- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aminnn insallahh canim :)Güzel geçer inş canım iyi haberlerle dönersiniz :)
Cnm ruyalar hayra cikdin insl evladina daha da yaklasmissindir belkide randevu gunu guzel haberler gelecek senden..KIZLAR GUNAYDINNNN.. DÜN KIZKARDESIM BENI RUYASINDA HAMILE OLARAK GORMUS SONRA BEBEGI DOGURMUSUM BIR ERKEK BEBEGIM OLUYOMUS COK GUZEL BIR BEBEKMIS ADINIDA AYAZ KOYMUSUZ :) AYNI GECE BENDE RUYAMDA ULTRASONA GIRMISIM BEBEGIMIZN CINSIYETINI OGRENMEK ICIN..AMA GOSTERMIYODU BEBEK COK HAREKET ETTIGI ICIN. SONRA ESIME DIYORUMKI COK HAREKETLI KESIN ERKEK BEBEGIMIZ :) HAYIRDIR INSALLAH. RABBIMM GERCEGINI NASIP EDER INSALLAHH CUMLEMIZE...
Guzel hayirli ve bol halayli haberlerr....Aldik canimm Allahin izniyle 21 kasima randevu ve ucak biletlermizi aldik :)
aminnn canimm insallahh dua edin bana :) hayirlisiyla insallah Rabbim cumlemize hayirli evlatlar nasip etsinCnm ruyalar hayra cikdin insl evladina daha da yaklasmissindir belkide randevu gunu guzel haberler gelecek senden..
Guzel hayirli ve bol halayli haberlerr....
Cnm benim insl kontrolun saglikli gececek bi sorun cikmicak.. ahh olur mu olur bu sefer olmaz bi dahakine mucize olur inshhhKizlar merhaba, forumu takip edemiyorum eskisi gibibu ay öyle cok hamilelik belirtisi yaşadim ki vallahi imkansizi imkanli yapan rabbim bi mucize gonderir mi dedim ama lekeler teşrif etmeye başladı. Allahim tez vakitte hepimize tattirsin inşallah bu ay onkoloji randevum da var beni taniyan herkesten dualarini bekliyorum hayirli haberler alayim. Hepiniz her daim dualarimdasiniz...
KIZLAR GUNAYDINNNN.. DÜN KIZKARDESIM BENI RUYASINDA HAMILE OLARAK GORMUS SONRA BEBEGI DOGURMUSUM BIR ERKEK BEBEGIM OLUYOMUS COK GUZEL BIR BEBEKMIS ADINIDA AYAZ KOYMUSUZ :) AYNI GECE BENDE RUYAMDA ULTRASONA GIRMISIM BEBEGIMIZN CINSIYETINI OGRENMEK ICIN..AMA GOSTERMIYODU BEBEK COK HAREKET ETTIGI ICIN. SONRA ESIME DIYORUMKI COK HAREKETLI KESIN ERKEK BEBEGIMIZ :) HAYIRDIR INSALLAH. RABBIMM GERCEGINI NASIP EDER INSALLAHH CUMLEMIZE...
Aminn cnmm hepimizn ruyalari hayra ciksin. Ama ruyalara baglanmamak lazim dualarla kaderin bile degisecegni soyluyolr hocalar. 2 yil cok uzun bir suree bencede yorulmustur esin. Bizim daha 6ay olmasina ragmen agriyo zaman zaman. Hassaslasmistir esin.rabbim yardimciniz olsunn canimm yaaRüyan hayıra çıksın inşallah
Bende dün akşam rüyamda ak sakallı bi dede gördüm
Benim çocuğum olacak mı diye sordum
Hayır olmayacak dedi.ALLAH a tevekkül et otur dedi......
En hayırlı olanı nasıl olacak bilmiyorum inan ki
Eşimde iğnelerden bıktı.Kabadaki damarlar zayıflamış.
İğne yapılırken çok canım yanıyor oturamıyorum diyor
Kolay değil.2 yıldan beri kullanıyor.
Bırakmak istiyor.Zor ikna ediyorum kendisini
aynen canım ya eşim benle konuşunca hem ağldım hem güldüm inşallah bu günlerde geçicek sabır sabır yaaa sabır:)
Rüyan hayıra çıksın inşallah
Aldik canimm Allahin izniyle 21 kasima randevu ve ucak biletlermizi aldik :)
Aminn cnmm hepimizn ruyalari hayra ciksin. Ama ruyalara baglanmamak lazim dualarla kaderin bile degisecegni soyluyolr hocalar. 2 yil cok uzun bir suree bencede yorulmustur esin. Bizim daha 6ay olmasina ragmen agriyo zaman zaman. Hassaslasmistir esin.rabbim yardimciniz olsunn canimm yaa
Günaydın canım bence bunlarla kafanı yorma ALLAHIM izin verirse olur vermezse olmaz bol bol dua edin hayırlısıyla inş. yaradanım nasip eder ümitsizliğe kapılma bir rüyada allahın izn. düzelecek inş.
herkese hayırlı günler
tülaycım hakkaten eşlerimiz kevgire döndü ..rabbim inşlh en kısa zamanda spermleri gösterir...
Aminnn canimm insallahhh Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin. Cumlemize Allahim guzel gunler gostersin.Canım güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.
yok cnm bizde pregly menopur kullanıyoruz bi haftada 5 defa bi hafta 6 defa iğne oluyor benimki..inşlh şifa olur cnm ya..herkeseEvet rüyalara pek kapılmamak lazım.
Benim rüyalar genelde ters çıkar
Dualarımızla inşALLAH üstesinden geleceğiz canlarım
Amin canım haftada 4 gün iğne oluyor eşim
Pregnil ve menapur
Siz sadece menapur mu kulllanıyordunuz
cnm bunlari bizim De denememiz faydali olurmu ki acaba6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi] Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır. Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır. Duanın kabul olması için; Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz. Önce çalışmak, sonra dua dinin esası! Kabul edilir ancak, çalışanın duası! Erkek çocuk olması için: Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur. (Şir’a şerhi) Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.) Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA: Allah’tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah’tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir. Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin. 1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” = “Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür. 2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” = “Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder. 3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok*tan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.) 4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa “Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır. Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur. Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur. Bol bol Yasin okunur. Terfice, tüncina hatimleri okunur. Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp “Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7) Çocuğun Huyunun güzelleşmesi Kötü huylu çocuğu olan bir kimse “Ya Mukît” ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah’ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7) Çocuğun İtaatkar Olması İçin Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak “Yâ Şehîd” dese Allah’ın izniyle itaatkâr olur.(7) - See more at: http://www.muhammed.gen.tr/cocuk-bebek-olmasi-icin-yapilacak-dua/#sthash.3fVMFSqW.dpuf
cnm benide yazarmisin dualaraHer hangi murat için tesirli bir dua(16641 Yâ Latif c.c ve)
Çokca tecrübe edilen önemli dualardan biri Allah’ın EL-LATİF İsmi şerifi ile yapılan duadır.
Duaya başlamadan önce; 2 rekat Allahütealaya şükür namazı kılınır,2 rekat Resulullah için namaz kılınır ve 2 rekat da muradının olması için kılınır.
Dışarı çıktığınız zaman bir insana sadaka verilir yada bir hayvanı doyurursunuz.
Her hangi bir murat için niyet edilir.16641 defa Yâ Latif c.cokunur.Fakat her 129 okuduktan sonra aşağıdaki dua 1 defa okunur.
“Ela ya’lemü men halaka ve hüvellatifülhabir.”
Mülk süresinin 14.Âyeti kerimesidir.
Evet Arkadaşlar arayı uzatmayalım dedim ve dualara başlıyoruz yine Bismillahirrrahmenirrahim diyerek
ALLAH'ın izni ile Bu cuma başlayacağız
16641 adet Ya Latif okuyacağız.
Her gün 1 kişiye okuyacağız
Sayı az düşüyor.
Dualarımıza katılmak isteyen burdan yada özelden bana isim yazdırabilir
Kontrolü yakın arkadaşlarda bana yazsınlar ki onları öne alayım
Hayır olur inş canım aslında bilinç altımız aklımızdakiler rüyamıza giriyor olmuycakmı acaba diye düşünüyoruz rüyamızda görüyoruz Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kısa zamanda verir inş hayırlı evlatlar nasip ederRüyan hayıra çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?