Canım benide eklermisinHer hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)
Çokca tecrübe edilen önemli dualardan biri Allah’ın EL-LATİF İsmi şerifi ile yapılan duadır.
Duaya başlamadan önce; 2 rekat Allahütealaya şükür namazı kılınır,2 rekat Resulullah için namaz kılınır ve 2 rekat da muradının olması için kılınır.
Dışarı çıktığınız zaman bir insana sadaka verilir yada bir hayvanı doyurursunuz.
Her hangi bir murat için niyet edilir.16641 defa Yâ Latif c.cokunur.Fakat her 129 okuduktan sonra aşağıdaki dua 1 defa okunur.
“Ela ya’lemü men halaka ve hüvellatifülhabir.”
Mülk süresinin 14.Âyeti kerimesidir.
Evet Arkadaşlar arayı uzatmayalım dedim ve dualara başlıyoruz yine Bismillahirrrahmenirrahim diyerek
ALLAH'ın izni ile Bu cuma başlayacağız
16641 adet Ya Latif okuyacağız.
Her gün 1 kişiye okuyacağız
Sayı az düşüyor.
Dualarımıza katılmak isteyen burdan yada özelden bana isim yazdırabilir
Kontrolü yakın arkadaşlarda bana yazsınlar ki onları öne alayım
Rabbim inşallah rüyanı tersine çıkarsın canım sanada evlat nasip etsin tüm isteyenlere ....Rüyan hayıra çıksın inşallah
Bende dün akşam rüyamda ak sakallı bi dede gördüm
Benim çocuğum olacak mı diye sordum
Hayır olmayacak dedi.ALLAH a tevekkül et otur dedi......
En hayırlı olanı nasıl olacak bilmiyorum inan ki
Eşimde iğnelerden bıktı.Kabadaki damarlar zayıflamış.
İğne yapılırken çok canım yanıyor oturamıyorum diyor
Kolay değil.2 yıldan beri kullanıyor.
Bırakmak istiyor.Zor ikna ediyorum kendisini
Canim duasi okunan kisimi namaz kilacak yoksa her okudgmz kisi icinmi biz namaz kilcaz. Birde ilk 129da o dua okunack birde 258 e gelince o duayi okuycaz boyle mi devam edicek yanlis anlamadm insallahHer hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)
Çokca tecrübe edilen önemli dualardan biri Allah’ın EL-LATİF İsmi şerifi ile yapılan duadır.
Duaya başlamadan önce; 2 rekat Allahütealaya şükür namazı kılınır,2 rekat Resulullah için namaz kılınır ve 2 rekat da muradının olması için kılınır.
Dışarı çıktığınız zaman bir insana sadaka verilir yada bir hayvanı doyurursunuz.
Her hangi bir murat için niyet edilir.16641 defa Yâ Latif c.cokunur.Fakat her 129 okuduktan sonra aşağıdaki dua 1 defa okunur.
Evet Arkadaşlar arayı uzatmayalım dedim ve dualara başlıyoruz yine Bismillahirrrahmenirrahim diyerek
Sayı az düşüyor.
Canim duasi okunan kisimi namaz kilacak yoksa her okudgmz kisi icinmi biz namaz kilcaz. Birde ilk 129da o dua okunack birde 258 e gelince o duayi okuycaz boyle mi devam edicek yanlis anlamadm insallah
Tülay arkadaşım beni de eklermisin. Unutmazsın inşallah :)cnm benide yazarmisin dualara
Tülay arkadaşım beni de eklermisin.Her hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)
Sayı az düşüyor.
Tülay arkadaşım beni de eklermisin. Unutmazsın inşallah :)
Tülay arkadaşım beni de eklermisin.
Hayır olur inş canım aslında bilinç altımız aklımızdakiler rüyamıza giriyor olmuycakmı acaba diye düşünüyoruz rüyamızda görüyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kısa zamanda verir inş hayırlı evlatlar nasip eder
Rabbim inşallah rüyanı tersine çıkarsın canım sanada evlat nasip etsin tüm isteyenlere ....
:)Ekledim canım merak etme
Tamamm canim beni ve kiz kardesimide ekler misin listeye :)Evet duası okunacak olan namaz kılacak
Evet canım her 129. sayıya geldiğinde okunacakmış
Nette öyle diyor.
Arkadaşım bişe daha sorcam ben regl olduğum için ya semi namazımı ve duamı bugün yapıcam namaza niyet ederken ne diye niyet etmeliyimEkledim canım merak etme
Gözün aydın canım sevincin daim olsun. Azospermmiydi eşin tahlili nerde yaptırdınızmrb kızlar nasılsınız size güzel haberlerim var eşimin sperm tahlillinde hareketli sperm çıktı ve 2 hafta sonra inşallah tüp bebeğe başlıyoruz
Arkadaşım bişe daha sorcam ben regl olduğum için ya semi namazımı ve duamı bugün yapıcam namaza niyet ederken ne diye niyet etmeliyim
evet cnm azospermiydi sanko hastanesinde yaptırdıkGözün aydın canım sevincin daim olsun. Azospermmiydi eşin tahlili nerde yaptırdınız
mrb kızlar nasılsınız size güzel haberlerim var eşimin sperm tahlillinde hareketli sperm çıktı ve 2 hafta sonra inşallah tüp bebeğe başlıyoruz
Hayırlı tedavilerini olsun inşallah canım.Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.biz şuan bekliyoruz canım eşim ışın tedavisi gormuştu 1 sene bekleyelimki hem eşim toparlansın hem biraz zaman geçsin dedik bize direkt tese dediler evet acıbadem çok iyi olabilir ancak insanlara değer vermiyolar derdini anlamıyolar biz suat beyde jimerde oğrendik azosperm olduğunu hemen tese başka hiç bir yolu yok dedi ama bakıyorum burdaki arkadaşların önce tedavi süreci var o yüzden bende tedaviye başlayacağımız zaman Celalettin peruya gitmeyi düşünüyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah
canı beni de eklermisin?Her hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)
Sayı az düşüyor.
Gözünüz aydın.İNşallah güzel sonuçlar alırsınız canım.Rabbim yardımcınız olsun.mrb kızlar nasılsınız size güzel haberlerim var eşimin sperm tahlillinde hareketli sperm çıktı ve 2 hafta sonra inşallah tüp bebeğe başlıyoruz
sağol cnm Allah devamını getirir inşallah rabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu mutluluğu hormon değerleri sıfırdı cnm 1,5 senedir iğne kullanıyordu şu an testesteron seviyesi 750 en yüksek değerde 786 rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder inşallah sizlerede nasip etsin dualarım tüm anne olma isteği olanlaraNe mutlu sana.Hayırlı olsun
Rabbim devamını getirsin inşallah
İlk denemende bebişine kavuş inşallah
Azo sebebiniz ne idi
çok sağolun darısı sizlere olsun inşallahHayırlı tedavilerini olsun inşallah canım.Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.
canı beni de eklermisin?
Gözünüz aydın.İNşallah güzel sonuçlar alırsınız canım.Rabbim yardımcınız olsun.
sağol cnm Allah devamını getirir inşallah rabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu mutluluğu hormon değerleri sıfırdı cnm 1,5 senedir iğne kullanıyordu şu an testesteron seviyesi 750 en yüksek değerde 786 rabbim bebeğime kavuşmayı nasip eder inşallah sizlerede nasip etsin dualarım tüm anne olma isteği olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?