- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Eger esin kılabilir se yapabilir ya da sonra yaparsın artık adetin bitince yaniTulayyy canimm benim duam 18 inde regl oldum duaya baslamadn namaz kiliniyor ya nasil olucak
Canim esim e soylerim o kilsin sonra bnde kilarim :)Eger esin kılabilir se yapabilir ya da sonra yaparsın artık adetin bitince yani
Kader arkadaşlarım rabbimin izniyle 19 Kasım'da son kontrolüm var bir aydır doktorum dinlendiriyor. 24 Kasımda da inşallah transferim olacak. Günler geçmek bilmiyor. Kendi evimde de değilim istanbulda görümcemde kalıyorum. Allah razı olsun bana çok iyi bakıyor.bebişlerim onları çok isteyen annelerine inşallah sım sıkı tutunurlar.
Kizlar sizlerden bir ricam olacak sali gununden baslayip persembe gunune kadar yani 3 gun icinde 41 yasin okutmaya niyet ettim okumak isteyn musait olan.okuyabilir mi biliyosunuz cuma gunu kontrol umuz var. Ben adetliyim okuyamiyorum o yuzden dagitiyorum. Birde yatsi namazindan sonra veya gunes dogmadan once.okunmasi daha iyiymis. Simdiden Allah razi olsun
Aminn canimm Allahh razi.olsunn senden. Insallah rabbim dualarinin bin.katini sana versin. Canim okudugunda okudum.diye yazarmisin not aliyorumm. Simdiden cok.tesekkur ederimmCanım ben bir tane okurum yarın yatsı namazından sonra.İnşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin.Şimdiden hayırlı sonuçlar dualarımız seninle güzelim.
canım birtanede ben okurum inşallah güzel haberler alırsınTulayyy canimm bugun kontrolunuz vardiii insallahhh spermm cikisi basladi diye yazarsin.. dualarimiz seninle
canım hadi hayırlısı bakalım.demek ilk iğneyle başladın...doğadandeva geçmiş olsun canım.korktuklarınla sınamasın rabbim sizi.kitle neden oluşmuş.daha önceden varmıydı.
zozo dilerim sevinenlerden olursun ve testinizde birçok sperm görürsünüz.
kızlar ben bu akşam ilk iğnemi oldum.gonal f 200 ile başladık.umarım bizdende bolca sperm çıkar.
deneyimli olan arkadaşlar bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.ne yemeli ne içmeliyim.
mesela yürüyüş veya spor yapmalımıyım.bitki çayları içmelimiyim.
hiçbirşey bilmiyorum ve heyecandan doktora soramadım.bi dahaki kontrol perşembe günü.
allaha emanet olun.
Aminn insallah Allah razi olsun canim yarin yada persembeye kadar yatsidan sonra veya gunes dogmadan once okuyabilirsen cok sevinirim.Allah razi olsun.. senide yaziyorum. Okudum diye haber verirsin canim. Rabbim gonlunden gecen neyse nasip etsin insallahh cok sagollcanım birtanede ben okurum inşallah güzel haberler alırsın
Ayyyyy tatlimmm benmm Allah bin kere razi olsunnn sen cok guzel yureklisin kalbi temizsin Rabbim gonlunden geceni nasip etsin.. icinden gecenlerde dualassin Rabbim kabul buyursun.. senide yaziyorumm..canimmm yaaaaFerahcim bende regliyim cumaya kadar biter perşembe gecesi yatsidan sonra okurum 2 tane yazabilirsin.
Rabbim bol spermli sonucu hayirli saglikli olan tedaviler versin.
İçimden bu his sizde cikis olacak diyoorrr.
Eyinas iğnelerin şifa olsun.rabbim seninde karnini ikiz ikiz doldursuuunnn.
Tülay canim rabbim seninde sonuçlarında milyonlarca sperm ciksin.yureginiz ferahlayarak donersiniz.
Oohh maşallah topik yine heyacanlandi rabbim hepinize ve bizlere de güzel sonuçlar versin.
Bakalim ilk halayi kimin mujdesiyle cekicez.
Mrb yazılarınızı okudum Allah'ım nasip etsin inş. Bende1.5 yıllık Evliyim istiyoruz olmayınca doktora gittik bende herşey normal sonunda eşim gitmeye karar verdi ve sonuç asospermi doktor tüp bebek %50 şansınız var dedi 2 ay oldu öğreneli kimseye söyleyemiyoruz burası moral oluyor bana be yapacağımı bilmiyoruminşlh en kısa zamanda kavuşursun cnm evladına..
ben yaklaşık 9 senelik evliyim eşim ağır kabakulak geçirmiş cocukken o yüzden azosperm olmuş dr.ların demesi ve eşim 1 tese 1 micro tese oldu sonuç 000 bizdede hep sıfır dı 2012 sonunda burda bi arkadaş dr.dan abhsetti bizde son çare ona gidelim dedik gittik ve eşimde varikosel çıktı 2013 ocakta ameliyat oldu ardından o dr. da tedaviye başaldık 3 ay sonra hücreler görüldü sperm testtinde ardından 3 ay sonra tekrar yapılan sperm testinde 6 tane sperm çıktı ve şimdi hamdolun ki dondurulmuş spermlerimiz var hala az az da olsa çıkışlar oluyor ..kısmetse tüp bebeğe başlıcam günü bekelemdeyim..
umudunu kaybettiğin zamanlar o kadar çok oluyor ki anlatamam çevre yıllar hayat o kadar yoruyor ki aklın alamz ama her üzüntünün sonunda gene ayaga kalkıp inşlh bi dahak,i sefere olur deyip uola devam ediyorsun rabbim mükafatımızı veriri inşlh hepimizin....
Kizlar sizlerden bir ricam olacak sali gununden baslayip persembe gunune kadar yani 3 gun icinde 41 yasin okutmaya niyet ettim okumak isteyn musait olan.okuyabilir mi biliyosunuz cuma gunu kontrol umuz var. Ben adetliyim okuyamiyorum o yuzden dagitiyorum. Birde yatsi namazindan sonra veya gunes dogmadan once.okunmasi daha iyiymis. Simdiden Allah razi olsun
Ayy Allah razi olsunn canimm.. yarindan itibaren okumaya baslarsan cnm salidan persembeye 3 gun niyetlendim birde yatsidan sonra okuyabilrsen cok sevinirm. Aminnn insallahhh Rabbim dualarinizin karsiliginda hayirli evlatlar nasip.etsinCanim bendr 1 tane alıyorum okuyunca haber veririm canim inşallah kabul olur dualarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?