Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm ruyalar hayra cikdin insl evladina daha da yaklasmissindir belkide randevu gunu guzel haberler gelecek senden..
Aldik canimm Allahin izniyle 21 kasima randevu ve ucak biletlermizi aldik :)
Guzel hayirli ve bol halayli haberlerr....

Cnm ruyalar hayra cikdin insl evladina daha da yaklasmissindir belkide randevu gunu guzel haberler gelecek senden..

Guzel hayirli ve bol halayli haberlerr....
aminnn canimm insallahh dua edin bana :) hayirlisiyla insallah Rabbim cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin

AZOSPERMİ HASTALARININ VARİKOSEL AMELİYATI OLMASINDAKİ AMAÇ NEDİR?
Varikosel Ameliyatı İle Çocuk Sahibi Olanlar

Azospermi kısırlık sorunu yaşayan erkeklerin kâbusudur. Tüp bebek mikroenjeksiyon uygulaması için bir umut taşıyan çiftin karşısında şimdi de sperm hücresi olmadığı için testislerden bir ameliyat şansı doğmuştur.

Ya bu ameliyatta da sperm çıkmazsa!

Testislerin bazı hastalıklar nedeniyle çalışmadığını biliyoruz. En sık görülen sorun VARİKOSEL hastalığı. Bu hastalıkta testisi besleyen kan damarlarının genişleyip belirginleştiğini, testisin ağrı ve sarkma yapabildiğini görüyoruz. Yaşlıların bacaklarında oluşan genişlemiş damarların, ağrılı mor damarların yarattığı sorunların testiste de sorun haline geldiğini görebiliyoruz. Bazen sadece sperm hareketlerinde zayıflama, sperm sayısında azalma yapan durum, azoospermi dediğimiz menide hiç sperm olmaması şiddetine ulaşabiliyor. Tek şans tüp bebek mikroenjeksiyon uygulaması önerisini işitiyoruz hatta erkek testisinde ameliyatla parça alınarak bulunacak sperm hücreleri ile tüp bebek yapılacağını öğreniyoruz.

Ya bu ameliyatlarla da sperm çıkmazsa!?

Bilinen şudur ki VARİKOSEL HASTALIĞI DÜZELMEDEN YAPILACAK AMELİYATTA SPERM BULUNMAMA, HATTA BULUNAN SPERMLERİN CANSIZ, YETERSİZ OLMA, TÜP BEBEK UYGULAMASINDA BAŞARININ DÜŞMESİ SÖZ KONUSUDUR.

Varikosel Hastalığının tedavi olması ile bu risklerden kurtulursunuz.

Ayrıca 20′ye yakın farklı ülkenin hastaları ile yapılmış bir bilimsel çalışma VARİKOSEL AMELİYATI SONRASINDA AZOPSERMİ ERKEKLERİN TESTİS SAĞLIĞININ DÜZELDİĞİNİ, SPERM ÜRETEBİLDİLDİKLERİNİ HATTA NORMAL YOLDAN GEBELİK GERÇEKLEŞTİĞİNİ BİLDİRMEKTEDİR.

2010 yılında bildirilmiştir ki Azoospermi sorunu olan 233 erkeğin varikosel hastalığı ameliyatla, özellikle MİKROCERRAHİ VARİKOSELEKTOMİ ameliyatıyla giderildikten sonra, 91 erkek ( yani %40′ında) artık menide sperm görülmeye başlamış ve 14 aile normal yoldan çocuk sahibi olabilmiştir.

Özellikle Azoospermi olup testisten parça biyopsi alınan ve çıkan hücrelerin kök hücreler olması nedeniyle tüp bebek mikroenjeksiyon uygulaması başarısızlıkla sonuçlanan erkeklerin. Varikosel ameliyatı sonrası sperm üretimlerinin tekrar başlaması, kök hücrelerin tam sperm hücresi haline gelmesi çok şaşırtıcı bir başarı olmaktadır.

VARİKOSEL AMELİYATLARINI ERKEK KISIRLIK TEAVİSİNDEKİ BU BAŞARISI NORMAL YOLDAN GEBELİK ŞANSINI YARATMAKTA, TÜP BEBEK MİKROENJEKSİYON UYGULAMA ZAMANI BAŞARIYI ARTTIRMAKTADIR.

Kizlar merhaba, forumu takip edemiyorum eskisi gibi bu ay öyle cok hamilelik belirtisi yaşadim ki vallahi imkansizi imkanli yapan rabbim bi mucize gonderir mi dedim ama lekeler teşrif etmeye başladı. Allahim tez vakitte hepimize tattirsin inşallah bu ay onkoloji randevum da var beni taniyan herkesten dualarini bekliyorum hayirli haberler alayim. Hepiniz her daim dualarimdasiniz...

Cnm benim insl kontrolun saglikli gececek bi sorun cikmicak.. ahh olur mu olur bu sefer olmaz bi dahakine mucize olur inshhh

Her hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)

Çokca tecrübe edilen önemli dualardan biri Allah’ın EL-LATİF İsmi şerifi ile yapılan duadır.

Duaya başlamadan önce; 2 rekat Allahütealaya şükür namazı kılınır,2 rekat Resulullah için namaz kılınır ve 2 rekat da muradının olması için kılınır.
Dışarı çıktığınız zaman bir insana sadaka verilir yada bir hayvanı doyurursunuz.
Her hangi bir murat için niyet edilir.16641 defa Yâ Latif c.cokunur.Fakat her 129 okuduktan sonra aşağıdaki dua 1 defa okunur.
“Ela ya’lemü men halaka ve hüvellatifülhabir.”
Mülk süresinin 14.Âyeti kerimesidir.

Evet Arkadaşlar arayı uzatmayalım dedim ve dualara başlıyoruz yine Bismillahirrrahmenirrahim diyerek
ALLAH'ın izni ile Bu cuma başlayacağız
16641 adet Ya Latif okuyacağız.
Her gün 1 kişiye okuyacağız
Sayı az düşüyor.
Dualarımıza katılmak isteyen burdan yada özelden bana isim yazdırabilir
Kontrolü yakın arkadaşlarda bana yazsınlar ki onları öne alayım

Son düzenleyen: Moderatör:

Rüyan hayıra çıksın inşallah
Bende dün akşam rüyamda ak sakallı bi dede gördüm
Benim çocuğum olacak mı diye sordum
Hayır olmayacak dedi.ALLAH a tevekkül et otur dedi......
En hayırlı olanı nasıl olacak bilmiyorum inan ki
Eşimde iğnelerden bıktı.Kabadaki damarlar zayıflamış.
İğne yapılırken çok canım yanıyor oturamıyorum diyor
Kolay değil.2 yıldan beri kullanıyor.
Bırakmak istiyor.Zor ikna ediyorum kendisini

Aminn cnmm hepimizn ruyalari hayra ciksin. Ama ruyalara baglanmamak lazim dualarla kaderin bile degisecegni soyluyolr hocalar. 2 yil cok uzun bir suree bencede yorulmustur esin. Bizim daha 6ay olmasina ragmen agriyo zaman zaman. Hassaslasmistir esin.rabbim yardimciniz olsunn canimm yaa

aynen canım ya eşim benle konuşunca hem ağldım hem güldüm inşallah bu günlerde geçicek sabır sabır yaaa sabır:)

Günaydın tatlım ALLAHIN izn. hepsi geçecek sonra kucağında bebişinle dönüp geriye bakıp gülümseyeceksin inş. yine de şükredeceksin iyi düşün iyi olsun :):):):):)

Günaydın canım bence bunlarla kafanı yorma ALLAHIM izin verirse olur vermezse olmaz bol bol dua edin hayırlısıyla inş. yaradanım nasip eder ümitsizliğe kapılma bir rüyada allahın izn. düzelecek inş.

Günaydın canım bence bunlarla kafanı yorma ALLAHIM izin verirse olur vermezse olmaz bol bol dua edin hayırlısıyla inş. yaradanım nasip eder ümitsizliğe kapılma bir rüyada allahın izn. düzelecek inş.

Evet rüyalara pek kapılmamak lazım.
Benim rüyalar genelde ters çıkar
Dualarımızla inşALLAH üstesinden geleceğiz canlarım

herkese hayırlı günler
tülaycım hakkaten eşlerimiz kevgire döndü ..rabbim inşlh en kısa zamanda spermleri gösterir...

Amin canım haftada 4 gün iğne oluyor eşim
Pregnil ve menapur
Siz sadece menapur mu kulllanıyordunuz

Amin canım haftada 4 gün iğne oluyor eşim
Pregnil ve menapur
Siz sadece menapur mu kulllanıyordunuz[/QUOTE]

Gerçekten çok zor benimkisi haftada iki gün prengnly kullanıyor on ay olmak üzere.Allah emek sarfeden hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte.Allah tedavi gören eşlerimize de dayanma gücü versin. Dualarımız karşı gelsin.

yok cnm bizde pregly menopur kullanıyoruz bi haftada 5 defa bi hafta 6 defa iğne oluyor benimki..inşlh şifa olur cnm ya..herkese

cnm bunlari bizim De denememiz faydali olurmu ki acaba

cnm benide yazarmisin dualara

Hayır olur inş canım aslında bilinç altımız aklımızdakiler rüyamıza giriyor olmuycakmı acaba diye düşünüyoruz rüyamızda görüyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kısa zamanda verir inş hayırlı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…