Tulaycim.cnm ben pek okuyorum ama 2tane al benden okudum say bugun biter cnm ...Dogadandeva arkadaşımızın eşi için toplam 17 yasin oldu
başka okumak isteyen var mi
19 olduDogadandeva arkadaşımızın eşi için toplam 17 yasin oldu
Beni yazdın mi canım,1tane daha ekle eşim için, o da okuyacakDogadandeva arkadaşımızın eşi için toplam 17 yasin oldu
Evet seni yazmıştımBeni yazdın mi canım,1tane daha ekle eşim için, o da okuyacak
canım dogadandeva için bir tanede ben okuyacağım Rabbim şifa versin eşine inş spermde bulunur.19 oldu
Aminnn canimmm insallah guzel sonuclarla doneriz..herkese merhabalar...
kontrolü yaklasan arkadalarım güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. zozo feraheymen Tülay doğadandeva inş çok güzel sonuçlar alırsınız... umuda çok ihtiyacımız varrr...
Canım aynı kişi iki tane okusa oluyormu ? Ben annemede söyleyeyim 1 tane de annem okusun şimdi onu da eklersin oluyorsa haber ver ben bir tane daha okurumDogadandeva arkadaşımızın eşi için toplam 17 yasin oldu
Amin cumlemizden eksik varsa daha ekleyebilirimEvet seni yazmıştım
Bir tane daha ekliyorum
ALLAH razı olsun Rabbim kabul etsin
hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, şu an 5 tane kaldıAmin cumlemizden eksik varsa daha ekleyebilirim
2 tane daha al benden canimhepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, şu an 5 tane kaldı
amin Rabbim kimseyi korktuklarıyla sınamasın. Evet kitle önceden vardı. Sizin tedavinizde hayırlı evlatla sonuçlanır inşallah.doğadandeva geçmiş olsun canım.korktuklarınla sınamasın rabbim sizi.kitle neden oluşmuş.daha önceden varmıydı.
zozo dilerim sevinenlerden olursun ve testinizde birçok sperm görürsünüz.
kızlar ben bu akşam ilk iğnemi oldum.gonal f 200 ile başladık.umarım bizdende bolca sperm çıkar.
deneyimli olan arkadaşlar bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.ne yemeli ne içmeliyim.
mesela yürüyüş veya spor yapmalımıyım.bitki çayları içmelimiyim.
hiçbirşey bilmiyorum ve heyecandan doktora soramadım.bi dahaki kontrol perşembe günü.
allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?