Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnnn canimm aminnnn :)

Canim insallahh cikis baslamistir. Hic ilerleme yokmuydu. Rabbim evladiniza nasil kavuscaksinz onu nasip etsin. Yarin sonuclari burda yaz merak ediyoruZ

Canım yarın inşallah eşin halaylık haberle gelir.Dualarımız seninle.

Canim prolaktin yuksek diye hoca hipofiz.mri istemisti son testte prolaktin yine 35 cikinca cektirdik hipofizde 5mm capinda adenom cikti onu yok etmek icin ilac kullanio esim. Vitaminler ve cinko selenyum cok.onemli sperm yapiminda

canım inşallah gittiğinizde yok olmuştur da güzel haberler verirsinnnnnn

canım ne zamandır görüşememiştik güzel haberler var sende çok sevindim inşallah beraber kutlayacağız burda dualarımız seninle

canım hayırlı olur inşallah yüzünüz güler alışılmışın dışına çıkmak zordur sen o rutine alışmıştın şimdi değiştirince korkuyorsun herşeyi allah billir belki orası olur senin devan.....

canım inşallah çıkar spermler dualarımız seninle

Aminnn canimm insallahhhh :)

İnşallah eşinde sende bu tedaviyle evladınıza kavuşursunuz
bizde burada halay çekeriz

s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle

s.a. Eşimin salı gün sol testisi kitle nedeniyle alınacak, aynı zamanda sperm aranacak, nolur bizim için dua edin arkadaşlar. İnşallah kötü huylu çıkmaz kitle
Ayyy canimm Allah yardimciniz olsun yaa insallah bisey cikmiycak gonlnu ferah tut. Rabbim korusun. Insallah spermde cikar. Allah esine sifa versin.

Canım çok geçmiş olsun Allah korktuklarımızla sınamasın inşalllah,kitle öncedende varmıydı yenimi oluştu?sizde normal yoldan sperm çıkmaya başlamıştı diye hatırlıyorum,neoldu birden böyle?

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz umarim herşey yolundadır yeni arkadaşlar var inşallah onlar da evlatlarina kavuşurlar tez zamanda tedavide olan başlayacak olan arkadaslarim Allah YARDIMCINIZ olsun sonunda yuzleriniz Gülsün inşallah ben de evladim da iyi şükür hepiniz Allaha emanet olun görüşmek üzere.

merak etme canım hersey daha da güzel olacak.içini ferah tut.doğal çıkış varken ameliyatla Sperm hayli hayli bulunur.Umarim kitle de kotu huylu degildir.burdada vardır bir hayır.salı günü maddi manevi yanında olacağız görüşmek üzere ALLAH a emanet ol

Herkese Merhabalar Canlar;

çok sağol canım çok tşk ederim.Allah razı olsun.

Canım inşh çıkış olur tez zamanda tedavinize başlarsınız.
Allahım yüzünüzü güldürsün.

Canımsın çok sağol tşk ederim.

Canım benim çok geçmiş olsun.
Umarım herşey güzel olur.
Allahım ya şafi adıyla şifa olsun.

Hyirli olsun tedavin cnm insl bol sperm bulunur esinde bebeginizde artik gelir..
Arkadasim insl kipirdanamlar ve spermler cikar..insl teseye gerek kalmaz....
Cnm ya uff insl kotu huylu cikmaz dua edicem hep insl spermde cikar.. korkularini spermleri girunce gidrr ameliyatta basarili gecer cmm benim...

Arkadaslar lutfen bize yardimci olun...bizim toplamda sperm sayimiz 8 bin oyle gozukuyorki tup bebek yaptirmak gerekecek bize tup bebek icin rapor cikar mi ozelde yaptirsak ne kadar tutar fakulte hastanesinde yaptirsak ne kadar tutar butun ilac msdraflari dahil ne kadar ucret oderiz yardimci olurmusunuz

Arkadaslar lutfen bize yardimci olun...bizim toplamda sperm sayimiz 8 bin oyle gozukuyorki tup bebek yaptirmak gerekecek bize tup bebek icin rapor cikar mi ozelde yaptirsak ne kadar tutar fakulte hastanesinde yaptirsak ne kadar tutar butun ilac msdraflari dahil ne kadar ucret oderiz yardimci olurmusunuz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…