olur ne yaparız sonucumuz allahın izniyle iyi olsun inşallah
İnşallah canım Eyüp sultana gitmişken azospermiye çok iyi gelen kendine özel karışımlar yapan bir aktar varmış caminin karşısında oraya da bir uğra istersen zannedersem bir kaç ay önce zaman yazmıştı
canım benim demmi bacım ermiş aktarın macununuda kullandık onlarda bögürtlen köküyle birlikte macunu kullanın diyor ama böğürtlen kökünün tadı çok kötüydü yada ben yapamadım ondan bukadar kötüydü
Allah derdi veriyorsa mutlaka dermanını da verecektir. Allah'ın ilmini hiç kimse bilemez. Tıp bile bazı konularda öylece kalıyor. Sonuçta herşey Allah'tan. Onun için hep olumlu bakmaya çalışıyorum. En kötüsünü düşünüyorum ama en iyisi olursa da fena olmaz diyorum:) Umutsuz hiç bir zaman olmadım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek inanıyorum er ya da geç....
Çok geçmiş olsun hepinize.
inşallah azospermi hastalıgını eşleriniz atlatır meleklerinize kavuşursunuz.
merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?