Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar iki ay evvel eşime azospermi tanısı konuldu ( hiç spermin olmayışı ) tabiki yıkıldık..
biraz toparlandıktan sonra özle doktora gittik eşimi kontrol edip semen testi istedi ve malesef yine aynı sonuç çıktı ama herşeyin normal gözüktüğünü söyledi hormon testi de yaptırdık fsh hormonu olsun hepsi olması gerektiği gibiydi ve o değerler sperm üretildiğini gösteriyormuş..
ilaç ve iğne yazdı eşime 1 ay sonucunda tekrar gidip semen testi verdi bu sefer sperm çıktı fakat hepsi ölüydü ama olsun biz buna bile sevindik sperm kanalı tıkanık olduğundan spermler testide sıkışıp ölüyorlarmış.. tıkanıklık vücüdtaki iltahaptan dolayı..
ilaçlara devam ediyor bakalım önümüzde ki ay inşallah daha güzel haberler alırız
hemen ümitsizliğe kapılıp kendinizi yıkmayın başka bir doktora daha gidin iyi düşünün ve dua edin

çok sevindim canım senin adına benim eşimdede hiç sperm yok pztsi hormon testlerini yaptıracağız hangi doktora gidiyorsunuz canım

canım izmirde ki medical mi ??

çok sevindim canım senin adına benim eşimdede hiç sperm yok pztsi hormon testlerini yaptıracağız hangi doktora gidiyorsunuz canım

inşallah hayırlı olur.. ben izmirdeyim ilk başta medical parka gittim fakat memnun kalmadım hemen tüp bebek önerdiler bence para avcısı ordaki doktorlar.. şuan izmir alsancakta Prof.dr. Necmettin Çıkılı ya gidiyoruz

kesinlikle canım para avcıları hepsi biz daha sperm testi yapıldık bizede hemen tüp bebek dediler ben istanbuldayım inşallah dahada güzel sonuçlar alırsınız canım bunları okuyunca umut oluyor inşallah bizimde hormon testlerimiz normal çıkar burda güzel haberler paylaşırız hepimiz inşallah

inşallah canım :) ayıp olcak peki sperm sayısı falan normal mi ??

inşallah canım :) ayıp olcak peki sperm sayısı falan normal mi ??
canım sperm 0 çktı bizde çok kötü olduk 10 gün oluyor öğreneli daha diğer testlerş hiç yaptırmadık bizdebiraz toparlanmaya çalıştık inşallah bu hafta hormon testini yaptırıcaz inşallah onlar normal çıkar siz ultrason falan çekildimi eşin sadece hormon testimi yapıldı

hmmm daha çok yeni ama üzülme hormol testini yaptırın bakalım..benim de hormonlarıma ve rahmime bakıldı hiç bişey çıkmadı tertemiz demişti dr. sonra eşimden semen testi istediler ve azospermi çıktı dediğim gibi hemen tüp bebek önerdiler ve hiç iç açıcı konuşmadılar daha da üzdüler bizi tedavisinden hiç bahsetmediler bizde başka doktora gidelim dedik.. kontrol etti ve hormon testi yaptırdık daha sonra tedavinin yolu çizildi şimdi hala hapları kullanıyor

benimde hepsi normal çıktı ama eşimn böyle olunca yıkıldık bizede doktorlar hiç iyi şeyler söylemediler aynı şeyleriyaşamışız canım ama bana umut oldun gerçekten artık daha güzel daha olumlu düşünüyorum inşallah ilaçlardan sonuç alırsınız

canım bide eşine bitkisel bişeyler kulanıyormusun?

canım bide eşine bitkisel bişeyler kulanıyormusun?

canım bak eminim çok araştırıp okuyorsun ama gerçekten ne kadar çok okursan o kadar çok soru işareti oluyor ve kafan karışıyor daha çok üzmeyin kendinizi çünkü sonuçlar hep farklı..bak benim eşimde vücüdtaki bir iltahaptan dolayı azospermi çıkıyor gitmiş kanalı tıkamış hiç aklının ucuna bile gelmez..hormon testini bekleyin ve istersen aldığında yaz bana az çok anlamaya başldık :) ibrahim saraçoğlunun sitesine girdim soğuk sıkılmış keçi boynuzu içsin diyordu yada nohut kürü vardı onu denedim omega 3 balık yağı aldık ve zeytinyağında bekletilmiş incir yedi.. geçen hafta doktora gittiğimizde sordum doktora keçiboynuzunu hayır kesinlikle kesiyorsunuz onu dedi çünkü üretimde bişey yok dedi ondan şuan kestik yani sen bence sonuçlarını al canım ona göre uygularsın oda gerekirse tabi

doğru söylüyorsun canım kesinlikle herkesin aynı olmuyor okuduka em üzülüyoruz hem kafamız karışıyor netleştikden sonra inşallah güzel şeyler yazarım :)

Bizimde aynı,ameliyat olduk 1 ay önce inşallah çıkış olur beklemedeyiz,allah şifa versin..

merhaba arkadaşlar benim eşimin spermlerinde hızlılık yokmuş 2 yıllık evliyiz doktor evicap ve emodeks ilaç verdi bugün hastaneye bir arkadaşımın bebğini görmeye gittim ve gözyaşlarıma hakim olamadım aranızda yeniyim benim durumumda olan var mı acaba eşi ilaç kullanan

canım size az bile söylemişler. bize Emre Bakırcıoğlu sadece tese için 3000 tl dedi. o da bana hiç birşey yapılmayacak sadece eşim tese olacak. Bende baya şaşırdım ama yapacak birşey yok elimiz mahkum. yeter ki sonucu güzel osun

Kızlar çok moralsizim, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 Ay önce,bu gün kontrole gitti, hidrosel oluşmuş tekrar ameliyatla o su kesesi alınacakmış, benzer durum yaşayan varmı,daha ilk ameliyat iyileşmeden ikinci geliyo, mutsuzum ...

merhaba kızlar hepimizin başına gelen bişeyi sorucam şimdi en yakın arkadaşım hamile ve ben arayıp tebrik edemiyorum ne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…