Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah yaa inşallah ameliyat olalı 3hafta oldu 3 . Ay dolsun da şifa bulalım diye bekliyoruz,çok ümitliyiz cookk. ..
İnş canım sperm çıkmaya başlar o vakte kadar bende çok inanıyorum. Sizin azo sebebi bellimi canm bide varikosel kaçıncı derecrydi yazmışsındır belki ama hatırlamıyorum kusura bakma

canım gözün aydın.bu sevincinizi tahmin edebiliyorum.bizde antepte oturuyorduk şuan bir ilçesindeyiz.doktorunuz kim.tese ameliyetını nerde yaptırdınız.inşallah hamilelik haberlerini duyarız.demekki microtese testise zarar vermiyor.öyle gözümüzü korkutukları gibi olmuyor.teseden iki ay sonra sperm çıkıyorsa zarar ve testis harabiyeti olmuyor.bilakis ben tesenin testisi beslediğini düşünüyorum.çünkü teseden sonra testisin iyileşmesi için vücut onarım yaparken orda bir iyileşme meydana geliyor.ben teseden sonra o kadar duydumki doğal çıkış olanları.bende bunu ağaçların aşılanması gibi örnekliyorum.tabi ne zaman ve kimin yaptığına bağlı.işin ehli olanın yapması şart.

Gunaydinnn kizlarrrr :) buaralar ruyalarla dolu geceler :) dun gece ruyamda hz.mevlananin turbesine gitmisim olabildgine gosterissiz bir turbe normalde turbesi gosterislidr bilrsinz. Fatiha okuyorum orda sonra geri geri cikiyorum turbeden tam cikarken ezan okunuyo o sirada ellerimi acip diorumki Allahim okunan ezanin ve hz.mevlananin yuzu suyu hurmetine gonlumdekini nasip et dedim ve uyandim.. rabbim hayra cikarsin. Sizce anlami ne olabilir :)

Bilmiyorum ama çok güzelmiş

İnş canım sperm çıkmaya başlar o vakte kadar bende çok inanıyorum. Sizin azo sebebi bellimi canm bide varikosel kaçıncı derecrydi yazmışsındır belki ama hatırlamıyorum kusura bakma
Bizim sebepsiz interfilite tüm testler normal, varikosel çift tarafliydi sol ileri dereceymis onda bir sonuç yazmiyordu sağ henüz yeni olduğu için sperm yolu bulundu yazıyordu ameliyat sonrası raporda, fakat esimde bende çok ümitliyiz ve içimiz çok rahat,veren de alanda Allah nihayetinde,inşallah o günleri gorucez hep beraber...

gunaydin kizlar nasilsiniz esiimle daha tedavi konusunda uzlasamadik ama sabirliyim beklicem :) bu arada ben oni tedaviye ikna etmeye calisirken evde kullanabilicegimiz bir seyler varmidir acaba :)

Sperm yolu bulunması güzel bişey bence varikosel sonrasında zaten çoğu kişide sperm çıkıyo inş güzel haberler verirsin canm bizlere

Eşimde Kaan Aydos da tese olduğu zaman dr sperm kanallarını gördük demişti
Ama olgun sperm çıkmadı maalesef
Sperm yollarının olması iyi bişey demekki

gunaydin kizlar nasilsiniz esiimle daha tedavi konusunda uzlasamadik ama sabirliyim beklicem :) bu arada ben oni tedaviye ikna etmeye calisirken evde kullanabilicegimiz bir seyler varmidir acaba :)
Cnm bitkisel diyorsan ben balli bi karisim yapmistim. Nohut kürü ve kirkkilit bitkisini kullanabilirsn

Eşimde Kaan Aydos da tese olduğu zaman dr sperm kanallarını gördük demişti
Ama olgun sperm çıkmadı maalesef
Sperm yollarının olması iyi bişey demekki
Bizde sperm yolu bulundu yazısını görünce ümitlendik,sanki sperm çıkmış kadar sevindik ınan,yolunu veren spermi de verir inşallah...

evet canım.ayın 18 de olmam gerekiyor.az kaldı ama bana uzun geliyor.benim tedavi ve sınavımda aynı döneme geliyor.
Arkadasim nasilsin m.slh tedaviye baslyckmissnz rabbim simdiden hyrli ugurlu etsin siteye giremiyorum gorunce yazayim dedim Alh jhyrlsi ile bu tedavinizde bebgnzi nasip etsin esinde bol bol sperm bulunsn sen de de cok kaliteli yumurtalar olussun Alhin izniyle sonu bebekli olsun

16641 YA LATİF LİSTEMİZ

1-TÜLAY_20
2-ÜÇÜBİRARADA
3-DEMET1973
4-ERVAE
5-FERAHEYMEN
6-LALEASLAN
7-POFUDUK
8-TOSBAG
9-1NUR86
10-İLKNUR
11-ZÜMRA11
12-ZEYNEP87
13-ESMA
14-DOĞADANDEVA
15-GAMZE
16-EDA
17-İLKBAHAR
18-ERYEGA
19-MAVİMENEKŞE

Katılmak isteyen olursa katılabilirler
Perşembeye kadar bekliyorum
Cuma günü başlıyoruz
Şu durumda bile kişi başı 875 düşüyor
Herkes için uygun diye tahmin ediyorum

hoş geldin canım.elhamdüllah bugünümüze hamdü senalar olsun.sen nasılsın.hamilelik seni yormuyordur umarım.
benimde az kaldı.birlikte hazırlanmaya karar verdik.aslında pek taraftar değildim ama doktor ve eşimin isteğiyle böyle oldu.
ben ilaçların yan etkilerinden korktuğumu söyleyince eşim ben yıllardır kullanıyorum.benimkide can değilmi deyince hazırlanmaya karar verdim.bakalım girdiğimiz bu yolda rabbim bizi yalnız bırakmaz inşallah.gerçekten rabbime güveniyorum.onun beni yalnız bırakmayacağına inanıyorm.sadece bir Müslüman olarak korkularımıda yaşıyorum.
çıkmazsada diye düşünmek istemiyorum.buna hazırmıyım onuda bilmiyorum.sadece rabbimden temmenim beni hastanede maalesef bulamadık işleminiz iptal edildi diye bir sesi duyurmasın.olumsuzluğa hazır değilim.benim için dua et ne olur arkadaşım.hamilesin duası kabul olanlardansın inşallah.evimize bebeklerimizle dönelim ve artık bizde bir aile olarak yaşayalım.herkesin göz takibinden uzak.....çünkü takip edilmekten,iğneliyi cümlelerden bunları duymaktan sıkıldım.şimdiye kadar biraz daayandım ama bundan sonra çocuklu ailelerin şımarıklığına dayanamam.onların şımarıklığı canımı yakıyor.kusura bakma böyle yazdım.hakkını helal et ne olur.zaten bu günlerde gözlerimden yaşlar kendiğiliğinde süzülüyor.hiçbir anlam veremediğim ağlamaklı hallerdeyim.

canım o ilaçların işe yaraması ve yumurtalarının büyümesi birazda senin elinde.
çok zor olduğunun farkındayım ama biraz daha sakin olmaya çalış.bu tedavi maalesef stresi pek sevmiyor.
tedavim güzel başlasın devam etsin ve sonu da güzel olsun inşallah.
ağlama olurmu?
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
hepimizin isteği belli.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
hep aklımdasın inan. öpüyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…