- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aminnnn canimm aminnnn :)Rabbim bu mübarek gün ve saatler hurmetine hacetimize engel olan gnahlarimizi af eyleyip hepimizin kucagina çifter çifter hayirli saglikli imanli evlatlar versin.
Herşey güzelolucak eyinas Tülay zozo feraheymen rabbim hepinizin sonuclarini hayirli kilsin
Canim insallahh cikis baslamistir. Hic ilerleme yokmuydu. Rabbim evladiniza nasil kavuscaksinz onu nasip etsin. Yarin sonuclari burda yaz merak ediyoruZselamun aleyküm hayırlı cumalar canlar.. iş yoğunluğundan epeydir yazamıyodum.
eşim yarın kontrole gitcek, yine sperm çıkmazsa tedaviyi sonlandırıp tese olcak
şu mübarek saatlerde bizim için dua edermisiniz kavuşalım yarın şu spermlere. biliyosunuz en makbulü birbirimize ettiğimiz dualardır.
benim için ne dua ederseniz Allah kat kat fazlasını sizlere versin. hepimizi hayırlısyla yavrularımıza kavuştursun..
buarada yoğunluktan epeydir yazamıyorum ama hergün 5dk okuyp çıkıyorum hepiniz dualarımdasınız
selamun aleyküm hayırlı cumalar canlar.. iş yoğunluğundan epeydir yazamıyodum.
şu mübarek saatlerde bizim için dua edermisiniz kavuşalım yarın şu spermlere. biliyosunuz en makbulü birbirimize ettiğimiz dualardır.
benim için ne dua ederseniz Allah kat kat fazlasını sizlere versin. hepimizi hayırlısyla yavrularımıza kavuştursun..
buarada yoğunluktan epeydir yazamıyorum ama hergün 5dk okuyp çıkıyorum hepiniz dualarımdasınız
Canim prolaktin yuksek diye hoca hipofiz.mri istemisti son testte prolaktin yine 35 cikinca cektirdik hipofizde 5mm capinda adenom cikti onu yok etmek icin ilac kullanio esim. Vitaminler ve cinko selenyum cok.onemli sperm yapiminda
canım ne zamandır görüşememiştik güzel haberler var sende çok sevindim inşallah beraber kutlayacağız burda dualarımız seninlekızlar ben adet oldum.beş gün evvel.yarın merkezimi arayacağım ve sonra adana yolcusu haydi yola.çok heyecanlıyım.erken adet olmak için çok dua ettim.kendime sıkıntı yapıyordum.çünkü geç adet olsaydım sınava giremeyebilirdim.gerçi konuşmak için daha erken.hayatın ne getireceği belli oluyor.şu an benim yaşadıklarım gibi.allahım hala inanmıyorum bende hazırlanacağım.kaliteli sperm,yumurta ve embriyoda oluşursa onlarda benimle can bulursa rabbime hamdü senalar.
canım hayırlı olur inşallah yüzünüz güler alışılmışın dışına çıkmak zordur sen o rutine alışmıştın şimdi değiştirince korkuyorsun herşeyi allah billir belki orası olur senin devan.....selam akadaşlar bizde 19 kasımda selahattin çayana randevu aldık yaklaşık 9 ay önce celalatin hocadaki tedaviyi bıraktık şimdide birde selahattin çayana gitmeye karar verdik içimde tarifisiz biri burukluk var bi taraftanta çok korkuyorum bana dua edin nolursnuz..
Aminnn canimm insallahhhh :)canım inşallah gittiğinizde yok olmuştur da güzel haberler verirsinnnnnn
canım ne zamandır görüşememiştik güzel haberler var sende çok sevindim inşallah beraber kutlayacağız burda dualarımız seninle
canım hayırlı olur inşallah yüzünüz güler alışılmışın dışına çıkmak zordur sen o rutine alışmıştın şimdi değiştirince korkuyorsun herşeyi allah billir belki orası olur senin devan.....
canım inşallah çıkar spermler dualarımız seninle
kızlar ben adet oldum.beş gün evvel.yarın merkezimi arayacağım ve sonra adana yolcusu haydi yola.çok heyecanlıyım.erken adet olmak için çok dua ettim.kendime sıkıntı yapıyordum.çünkü geç adet olsaydım sınava giremeyebilirdim.gerçi konuşmak için daha erken.hayatın ne getireceği belli oluyor.şu an benim yaşadıklarım gibi.allahım hala inanmıyorum bende hazırlanacağım.kaliteli sperm,yumurta ve embriyoda oluşursa onlarda benimle can bulursa rabbime hamdü senalar.
Ayyy canimm Allah yardimciniz olsun yaa insallah bisey cikmiycak gonlnu ferah tut. Rabbim korusun. Insallah spermde cikar. Allah esine sifa versin.s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
Canm çook geçmiş olsun sperm çıkar inş hayırlısıylas.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
Canım çok geçmiş olsun Allah korktuklarımızla sınamasın inşalllah,kitle öncedende varmıydı yenimi oluştu?sizde normal yoldan sperm çıkmaya başlamıştı diye hatırlıyorum,neoldu birden böyle?s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
Rabbim yardımcınız olsun ,şifa versin inşallah..s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
merak etme canım hersey daha da güzel olacak.içini ferah tut.doğal çıkış varken ameliyatla Sperm hayli hayli bulunur.Umarim kitle de kotu huylu degildir.burdada vardır bir hayır.salı günü maddi manevi yanında olacağız görüşmek üzere ALLAH a emanet ols.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
canım hakkında hayırlısı olsun.
sana bol şans diliyorum.
rabbim içine ferahlık versin tüm stresini, sıkıntını alsın inşallah içinden.
hadi allaha emanetsin.
canımmmm
başın saolsun.çok üzüldüm.babacığının mekanı cennet olsun.
tedavinde hayırlı olsun canım.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.güzel haberlerini bekliyoruz.
Rabbim bu mübarek gün ve saatler hurmetine hacetimize engel olan gnahlarimizi af eyleyip hepimizin kucagina çifter çifter hayirli saglikli imanli evlatlar versin.
Herşey güzelolucak eyinas Tülay zozo feraheymen rabbim hepinizin sonuclarini hayirli kilsin
s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
Hyirli olsun tedavin cnm insl bol sperm bulunur esinde bebeginizde artik gelir..kızlar ben adet oldum.beş gün evvel.yarın merkezimi arayacağım ve sonra adana yolcusu haydi yola.çok heyecanlıyım.erken adet olmak için çok dua ettim.kendime sıkıntı yapıyordum.çünkü geç adet olsaydım sınava giremeyebilirdim.gerçi konuşmak için daha erken.hayatın ne getireceği belli oluyor.şu an benim yaşadıklarım gibi.allahım hala inanmıyorum bende hazırlanacağım.kaliteli sperm,yumurta ve embriyoda oluşursa onlarda benimle can bulursa rabbime hamdü senalar.
Arkadasim insl kipirdanamlar ve spermler cikar..insl teseye gerek kalmaz....selamun aleyküm hayırlı cumalar canlar.. iş yoğunluğundan epeydir yazamıyodum.
Cnm ya uff insl kotu huylu cikmaz dua edicem hep insl spermde cikar.. korkularini spermleri girunce gidrr ameliyatta basarili gecer cmm benim...s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?