merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...
merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...
lamyay bir kismini unuttum simde evde baktim
birde esim bir ara L-carnitine kullanmisti 4 ay falan
ameliyattan iki ay önce l-arginine kullandi ve sirf çinko ilaç ve acid folik ilaci
esimin azosperm oldugunu ögrendigimizde yani mayis ayinda 3 ay nohut suyu kürü uygulamistim
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
sagol kadercim iyilik
sen nasilsin hic girmiyon
arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için
iyiyim canim evet bu aralar fazla giremiyorum okula gidiyorum misafirlerim vardi esim izinli evde gezmeye falan gidiyoruz o yuzden pek zaman olmuyor canim sen neler yapiyorsun[/Q
bende okula gidiyorum canim bu ara ders calisiyorum sinavim var
iste günler gecip gidiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?