Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
barış eczanesi işinde uzman.gerçekten ihtiyacınız olduğunda arayın.en azından size yol gösteriyor.
canım kendini soyutlayınca olmuyor ki.çok yalnızlaşıyorsun.
ben öylede denedim.malesef ne onlarla nede onlarsız olmuyor.bazen bir ses istiyorsun.
benim el becerim yüksek çevreme model alır model veririm.kurdela nakışı yaparım.
bu aralar kendimi derslere verdim.benim yaşımda 36.genç değilim ama yaşlıda değilim.
benim kariyerde öyle boşluktan oluyor.belki günü geldiğinde lazım olur diyorum.hayatın ne getireceği belli olmuyor gerçekten.bu arada kaç yaşındasın canım.ruhunu genç tut sen yaşlansanda ruhun yaşlanmasın.doktorum bana 8 yumurtan var. ben bunu 20 li yaşlarında olanlardan alamıyorum kendine iyi bakmışsın diyor.bende hocam maşallah deyin sonra nazarınız değer dedim.siz benim kimlik yaşıma bakmayın o yaşlansada ben izin vermiyorum dedim.ama ben gerçekten ne zaman kendimi kötü hissetsem mutlaka açık havada yürürüm.yoksa çöktüğümü hissediyorum.tavsiye ederim.bir ara halk eğitim merkezinde pastacılık kursu verdim onda çok yürürdüm iyi geliyordu.
birde karamsarlık çökünce arkadaşlara kahveye giderim.onları çağırırım.zaman çabuk geçsin diye uğraş arıyorum.

Benim nişanlımda öyle bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı rutin testlerde. onu çok seviyorum ama çocuk sahibi de olmayı çok istiyorum ne yapmalıyım acaba çok kafam karışık
bende nişanlıyken öğrendim.eşimin sevgisi ağır bastı evlendik.11 yıldır uğraşıyoruz.şimdi tüpbebek tedavisindeyim.çocuk sevgiside çok ağır.eşimle nişanı bozup başkasıyla evlenseydim onunla çocuğumun olacağı ne malum dedim evlendim.nişanlın dürüst davranmış canım ya sana bunu hiç söylemeseydi.bunu bilip söylemeyen erkekte çok.inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Arif beyi aradik yarin sabah 9 12 arasi gelirseniz test verebilirsnz dedi. Kendi yerinde bakicak floryada degil. Hocayida ariyo simdi esim amin insallah sagsalim gidip hayirli guzel haberlerle doneriz

Canım böylece test ücreti olarak 200 yerine 100 tl verirsiniz
Hoca ile de belki vakıfta görüşme şansınız olabilir
Bak gördün mü her şerde bi hayır varmış
İçini ferah tut

Benim nişanlımda öyle bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı rutin testlerde. onu çok seviyorum ama çocuk sahibi de olmayı çok istiyorum ne yapmalıyım acaba çok kafam karışık

Önlemini erken almak açısından biraz daha şanslısın
Bizler evlendikden 1 yıl sonra öğrendik
Ve maddi imkansızlıkdan dolayı 3 yıldır tedavideyiz

tamam canım aklımda bulunsun belki lazım olur.Evet çok yalnızlaştım kendimi çok fazla soyutladım insanlardan ama inan bana yalnızken ya da insanlarla ne kadar az görüşürsem kendimi o kadar iyi hissediyorum.Psikolojim daha az yıpranıyor.Ben derdime tahammül edebiliyorum çok şükür ama insanlara tahammülüm yok.Geçen günlerde sen de yazmıştın insanların şımarıklıklarına tahammülüm yok.Sokağa çıktığımda karşılaştığım insanlar yüzüme değil karnıma bakıyorlar ve alay eder gibi daha bişey yokmu diye soruyorlar.Ya da ben birine nasılsın diye sorduğumda bana iyiyim desin.Ayy napayım işte çocuklarla uğraşıp duruyorum demesin.Bi dertleri bitmiyo demesin.Ben ona çocukşlarını sormuyorum sonuçta.Geçen kış gün yaptım eşimin iş arkadaşlarıyla 8 ay nasıl geçti ben bilirim.O günlerde o 3 aat nasıl geçti ben bilirim.Kimse farkında değil susup oturduğumun.Orda ben de varım sonuçta benim yok.Anlamıyor kimse nasıl ezildiğimi.Bi daha mı tövbeee.Çok az arkadaşım var beni üzmeyen onlar yetiyor bana.Ben senin gibi olamam ki canım.Kendimi biliyorum.Böyle daha iyi olduğumu biliyorum.Herkes aynı olmuyo işte.32 yaşındayım ben de çok genç ya da çok yaşlı değilim.Ama geç kalıyoruz artık.25 yaşında 12 yumurta vardı benimde .Şimdi olsa ne çıkar bilmiyorum.Belki yine de iyidir.5 ay önce doktor yumurtalıkların gayet iyi demişti.Nasip artık bundan sonrası.İnşallah bizde o yumurtaların işe yaradığı günleri görürüz.Hayırlısıyla bi gelelim de o günlere...

kızlar ldh ne oluyor biliyormusunuz eşimin 616 çıkmış eski tahlilinde buldum

destek almayı ben bi kabullenebilsem...

haklısın canım.ben zaten epeydir günleri bıraktım.arkadaşlarımla mesafemi bir kahve içecek kadar tutuyorum.ötesi aynen benide üzüyor.evet şımarık davrananlardan nefret ediyorum.bunu biile bile gözüne sokuyorlar.yani baktın uzun süredir insanların çocuğu yok daha neyi üstelersin.üstelik soranlara çocuğumuz olmuyor diyorum.çünkü artık hayatımı yaşıyorum modunda değilim size yalan söylemiyorum direk olmuyor.daha ne malzeme arıyorlarsa.bazen haddini bilmeyenler niye diye söylediklerinde bilmem nasip değilmiş demekki diyorum ama hala şımarıklık diz boyu.sen kendini nasıl rahat his ediyorsun öyle davran.ben bir ara epey kilo almıştım ve arkamdan konuşulanı duyunca nevrim döndü.ben hamile kalmışımda.çocuğumu aldırmışım.çocuğum doğmuş ölmüş.daha neler neler.düşün bizim kilo almaya vermeye hakkımız bile yok.bu aralar dikkat ediyorum aldığım kilolar gitsin diye.geçende duydum bana çok yazıkmış.artık eşim beni çok üzüyormuş çocuğum olmuyor diye bende üzüntümden erimişim.erkek milleti nereye kadar dayanırmış çocuksuzluğa.eşim yakında evlenirmiş.buna günlerce ağladım.artık dayanamıyorum rabbim bana yardım et dedim.yaşadıklarımı yaşamadan ölmesinler dedim.çünkü bu eşiminde kulağına gitti.günlerce beni bırak benim yüzümden daha ne kadar böyle yaşayacaksın dedi.ölene kadar seninleyim dedim.geçen hafta o lafı çıkaran şımarık arkadaşım bize gelmek için aradı.evdemisin dedi.müsaitseniz size çaya geleceğiz dedi.müsaitiz ama sizinle geçirecek zamanımız yok.ölen çocuğumuza fatiha okuyoruz dedim.siz bizle görüşmezsenizde iyi olur dedim.bizde size malzeme yok dedim.dedikodu için başka kapıya gidin dedim.ilk defa böyle birşey yaptım ama iyi oldu.haddini bilmeleri gerektiğini kimseden duymadılar.bende onların anneleri değilim kusura bakmasınlar bana böyle şımarıklık yapıp koltuğumun altına girmesinler.ama yalnız yürüyüş yapmak hava almak nefes aldırıyor.herkes farklı şeyleri seviyor.

Çoktandır foruma girmiyordum bir girdim son sayfaya baktım uzunca yazını gördüm sıkılmadan okudum. Göz yaşlarımı tutamadım canım hepimizin çektiği sıkıntılar aynı. tıpkı benim etrafımdaki olanları anlatmışsın kusura bakma kısa kesiyorum kendine iyi baak. ağlattın beni.....

Kizlar bizim ucak rotar yaparsa randevuya yetisemezsek arif beyde test yaptirsak hoca sonuclara bakmazmi ben aradim randevuyu daha ileriki bi saate almak icin hocanin butun saatleri.doluymus
canım çok yoğundum senin için girdim vardır bir hayır bunda da geç olsun ama sonu güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh

sen durumunuzu kabul ettin mi arkadaşım

mecburen kabulleniyor insan ben bundan önce psikolog desteği alıyordum bu durum olunca da devam edildi hem kendim için hem eşim için bazen emin olamıyordum hangi tavrım doğru olur diye psikolog eşliğinde eşime destek oldum bu durum çok zor bir süreç canım hele hele eşinle tek sen biliyorsan,bu durumu benim için şu an eşimin sağlığına kavuşması önemli önce kanseri yenelim ALLHIN İZN. Hayırlısıyla nasip eyler kendimi çocuğumuz olmazsa ne yapabiliriz ki en kötü ihtimal evlatlık alırız diye düşünüyorum ben kendimden vazgeçtim zaten önce eşim oldu... evlatlık konusunu dahi konuşmadık benim fikrim gerçi o duruma gelmedik elbette çocuğu olması çok güzel ama olmazsa ALLAHTAN yapılabilecek bir şey yok

Arif beyi aradik yarin sabah 9 12 arasi gelirseniz test verebilirsnz dedi. Kendi yerinde bakicak floryada degil. Hocayida ariyo simdi esim amin insallah sagsalim gidip hayirli guzel haberlerle doneriz
Canm mrb baya olumsuzluk olmuş ama sıkıntı etme inş yarın güzel haberler alırsın geç olsunda güç olmasın Allah yardımcınız olsun

aynen canım olmazsa Allahtan ne yapalım sadece umudumuzu hiç kesmeyelim umut Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…