- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Insallah canimm. 10 daki ucakta rötar yapabilirmis 2 saatMaalesef göremiyorum
Bizde 2 saat gecikmeli gitmiştik
sorun yok nasıl olsa randevu 3 de
hayirli ve guzel haberlerle gelin insallah
Saat 10daki ucakta rotar yapabilirmis. Aynen canim ne diyim var bundada bi hayir gec olsun guc olmasin guzel haberler aliriz insallahh :)cnm ya hayırlısı demekten başka çaremiz yok şansa sizi buldu havada mübarek
doğru hatırlıyorsun canım.hoca sizde doğal çıkış beklememiz zaman kaybı ve yaşınız geçiyor dedi.keşke uzun tedaviyle çıkış olsa ama bak 5 yıldır iğne tedavisi oluyorsunuz ve bir tane bile çıkmamış dedi.zaten diğer doktorlarda doğal çıkış beklemiyordu buna celallettin hocada dahil.biz teseye emre hocaya karar vermiştik hatta onunla iletişime geçtim.hiçbir hastama demem ama sizde çok değil 3-5 tane bulunacağına inanıyorum dedi.11 yılda aptıklarımızı kullandıklarımızı yaşadıklarımızı anlattım çok şey yapmışsınız yapılması gerekenleri yapmışsınız inşallah bulabiliriz dedi.eşimde selahattin hoca yapsın istedi teseyi.hemde bulunduğumuz yerede yakın.çıkarsa zaten heryerde çıkar dedik.çıkmazsada allah kerim der yolumuza bakarız dedik.bilmiyorum ama şuan tüpbebek için hazırlanıyorum..şimdi iğne kullanıyorum.sanırım 1 haftaya kadar eşimde tese olur ve sperm bulduk derler.biz yine eşimle ikimiz gideceğiz.ailelere söylemedik.onlar sadece tüpbebek diye biliyorlar.sorunun eşimden kaynaklı olduğunu bilmiyorlar.allahtan isteğim ben onu olgun yumurtalarla beklerken oda beni yumurta toplanırken beklesin.ikimizde mutlu dönelim.ne kadar eş olsakta herşeyi paylaşsakta her ikimizde acılarımızı ayrı ayrı yaşıyoruz.eşimle bu süreçte fark ettiğim ikimizde gözlerimizi birbirimizden kaçırıyoruz.aslında güçlü olduğumzu sanıyoruz ama kötü haberle yıkılacağımızı biliyoruz.sperm bulamadık dediklerinde hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyoruz.hayatın bize diğer insanlar gibi eşit olmadığını biliyoruz ama buna karşı dimdik duruş sergiliyoruz.belki sperm çıkacak belki çıkmayacak.bu bilinmezlikle hazırlanıyorum.Celalettin beyden sonra Selahattin beyde tedaviye geçmiştiniz ve Teseye karar vermiştiniz sanırım. ( yanlış hatırlamıyorsam) Sizin durumunuz şuan nedir ?
canım inşallah sağsalim hocayla görüşürsünüz.Kizlar bizim ucak rotar yaparsa randevuya yetisemezsek arif beyde test yaptirsak hoca sonuclara bakmazmi ben aradim randevuyu daha ileriki bi saate almak icin hocanin butun saatleri.doluymus
sizde çıkış sperm buldukları için iğne tedavisi vermemişler.bizlere iğne sperm bulmak için veriliyor.kalite için değil canım.iğne kullanmak için gerçekten heveslenmeyin.sanmayınki iğne kullanınca hemen seprm çıkıyor kalitesi artıyor.bak burda yıllarca iğne kullanan bizlerde microtese dahil sperm çıkmadı.keşke bizdede hiçbirşey kullanmadan sperm çıksaydı tesede.eşim 5 yıldır iğne vuruluyor bu ikinci tesede çıkarmı çıkmazmı diye beynimizi kemiriyoruz.sizde bizim gibi hep en iyi doktorlara gitmişsiniz ama olmayınca olmuyor.inşallah bu son tedavinle pozitifi yakalarsınArkadasi yazdiklarina aynen katiliyorum ama bir seyide merak ediyorum simdi ben 10 senelik evliyim istanbulda oturuyorum biz esimle evlendiyimiz ilk ay korunmak icin hastaneye gittiyimizde oyrendik azospermi oldugunu tabi cok buyuk bir sok yasadik yillarca girgira vurdum kabullenmedi yok ya dedim her neyse bizim gittiyimiz ilk doktor bile hemen tup bebek onerdi okadar cok doktorlara hastanelere gittimki benim esimin sperm sayisi sifir hareket sifir ileri hareket sifir yani anlayacagin hersey sifir hormonlarda yuksek cikiyor ama bu gune kadar gittiyim hic bir dokto ona bir tedavi onermedi bolile iyne falan hic bir sey biz direkmikro tese olduk rabbime sukurler olsun bulundu ama tup bebek malesef nagatic sonuc ben umut tup bebek merkezi dktor ulun bek fertijin dr seval tasdemir gayrettepe floransi dr emre karatekellioglu son olarakta acibadem dr cem beyde tup bebk yaptirdim ama malesef olmadi simdi dondurulmus 4 tane sperm var fertijinde onlari son kez kullanmak icin baslayacagim insallah hayirlisi olsun bu arada butun hikayemi yazdim ama asil merak ettiyim hep ozel ve hep bilinen doktorlara gittim bana neden hic iyne hormon takviyesi oneren olmadi
Insallah canimm. 10 daki ucakta rötar yapabilirmis 2 saat
biz ilk muayenede ücret ödemiştik canım.ONdan sonra sadece iğnelere ve tahlillere vermiştik.Yumurta takibinde vermedik diye hatırlıyorum.Zaten öyle olsa işin içinden nasıl çıkılcak ki?Muayene ücreti 250 den aşağı değildir.Bu süreçte ne kadar çok para ödeyeceksin.Bence alınmaması lazım.İnşallah sonucunuz çok güzel olsun canım ya hep dua ediyorum sizin için.İnşallah rabbim bunca emeğin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla ödüllendirsin.kızlar size birşey sormak istiyorum.bu yumurta takibine gidildiğinde muayene ücreti ödeniyormu.benim doktorum prof diye bizi resmen soyuyor.yumurta takibine bizden muayene ücreti istiyor.zaten tüpbebekte yumurta takibi yapılması gerekmiyormu.zaten 4500 veriyoruz artı muayenen ücreti.mecbur ödedik ama acaba heryerdemi böyle bu.
canım allah arzı olsun senden.bizde muayne ücreti 300 verdik zaten.tamam ilk muayene olur dedik ama dün yumurta kontrolünde tekrar muayene ücreti istendi.yarısı 150 verdik.neden dedim.biz tüpbebek yaptırıyoruz.tumurta takibine geldim dedim.hemşireye.abla bana böyle söylendi dedi.birde biz özel muayenesine gittik.hocanın hem merkezi var hem muayanesi hemde üniversitede.hafta arası özelinde bakıyor.yani hoca nerde biz oraya gidiyoruz.bize verilen fiyat 4500 tüpbebek-1500 tese-150 spermiyogram-artı ilaçlar.ama ekstraları söylenmedi.ben bunu muhasabeyle görüşeceğim ve ödediklerimi düşürmeye çalışacağım.biz hocaya hocam uzaktan geliyoruz diyorum.antep neki arabaya basarsın 2 saate gelirsin diyor.hocam biz otobüsle 2 saatte değil 5 saatte geliyoruz dedim.sanki herkesin arabası var.nasıl olsun araba sizin gibilere para yatiştirrmekten anca çalışıyoruz diyesim geldi.biz ilk muayenede ücret ödemiştik canım.ONdan sonra sadece iğnelere ve tahlillere vermiştik.Yumurta takibinde vermedik diye hatırlıyorum.Zaten öyle olsa işin içinden nasıl çıkılcak ki?Muayene ücreti 250 den aşağı değildir.Bu süreçte ne kadar çok para ödeyeceksin.Bence alınmaması lazım.İnşallah sonucunuz çok güzel olsun canım ya hep dua ediyorum sizin için.İnşallah rabbim bunca emeğin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla ödüllendirsin.
Evet canım ya öyle o lafı desen yeriymişti.Onlara göre ne var heerşey çok kolay geliyor.Gelirsin,yaparsın.Herşey basit.Millet çalışıp mal mülk ediniyor.Biz tahlillere ilaçlara para ayırırken zorlanıyoruz.Bi de senelerce tedavi olan insanlar ne yapsın.Biz o doktorlar kadar para kazanmıyoruz.Onlara söylemek kolay.Sen dediğin gibi görüş yine de canım sesin çıkarsa belki almazlar ücret.En azından mikrotese ücreti fena değilmiş canım.daha çoktur diye düşünmüştüm.4500 e ilaçlar+ tahliller de eklenince oda baya tutar o zaman.Off Allah yardımcınız olsun canım ya.Biz de niyetine girsek nasıl yaparız bilmiyorum.Zorrrcanım allah arzı olsun senden.bizde muayne ücreti 300 verdik zaten.tamam ilk muayene olur dedik ama dün yumurta kontrolünde tekrar muayene ücreti istendi.yarısı 150 verdik.neden dedim.biz tüpbebek yaptırıyoruz.tumurta takibine geldim dedim.hemşireye.abla bana böyle söylendi dedi.birde biz özel muayenesine gittik.hocanın hem merkezi var hem muayanesi hemde üniversitede.hafta arası özelinde bakıyor.yani hoca nerde biz oraya gidiyoruz.bize verilen fiyat 4500 tüpbebek-1500 tese-150 spermiyogram-artı ilaçlar.ama ekstraları söylenmedi.ben bunu muhasabeyle görüşeceğim ve ödediklerimi düşürmeye çalışacağım.biz hocaya hocam uzaktan geliyoruz diyorum.antep neki arabaya basarsın 2 saate gelirsin diyor.hocam biz otobüsle 2 saatte değil 5 saatte geliyoruz dedim.sanki herkesin arabası var.nasıl olsun araba sizin gibilere para yatiştirrmekten anca çalışıyoruz diyesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?