iyiyim canim evet bu aralar fazla giremiyorum okula gidiyorum misafirlerim vardi esim izinli evde gezmeye falan gidiyoruz o yuzden pek zaman olmuyor canim sen neler yapiyorsun[/Q
bende okula gidiyorum canim bu ara ders calisiyorum sinavim var
iste günler gecip gidiyor böyle
canim benimde oyle sinavlar var sen demi nivo 2 sinavina girecen
canim benimde oyle sinavlar var sen demi nivo 2 sinavina girecen
evet canim bende o sinava girecem korkuyorum girenler zor diyor
evet canim bende o sinava girecem korkuyorum girenler zor diyor
evet canim zor diyorlar allah yardimcimiz olsun insalalh kazaniriz canim calisdigin bi site varsa ozelden yollarmisin canim
evet canim zor diyorlar allah yardimcimiz olsun insalalh kazaniriz canim calisdigin bi site varsa ozelden yollarmisin canim
tamam bildigim siteleri yolluyorum
arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için
mrb canlarım.CICEKCIM KADERCIM allah zıhın acıklıgı versın.umarım ıstedgnz yere gelırsınız basarı sızınle olsun.UMUTOLSUN ay senden cok heyecanlyım arkadaadım senınle bır ıgnelerının gunlarını sayıyorum.sen bıze ya umut olacakasın ya da........ aynı hastalıktan muzdarıp oldgmz ıcın .allh yardımcınız olsun su gıbı herseyınızn kolay olsun ınsaalh.SEVGI DOLU canım o tedavıde fsh ın normal sartı var demek.bu fırsatı kacırmayın arkadasım .ınsaaalhhhhhhhhh
teşekkürler canım inşallahmrb canlarım.CICEKCIM KADERCIM allah zıhın acıklıgı versın.umarım ıstedgnz yere gelırsınız basarı sızınle olsun.UMUTOLSUN ay senden cok heyecanlyım arkadaadım senınle bır ıgnelerının gunlarını sayıyorum.sen bıze ya umut olacakasın ya da........ aynı hastalıktan muzdarıp oldgmz ıcın .allh yardımcınız olsun su gıbı herseyınızn kolay olsun ınsaalh.SEVGI DOLU canım o tedavıde fsh ın normal sartı var demek.bu fırsatı kacırmayın arkadasım .ınsaaalhhhhhhhhh
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ne var ne yok
espoir canim ne oldu senin durum bi gelisme varmi
hosgeldin sympathique
bana kürtaj yapilacak rahim içi temizlenecek
ondan sonraki adetimde baslanacak tüp bebege hayirlisiyla
ya kızlar cok cahılım bu fotoları nasıl koyuyorsunuuz profılınızeeeeeeeeeeeeeee .mrb sypatıggggg hosgeldın
e peki ozaman tamamen duzelcekmiymis
bi sonraki adetin ne zamana denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?