Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar hani size emre beyin bahsettiği tedaviyi sölemiştimya emre bey makaleyi mail atmış ama ingilizce bizde o makaleyi kaan aydosa gönderdik oda bize bu tedavityi kendilerinin bir çok hastada uyguladığını ve bazılarında sperm çıkışıda olduğunu fakat trek şartın fsh normal sınırlar içinde olmasıymış bizde ona fsh sonucu mail attık bide kaan hoca bize mayıs ayında gelin bu tedaviyle ilgili konuşalım demiş

mrb canlarım.CICEKCIM KADERCIM allah zıhın acıklıgı versın.umarım ıstedgnz yere gelırsınız basarı sızınle olsun.UMUTOLSUN ay senden cok heyecanlyım arkadaadım senınle bır ıgnelerının gunlarını sayıyorum.sen bıze ya umut olacakasın ya da........ aynı hastalıktan muzdarıp oldgmz ıcın .allh yardımcınız olsun su gıbı herseyınızn kolay olsun ınsaalh.SEVGI DOLU canım o tedavıde fsh ın normal sartı var demek.bu fırsatı kacırmayın arkadasım .ınsaaalhhhhhhhhh

Merhaba jklmcim sagolasin allah razi olsun

''Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder!Biraz sabreyle bak .Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal değil; ıMTıHAN eder .. !

belgincim¨ne güzel haber almisin
insallah hep böyle devam eder hep mutlu olursun

umutolsun sanada az kaldi bebeklerine kavusmak için
dualarimiz seninle

teşekkürler canım inşallah

ya kızlar cok cahılım bu fotoları nasıl koyuyorsunuuz profılınızeeeeeeeeeeeeeee .mrb sypatıggggg hosgeldın

ya kızlar cok cahılım bu fotoları nasıl koyuyorsunuuz profılınızeeeeeeeeeeeeeee .mrb sypatıggggg hosgeldın

hosbulduk canim benim
bak yukarda kullanici paneli var oraya gir ordan ayarlar secenekler var ,orda avarati degistir der ona bas ,orda degisik resimler var ister onlari koy, isterden bilgisayarindan yukle kaydet olur biter:enbuyukkk:

nasil bi sonraki temmuzda olur ,kiz da 2 ay var ozamana kadar olmucanmi ,noralde bi sonraki mayis olmasi gerekli

agustosada baya var ,fazla uzatmayin ,malum spermler sizi bekliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…