Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bizim ucak rotar yaparsa randevuya yetisemezsek arif beyde test yaptirsak hoca sonuclara bakmazmi ben aradim randevuyu daha ileriki bi saate almak icin hocanin butun saatleri.doluymus

Ferahcım rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin.

Ecrin canim seninde eşinin sonuclari rabbimin izniyle insallah hayirli olur.

İkinizden halaylik haberler bekliyoruz.

Tedavide olan arkadaslarim herseyguzel olucak ve eyinas rabbim sizinde yüzünüzü guldursun.

Celalettin beyden sonra Selahattin beyde tedaviye geçmiştiniz ve Teseye karar vermiştiniz sanırım. ( yanlış hatırlamıyorsam) Sizin durumunuz şuan nedir ?
doğru hatırlıyorsun canım.hoca sizde doğal çıkış beklememiz zaman kaybı ve yaşınız geçiyor dedi.keşke uzun tedaviyle çıkış olsa ama bak 5 yıldır iğne tedavisi oluyorsunuz ve bir tane bile çıkmamış dedi.zaten diğer doktorlarda doğal çıkış beklemiyordu buna celallettin hocada dahil.biz teseye emre hocaya karar vermiştik hatta onunla iletişime geçtim.hiçbir hastama demem ama sizde çok değil 3-5 tane bulunacağına inanıyorum dedi.11 yılda aptıklarımızı kullandıklarımızı yaşadıklarımızı anlattım çok şey yapmışsınız yapılması gerekenleri yapmışsınız inşallah bulabiliriz dedi.eşimde selahattin hoca yapsın istedi teseyi.hemde bulunduğumuz yerede yakın.çıkarsa zaten heryerde çıkar dedik.çıkmazsada allah kerim der yolumuza bakarız dedik.bilmiyorum ama şuan tüpbebek için hazırlanıyorum..şimdi iğne kullanıyorum.sanırım 1 haftaya kadar eşimde tese olur ve sperm bulduk derler.biz yine eşimle ikimiz gideceğiz.ailelere söylemedik.onlar sadece tüpbebek diye biliyorlar.sorunun eşimden kaynaklı olduğunu bilmiyorlar.allahtan isteğim ben onu olgun yumurtalarla beklerken oda beni yumurta toplanırken beklesin.ikimizde mutlu dönelim.ne kadar eş olsakta herşeyi paylaşsakta her ikimizde acılarımızı ayrı ayrı yaşıyoruz.eşimle bu süreçte fark ettiğim ikimizde gözlerimizi birbirimizden kaçırıyoruz.aslında güçlü olduğumzu sanıyoruz ama kötü haberle yıkılacağımızı biliyoruz.sperm bulamadık dediklerinde hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyoruz.hayatın bize diğer insanlar gibi eşit olmadığını biliyoruz ama buna karşı dimdik duruş sergiliyoruz.belki sperm çıkacak belki çıkmayacak.bu bilinmezlikle hazırlanıyorum.

sizde çıkış sperm buldukları için iğne tedavisi vermemişler.bizlere iğne sperm bulmak için veriliyor.kalite için değil canım.iğne kullanmak için gerçekten heveslenmeyin.sanmayınki iğne kullanınca hemen seprm çıkıyor kalitesi artıyor.bak burda yıllarca iğne kullanan bizlerde microtese dahil sperm çıkmadı.keşke bizdede hiçbirşey kullanmadan sperm çıksaydı tesede.eşim 5 yıldır iğne vuruluyor bu ikinci tesede çıkarmı çıkmazmı diye beynimizi kemiriyoruz.sizde bizim gibi hep en iyi doktorlara gitmişsiniz ama olmayınca olmuyor.inşallah bu son tedavinle pozitifi yakalarsın

Insallah canimm. 10 daki ucakta rötar yapabilirmis 2 saat

Canım 10daki uçak da rötar yapsa bile 12 de binseniz 1 saat sonra istanbuldasınız
Havaalanı ile hastane çok yakın 15 dk da orda olursunuz
Hoca tam 3 de gelmiyor 3.15-3.30 civarlarında geliyor
Taksi ile gidin oraya 15-16 tl tutar
Taksiciye Küçükçekmece adliyesinin orda ineceğinizi söyleyin
Yeni yapılan adliye

Rabbim işlerinizi rast getirsin inşALLAH

kızlar size birşey sormak istiyorum.bu yumurta takibine gidildiğinde muayene ücreti ödeniyormu.benim doktorum prof diye bizi resmen soyuyor.yumurta takibine bizden muayene ücreti istiyor.zaten tüpbebekte yumurta takibi yapılması gerekmiyormu.zaten 4500 veriyoruz artı muayenen ücreti.mecbur ödedik ama acaba heryerdemi böyle bu.

biz ilk muayenede ücret ödemiştik canım.ONdan sonra sadece iğnelere ve tahlillere vermiştik.Yumurta takibinde vermedik diye hatırlıyorum.Zaten öyle olsa işin içinden nasıl çıkılcak ki?Muayene ücreti 250 den aşağı değildir.Bu süreçte ne kadar çok para ödeyeceksin.Bence alınmaması lazım.İnşallah sonucunuz çok güzel olsun canım ya hep dua ediyorum sizin için.İnşallah rabbim bunca emeğin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla ödüllendirsin.

canım allah arzı olsun senden.bizde muayne ücreti 300 verdik zaten.tamam ilk muayene olur dedik ama dün yumurta kontrolünde tekrar muayene ücreti istendi.yarısı 150 verdik.neden dedim.biz tüpbebek yaptırıyoruz.tumurta takibine geldim dedim.hemşireye.abla bana böyle söylendi dedi.birde biz özel muayenesine gittik.hocanın hem merkezi var hem muayanesi hemde üniversitede.hafta arası özelinde bakıyor.yani hoca nerde biz oraya gidiyoruz.bize verilen fiyat 4500 tüpbebek-1500 tese-150 spermiyogram-artı ilaçlar.ama ekstraları söylenmedi.ben bunu muhasabeyle görüşeceğim ve ödediklerimi düşürmeye çalışacağım.biz hocaya hocam uzaktan geliyoruz diyorum.antep neki arabaya basarsın 2 saate gelirsin diyor.hocam biz otobüsle 2 saatte değil 5 saatte geliyoruz dedim.sanki herkesin arabası var.nasıl olsun araba sizin gibilere para yatiştirrmekten anca çalışıyoruz diyesim geldi.

UCUBİRARADA...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

ERVAE...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et

DEMET...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

FERAHEYMEN...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Evet canım ya öyle o lafı desen yeriymişti.Onlara göre ne var heerşey çok kolay geliyor.Gelirsin,yaparsın.Herşey basit.Millet çalışıp mal mülk ediniyor.Biz tahlillere ilaçlara para ayırırken zorlanıyoruz.Bi de senelerce tedavi olan insanlar ne yapsın.Biz o doktorlar kadar para kazanmıyoruz.Onlara söylemek kolay.Sen dediğin gibi görüş yine de canım sesin çıkarsa belki almazlar ücret.En azından mikrotese ücreti fena değilmiş canım.daha çoktur diye düşünmüştüm.4500 e ilaçlar+ tahliller de eklenince oda baya tutar o zaman.Off Allah yardımcınız olsun canım ya.Biz de niyetine girsek nasıl yaparız bilmiyorum.Zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…