Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım numarasını göndersene bana floryanın ücretleri hakkında bilgin var mı valla bende çok ümitli değilim eşim kullanmadı ilaçları hatta bazen tese olayım ne olacaksa olsun diyor sonra vazgeçiyor haklılar ya bıktılar

Canim insallah guzel haberlerle donersiniz. Allah yardimciniz olsun. Canim bizim haftaya cuma kontrol biliyosun listede bizi onlere alir misin :)

02125980404 canim nosu bu floryanin. 200 tlymis muayene ucreti.. insallah guzel sonuc aliriz. Benim esimde hemen t3se olmam diyo :)

Aaayy keske ayni gun olsaydi karsilasrdik :) guzel haberler verirsin insallahhh canimm
canım inşallah yaaaa hem hiç ümidim yok hem çok ümitliyi bu arada o gün benim doğum günüm belki uğur getirir ne dersin BU ARADA rüyaların var ya bende de var ve her ay adet olana kadar kendimi hamile sayıyorum ama hep hüsran

Canimm umitsizlige kapilma eger dualarinda umitszce dua edersen rabbim gorur herseyi gordugu gibi. Israrla dua etmek en ferahlatici sey.. Rabbime siginmak umutluca en guzeli :) valla canim bu ay ben ve cevremdekilr surekli ruyalar gorduk bakalim hayrli haberler aliriz insallah bende bu ay niyeyse hamilemiym dedimde adetim basliyo bugun galiba

Canim bilgim olmadigi icin sordum tese mikro tese ne bizim icin sartmi 20 milyon olmasi gerekiyomus sperm sayisi
canım benim de bilgim yok ama tese olmanız saçma değil mi sonuçta sperm var neden zarar veresiniz ki teseyle olanlar içinden en sağlıklısını seçebilirler araştır bence o konuyu bizde durum farklı hiç yok ve bir tane için ne dualar ediyoruz

canım inşallah yaaaa ben uzun zamandır girememiştim ne güzel haberler var sıra bizde olsun en azından gerilememiş olmayı istiyorum eğer geriye gittiysek eşime çok kızacağım biliyorum ilaçları kullanmadığı için bunu da istemiyorum biliyorsun hemen üzülüyorlar

Aminnn canimm insallahhh sirada bizde varizdir :) bide bizimm ilk kontrol ne durumda oldugumuzu bilmiyoruz.. insallah sizinde tedaviniz ilerlemistr. Bide esim prolaktini dusurmk ve adenomu yok etmk icin bi ilac kullaniyo.b12 vitamini de dusuktu diye b12 alin demisti hoca onuda aldik. Bakalim artik

adenom ne canım ya ilk kez duydum benim eşiminde b12 çok düşüktü iğne kullandı yine d vitamini de öyle ne oldu son durum bilmiyorummmm

adenom ne canım ya ilk kez duydum benim eşiminde b12 çok düşüktü iğne kullandı yine d vitamini de öyle ne oldu son durum bilmiyorummmm
Canim prolaktin yuksek diye hoca hipofiz.mri istemisti son testte prolaktin yine 35 cikinca cektirdik hipofizde 5mm capinda adenom cikti onu yok etmek icin ilac kullanio esim. Vitaminler ve cinko selenyum cok.onemli sperm yapiminda

Arkadaslar benin esimde azolu ilk tesede yuvarlak hucre bulundun simdi igne kullaniyor normal spermigrm dan baska olusan hucreleri ayri gosteren bi test varmi teseden baska bi yolla gelismesi anlamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…