- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Kizlar bizim ucak rotar yaparsa randevuya yetisemezsek arif beyde test yaptirsak hoca sonuclara bakmazmi ben aradim randevuyu daha ileriki bi saate almak icin hocanin butun saatleri.doluymus
işimiz bitsin zaten diyeceğim iki çift laf onlara.bu konuda sabır ediyorum.pazartesi tekrar kontrolüm var.o zaman muhasabeyle görüşeceğim.zaten bizim orayı seçme sebebimiz selahattin hoca.biz selaattin hocayı çok sevdik çok insan.para hırsıda yok zaten.allahtan biz ilaçları barış eczanesiyle konuşup aldık.yoksa bize 1000-1500 dedikleri ilaçları bize 3000 den aşağıya patlamazdı.verdikleri rakamdan şimdi emin olamıyorum inan.sanki o gün geldiğinde fazla alacaklarmış gibi geliyor.her defasında ilaç veriyorlar ben ilaçlarımı dışardan aldım diyorum.aaa nasıl aldın diyor hemşire.bende dün aaaaa alamazmıyım neresi garip dedim.bozuldu.sanki üretim kendilerine mahsus.selahattin hocayı merkezde gördük hocam bizden spermiyogram istiyorlar dedik.yaptırmayın ben sizden zaten tese günü isteyeceğim dedi.biz yaptırmadık benim doktora selahattin hoca gerek yok deyince burnunu kaşıyıp başka vitamin vermeye çalıştı.biz içeriğine baktık bizdeki neofotille aynı dedik almayacağız dedik.eee bu daha güçlü dedi.bende hocam biz güçlü vitaminler aldık ama bize güçlü olanlar etki etmiyor biz orta direk olunca bize orta ayar iyidir dedim ve gülüştük.sen kadındoğumcu olarak bana bak.bırak eşimin doktoruda onunla ilgileniyor değilmi.bende sivri dilliyim espiri olsada söyleyeceğimi söylerimde eşim ben üzülmeyeyim yumurtalar iyi büyüsün diye ödemeyi bana yansıtmıyor ama ben görüyorum.Evet canım ya öyle o lafı desen yeriymişti.Onlara göre ne var heerşey çok kolay geliyor.Gelirsin,yaparsın.Herşey basit.Millet çalışıp mal mülk ediniyor.Biz tahlillere ilaçlara para ayırırken zorlanıyoruz.Bi de senelerce tedavi olan insanlar ne yapsın.Biz o doktorlar kadar para kazanmıyoruz.Onlara söylemek kolay.Sen dediğin gibi görüş yine de canım sesin çıkarsa belki almazlar ücret.En azından mikrotese ücreti fena değilmiş canım.daha çoktur diye düşünmüştüm.4500 e ilaçlar+ tahliller de eklenince oda baya tutar o zaman.Off Allah yardımcınız olsun canım ya.Biz de niyetine girsek nasıl yaparız bilmiyorum.Zorrr
İlaçları tabiki dışardan alabilirsin öyle bi şart mı varmış merkezden alacaksın diye.Bi de kandırıyorlar ya mesela hiç tecrübesi olmayanları.Biz de öyle olmuştu.Siz hiç uğraşmayın zaten dışardan geliyosunuz biz size burdan temin ederiz diye.Bizim gibiler de tamam deyip geçiyor.Ahh şimdi olsa kılı kırk yararım da.Cahillikte oluyor işte.Şimdi ne yapacaklarmış spermiyogramı?Merkez para kazansın da.Onlar isteyecek siz yapacaksınız çünkü.Baştan dişini gösteriyorsun canım en iyisin yapıyorsun.Zaten eminim sen azo konusunda kadın doğumcuyu bastırırsın bildiklerinle.Benim kadın doğumcumda ilk tahlillerimize baktı ve aşılama yaptırabilirsiniz dedi bize.Heyy Allahım yaaa neyle yapacaksak aşılamayı.Selehattin hoca da inşallah vesile olucak canım herşey yolunda gidecek inanıyorum.İnşallah herşey gönlünüzce olucak.Bu kadar senenin hasreti bitsin artık.5 sene iğne tedavisi dile kolay.Çıkış olmasada inşallah içerde üretim olmuştur canım.işimiz bitsin zaten diyeceğim iki çift laf onlara.bu konuda sabır ediyorum.pazartesi tekrar kontrolüm var.o zaman muhasabeyle görüşeceğim.zaten bizim orayı seçme sebebimiz selahattin hoca.biz selaattin hocayı çok sevdik çok insan.para hırsıda yok zaten.allahtan biz ilaçları barış eczanesiyle konuşup aldık.yoksa bize 1000-1500 dedikleri ilaçları bize 3000 den aşağıya patlamazdı.verdikleri rakamdan şimdi emin olamıyorum inan.sanki o gün geldiğinde fazla alacaklarmış gibi geliyor.her defasında ilaç veriyorlar ben ilaçlarımı dışardan aldım diyorum.aaa nasıl aldın diyor hemşire.bende dün aaaaa alamazmıyım neresi garip dedim.bozuldu.sanki üretim kendilerine mahsus.selahattin hocayı merkezde gördük hocam bizden spermiyogram istiyorlar dedik.yaptırmayın ben sizden zaten tese günü isteyeceğim dedi.biz yaptırmadık benim doktora selahattin hoca gerek yok deyince burnunu kaşıyıp başka vitamin vermeye çalıştı.biz içeriğine baktık bizdeki neofotille aynı dedik almayacağız dedik.eee bu daha güçlü dedi.bende hocam biz güçlü vitaminler aldık ama bize güçlü olanlar etki etmiyor biz orta direk olunca bize orta ayar iyidir dedim ve gülüştük.sen kadındoğumcu olarak bana bak.bırak eşimin doktoruda onunla ilgileniyor değilmi.bende sivri dilliyim espiri olsada söyleyeceğimi söylerimde eşim ben üzülmeyeyim yumurtalar iyi büyüsün diye ödemeyi bana yansıtmıyor ama ben görüyorum.
haklısın biz eşimle ilaçlar için çok uğraştık.madem raporsuz yaptırıyoruz en ucuza nasıl alırız diye.rapola alabilirimiyiz diye.sonra eşimin hipogonadizm raporunu yenilettik burda devlet hastanesine ve iki ilacı raporla aldık.bu yüzden uygun oldu.zaten ilaçları tek tek söylüyorlar.bir defada söylese önceden stoklayacağımda hangi gün lazımsa o ilacı söylüyorlar.bize bu konuda barış eczanesi çok yardımcı oldu.allah onlardan razı olsun.rapor işleriyle ben uğraştım burda tanıdık eczaneye ilaç almaya gittim çocuk bana abla nizipte bir ilki yapıyorsun.kimse bunu bilmiyor dedi.siz nasıl yaptınız dedi.bende yolsuzluk yapmıyoruz devletin bize sunduğu olanakları değerlii insanlar sayesinde öğreniyoruz dedim.sende araştır eczacılık öyle oturmakla olmaz dedim.ilaçları aldım geldim.azoyla barışık olduk deneyim kazandık ama kendimle ilgili hiçbirşey bilmiyorum.inşallah dualarımız kabül olup birde hamile olduğum günleri görsem.sonra ikizlerim olsa.onlarla ilgilenmekten haşat olsam.saçımı taramaya vaktim olmazsa bile sitem etmem inan.11 yıldır bu rahatlık bana çok battı.çok yüksek enerjim var ve ben onu kullanamıyorum.artık bayan toplantıları gezmeleri bana boş geliyor.gitmiyorum.ayrı dünyalrı yaşıyoruz onlar beni ben onları anlamıyorum.bu yüzden bu sene ikinici üniversite olarak sosyal hizmetler okuyorum.bir tafaftan sınav bir taraftan tüpbebekle uğraşıyorum.yani inşallah hem kariyer hem bebek yapmaya niyetlendik.rabbim tamamlandırsın.İlaçları tabiki dışardan alabilirsin öyle bi şart mı varmış merkezden alacaksın diye.Bi de kandırıyorlar ya mesela hiç tecrübesi olmayanları.Biz de öyle olmuştu.Siz hiç uğraşmayın zaten dışardan geliyosunuz biz size burdan temin ederiz diye.Bizim gibiler de tamam deyip geçiyor.Ahh şimdi olsa kılı kırk yararım da.Cahillikte oluyor işte.Şimdi ne yapacaklarmış spermiyogramı?Merkez para kazansın da.Onlar isteyecek siz yapacaksınız çünkü.Baştan dişini gösteriyorsun canım en iyisin yapıyorsun.Zaten eminim sen azo konusunda kadın doğumcuyu bastırırsın bildiklerinle.Benim kadın doğumcumda ilk tahlillerimize baktı ve aşılama yaptırabilirsiniz dedi bize.Heyy Allahım yaaa neyle yapacaksak aşılamayı.Selehattin hoca da inşallah vesile olucak canım herşey yolunda gidecek inanıyorum.İnşallah herşey gönlünüzce olucak.Bu kadar senenin hasreti bitsin artık.5 sene iğne tedavisi dile kolay.Çıkış olmasada inşallah içerde üretim olmuştur canım.
Canim bizimucak iptal oldu butun ucuslar neredeyse iptal. Sanliurfadan gidicez insallah ama aksam 7 ucagiyla.. randevuyu kaciriyoruz. Yarin hoca bakarmi acaba gidip arif beyin yaninda yapsak testiCanım 10daki uçak da rötar yapsa bile 12 de binseniz 1 saat sonra istanbuldasınız
Havaalanı ile hastane çok yakın 15 dk da orda olursunuz
Hoca tam 3 de gelmiyor 3.15-3.30 civarlarında geliyor
Taksi ile gidin oraya 15-16 tl tutar
Taksiciye Küçükçekmece adliyesinin orda ineceğinizi söyleyin
Yeni yapılan adliye
Rabbim işlerinizi rast getirsin inşALLAH
Canim gidemedik randevuyu kaciriyoruz aksam insallah gidicez bilmiyorum nasil olucakFeraheymen ve ecrin23
Arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.
Canim gidemedik randevuyu kaciriyoruz aksam insallah gidicez bilmiyorum nasil olucak
sen hocayı ara ve durumunuzu izah et.yardımcı olacaktrı elbette.Canim gidemedik randevuyu kaciriyoruz aksam insallah gidicez bilmiyorum nasil olucak
Aminn cnm insallah. Rabbim hakkimizda hayrlisini versin hepimizin.Vardır bundada hayr canım hakkınızda hayırlısını nasip eder inş. YARADANIM
Tamam canim arayalim bi bakalim ne diyceksen hocayı ara ve durumunuzu izah et.yardımcı olacaktrı elbette.
Raporla alındığını bilmiyordum canım.Hipolumu olmak gerekiyor bu rapor için.Biz almaya kalksak alamazmıyız?Barış eczanesi kargoyla mı gönderiyor?Diğer arkadaşlardan da duymuştum adını.İnşallah canım ya hamilelik haberini de verirsin burda.Senin enerjin yüksek benim ki ise hiç yok aslında.Ben de eve kapatıyorum kendimi.Görüşmüyorum kimseyle.İnsanları dinlemekten sorularından bıktım.Bayanların da çocuktan doğum hikayelerinden başka hiç konuşacak şeyleri yokmuş.İnsanın hiç mi anlatacak bişeyi olmaz?Biz böyle ortamlarda muhabbete dahil olamıyoruz ki.Dinle dinle bi yerden sonra kendimi patlıyacakmışım gibi hissediyorum.Benim kariyer gibi bi hedefimde yok artık yaş ilerleyip ömürler azaldıkça dünya işinden soğuyorum canım ya.Ben evimde iyiym.Dualarımı okuyup Rabbime sığınıyorum.İnşallah senin için ikisi de hayırlı olur.DEdiğin gibi Rabbim tamamlandırsın inşallah işlerini kolay ve hayırlı eylesin...haklısın biz eşimle ilaçlar için çok uğraştık.madem raporsuz yaptırıyoruz en ucuza nasıl alırız diye.rapola alabilirimiyiz diye.sonra eşimin hipogonadizm raporunu yenilettik burda devlet hastanesine ve iki ilacı raporla aldık.bu yüzden uygun oldu.zaten ilaçları tek tek söylüyorlar.bir defada söylese önceden stoklayacağımda hangi gün lazımsa o ilacı söylüyorlar.bize bu konuda barış eczanesi çok yardımcı oldu.allah onlardan razı olsun.rapor işleriyle ben uğraştım burda tanıdık eczaneye ilaç almaya gittim çocuk bana abla nizipte bir ilki yapıyorsun.kimse bunu bilmiyor dedi.siz nasıl yaptınız dedi.bende yolsuzluk yapmıyoruz devletin bize sunduğu olanakları değerlii insanlar sayesinde öğreniyoruz dedim.sende araştır eczacılık öyle oturmakla olmaz dedim.ilaçları aldım geldim.azoyla barışık olduk deneyim kazandık ama kendimle ilgili hiçbirşey bilmiyorum.inşallah dualarımız kabül olup birde hamile olduğum günleri görsem.sonra ikizlerim olsa.onlarla ilgilenmekten haşat olsam.saçımı taramaya vaktim olmazsa bile sitem etmem inan.11 yıldır bu rahatlık bana çok battı.çok yüksek enerjim var ve ben onu kullanamıyorum.artık bayan toplantıları gezmeleri bana boş geliyor.gitmiyorum.ayrı dünyalrı yaşıyoruz onlar beni ben onları anlamıyorum.bu yüzden bu sene ikinici üniversite olarak sosyal hizmetler okuyorum.bir tafaftan sınav bir taraftan tüpbebekle uğraşıyorum.yani inşallah hem kariyer hem bebek yapmaya niyetlendik.rabbim tamamlandırsın.
Tamam canim arayalim bi bakalim ne diycek
cumartesi bakıyıomu bilmiyorum ama ara konuş söyle cnm bakalım ne diyecekKizlar celalettin hoca cumartesi hastalara bakiyomu bizim ucak iptal oldu aksam sanliurfa dan gecicez. Randevuya gidemiyoruz.( napicaz bilemedik.
Arif beyi aradik yarin sabah 9 12 arasi gelirseniz test verebilirsnz dedi. Kendi yerinde bakicak floryada degil. Hocayida ariyo simdi esim amin insallah sagsalim gidip hayirli guzel haberlerle donerizCanım ya hep aksilikler üst üste gelmiş ya
Ama bunda da vardır bir hayır
İnşallah hepsi düzene girer
Dr u ve Arif Beyi aradın mı
Belki rica etsen bakarlar yarın
Arif beyi aradik yarin sabah 9 12 arasi gelirseniz test verebilirsnz dedi. Kendi yerinde bakicak floryada degil. Hocayida ariyo simdi esim amin insallah sagsalim gidip hayirli guzel haberlerle doneriz
Aminnn canimmm insallah Allah razi olsun. Rabbim guzel haberlerle gidip gelmeyi nasip etsin.Allah işinizi rast getirsin:sabrın sonu selamet olsun hayırlı haberler şimdiden canım üzme kendini oluyor bazen aksilikler yaşadık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?