Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım aslında dün eşimle mikroskopta inceleme yaparken sperme benzeyen Kuyruklu bir şey gördük hareket etmiyordu ama yüzüyordu çok heyecanlandım ama ümitlenmek istemiyorum belki biz çıkmasını istediğimiz için benzetmiş olabiliriz ya da başka birşeydir diye çünkü yaklaşık beş aydır eşim hiçbir bitkisel ve ilaç kullanmıyor sadece nohut ve Keçiboynuzu kürü ve bir de pharmaton içiyor o da düzenli değil maddi sebeplerden kontrole gidemiyoruz malum Ücretler arttı bakalım biraz daha bu kürleri kullanıp biraz para bulup kontrole gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum kafam Karışık sevinmek de istemiyorum sonra hep hayal kırıklığı oluyor sadece paylaşmak istedim sizinle
Florya ya giden arkadaslar. Kredi karti kullaniyomu
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım aslında dün eşimle mikroskopta inceleme yaparken sperme benzeyen Kuyruklu bir şey gördük hareket etmiyordu ama yüzüyordu çok heyecanlandım ama ümitlenmek istemiyorum belki biz çıkmasını istediğimiz için benzetmiş olabiliriz ya da başka birşeydir diye çünkü yaklaşık beş aydır eşim hiçbir bitkisel ve ilaç kullanmıyor sadece nohut ve Keçiboynuzu kürü ve bir de pharmaton içiyor o da düzenli değil maddi sebeplerden kontrole gidemiyoruz malum Ücretler arttı bakalım biraz daha bu kürleri kullanıp biraz para bulup kontrole gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum kafam Karışık sevinmek de istemiyorum sonra hep hayal kırıklığı oluyor sadece paylaşmak istedim sizinle
bende telefonda arayıp bilgi almıştım çıkan kız yanınızda nakit getirin demişti kredi kartı geçiyor ozamanFlorya da bütün ödemeleri kredi kartı ile yaptık canımm.
cnm bak yeni şeyler görmeye başlamışsınız maşalalh sperm bile olmasa b,işeyler başlamış nasılsa eli mahkum spermler gelecek artık.....Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım aslında dün eşimle mikroskopta inceleme yaparken sperme benzeyen Kuyruklu bir şey gördük hareket etmiyordu ama yüzüyordu çok heyecanlandım ama ümitlenmek istemiyorum belki biz çıkmasını istediğimiz için benzetmiş olabiliriz ya da başka birşeydir diye çünkü yaklaşık beş aydır eşim hiçbir bitkisel ve ilaç kullanmıyor sadece nohut ve Keçiboynuzu kürü ve bir de pharmaton içiyor o da düzenli değil maddi sebeplerden kontrole gidemiyoruz malum Ücretler arttı bakalım biraz daha bu kürleri kullanıp biraz para bulup kontrole gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum kafam Karışık sevinmek de istemiyorum sonra hep hayal kırıklığı oluyor sadece paylaşmak istedim sizinle
Aynı durumdayiz arkadaşım eşim varikosel ameliyat oldu 3hafta önce 3ay sonra teste gidicez, çıkış olur inşallah, içini ferah tut herşey bizim için, ümidini kaybetmecanım biz 1.5 senedir evliyiz 8 ay önce çocuk yapmaya karar verdik am maalesef olmadı olmayınca doktora gittik benim testlerim falan normal çıktı eşimden spermiyogram itediler bunlar geçen hafta oldu eşimin spermiyogram testi 0 çıktı ve bize sizin normal yolla çocuğunuz olmaz deyip eurofertile yönlendirdiler biz önce urolojiye gittik orda hormon testleri ve ultrason istediler beli varikosel olabilir diye biz henüz o testleri yaptırmadık bitane daha spermiyogram testi yapalım dedik dün yaptık maalesef 0 çıktı çok acıtyormuş insanın canını biliyorum yolun başındayız ama çok korkuyorum çocuğumuz olmıcak diye pes etmek istemiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum
sen ne durumdasın canım sizinde aynı sorunm vardı tedavimi oluyorsunuz şuan sende anlatısan sevinirim
Gecmis olsun canimm insallah olur çıkışı bakalim bizde 2 hafta sonra gidicez testlerimizi yaptirip insallah guzel sonuclar aliriz Allah hepimizin yardimcisi olsunAynı durumdayiz arkadaşım eşim varikosel ameliyat oldu 3hafta önce 3ay sonra teste gidicez, çıkış olur inşallah, içini ferah tut herşey bizim için, ümidini kaybetme
Ben bayılırım herhalde Sevinçten heyecandan dün bile o kadar heyecan Yaptım ki aslında eşim Bayağı kilolu son bir kaç haftadır diyette belki o bile olumlu etkilemiş olabilirBirde baktiin gidince spermler tavan yapmis :) yesillik cok yedir esine cnm birde havuc suyu fln :)
Canım inşallah Öyledir artık gelsinler bir an önceAy hadi inşALLAH tahmin ettiğimiz Süpermenlerdir ve teşrif etmeye başlamıştır umarım
15 gün sonra bir daha tekrarlayın testi bakalım yine o farklar ortaya çıkacak mı
Vücut dinlenince her şey yerine oturuyor demekki
Inşallah canım sanırım bundan sonra mikroskoptan ayrılamıcazCanım inşallah o gördükleriniz spermler dir.Nazlılar gelsinler artık da şenlenelim Allahın izniyle.
Evet canım hem hücreler daha uzun ve küçük görünüyordu hem de meni miktarı çoktu inşallah artık yüzümüz Gülsüncnm bak yeni şeyler görmeye başlamışsınız maşalalh sperm bile olmasa b,işeyler başlamış nasılsa eli mahkum spermler gelecek artık.....
Sagoll canimm :)Florya da bütün ödemeleri kredi kartı ile yaptık canımm.
Amin inşallahGecmis olsun canimm insallah olur çıkışı bakalim bizde 2 hafta sonra gidicez testlerimizi yaptirip insallah guzel sonuclar aliriz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Aynen bende okul is ev vakit nasıl geçiyor anlamıyorum işler yoğun okulda olunca iyice zorladı benicnm benim iim ya okul ev uğraş dur sende iisin şükür işlerin nasıl yğundur...
tedaviye aralıkta başlarım gibi geliyo ama bi test yapsın eşim aralık ortasında şimdi eşim iş yerinde tek o yüzden bi yere ayrılamıyor inşlh aralık ortasında rahatlıyacak işi ondan sonra baakalım neler olacak izde varmı gelişmeler
Haklisin zorlanmada ben ev hanimiyimbda okul ev arasi yetisemiyorum sen kaldi ki bide ise gidiyorsun allah kolaylik versin..Aynen bende okul is ev vakit nasıl geçiyor anlamıyorum işler yoğun okulda olunca iyice zorladı beni
Hayirlisi olsun Canım
bizde bi gelişme yok şimdilik tedaviye devam 15 kasımda test vercez bakalım inş Nazlı sperm leri görürüz
Tabiki iyi bisey canim mesela bizde o bile cikmadi.Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocaya gittik germ hucre cikmasi olumlu biseymi .sperme donusebilirmi bilen vatsa yerdim etdin Lutfeeeeeeen
Zor ama güzel halimden şikayetçi değilimHaklisin zorlanmada ben ev hanimiyimbda okul ev arasi yetisemiyorum sen kaldi ki bide ise gidiyorsun allah kolaylik versin..
Insl cikar artik nazli nazli spermler guzel haber aliriz inls kiz senden bu sefer
Cnm aci gunlerinin ardindan tedavi insl sans hem moral hemde evladini getirsin..acin buyuk zor geciyo gecmiyorda iste hayatin meskalesinden aciya alisiliyo.rabbim diger aile ferdlerine saglikli omur versin bu arada tedavi ile ilgili yaz merakta koyma bizi..
..
Canim benim basin sağolsun.babanin mekanik cennet olsun.anneciğinede bas sagligi diliyorum.ak, post: 37643518, member: 490991"]Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
Zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum o günleri bende yaşadım çünkü.İnşallah tedavin güzel sonuçlar verir kucağın bebişlerle dolar.Özlemiştik seni zaten dön aramıza burası iyi geliyor insana.
tabiki hucrelerinçıkması bizim için büyük bi sevinç cnm ,nşlh devamı da spermler olur....Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocaya gittik germ hucre cikmasi olumlu biseymi .sperme donusebilirmi bilen vatsa yerdim etdin Lutfeeeeeeen
ah cnm ya acısı dinmiyo sadece biraz alışıyor insan 7 senedir alışmadım annemin ölümüne sadece alıştım onsuzluğa ne kadar alışılıyorsa........sağol Cemrem inşh.acım hala bana büyük geliyor inşh hafifleyecek.
ilk ilacımı yarın kullanmaya başlıyorum.hayırlısı inşh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?