Dualarım seninle canımGünaydın arkadaşlar, yarın Allah'ın izniyle transferim olacak bahçeci fulya tüp bebek merkezinde. Hepinizin dualarına ihtiyacımız var yavrularımla.
Dualarim seninle.Rabbim kucagina versin ,inşallah.yarın fırsat bulursan güzel haberini bekliyorum yazarsin.Günaydın arkadaşlar, yarın Allah'ın izniyle transferim olacak bahçeci fulya tüp bebek merkezinde. Hepinizin dualarına ihtiyacımız var yavrularımla.
Sizde sorun neydi çoklu genetik derken y delasyonumu var.benim eşim dede azfc delasyonu var bizde Celalettin hoca da tedavideyiz.18 aydır tedavi oluyoruz.sperm çıkışı oldu daha önce ama dondurmadik bekliyoruz. bakalım inş spermler tekrar ortaya çıkar
Mrb canm başka bir doktora gittinizmi birda başkasına gösterin vardır belki bi tedavisi. İlk testte fsh yüksekmiydi canım delesyon olunca fsh 17 felan oluyormuşda merak ettim Allah tan umut kesilmez bak Esma arkadaşımızda çıkmış sperm hem sizde varikosel vardı yanlış hatırlamıyorsam neden ondan ameliyat olmuyorsunuz maddi sıkıntınız yoksaolun bence bişey kaybetmezsiniz belkifaydası olur kimbilircanım bizde de y delesyon var Azf a.b.c de hepsinde delesyon var% 6 spermati d var ama hoca bize tedavi niz yok dedi
Allahtan ümit kesilmez tedaviye devam edin biz devam ediyoruz çok zor zamanlar geçirdik halada geciriyoruz ama Allahtan umudumu hiç kesmedimcanım bizde de y delesyon var Azf a.b.c de hepsinde delesyon var% 6 spermati d var ama hoca bize tedavi niz yok dedi
Canm sizde önceden hiç çıkış varmıydı yoksa tedaviden sonramı oldu çıkış sebep genetikmi küçükken felan bi hastalık geçirmişmi eşin keşke çıkanları dondutsaymışsınızAllahtan ümit kesilmez tedaviye devam edin biz devam ediyoruz çok zor zamanlar geçirdik halada geciriyoruz ama Allahtan umudumu hiç kesmedim
Eşim 2011 de mikrotese oldu sperm bulundu celaletin hocayla tedaviye başladıktan sonra çıkış oldu ama suan çıkış yok iNS tekrar çıkar dondurmadik malesefCanm sizde önceden hiç çıkış varmıydı yoksa tedaviden sonramı oldu çıkış sebep genetikmi küçükken felan bi hastalık geçirmişmi eşin keşke çıkanları dondutsaymışsınız
Lavinci az kalmis doğuma heyecan ile hamilelik haberini beklediğimiz geldi aklima ne cabuk geçmiş rabbim hayirli doğumlar nasip etsin.ne güzel heyecanlar telaslar vardir simdi güzel mevlamevladin ve esin ile bir omur saglikli mutlu gunleriniz olsun.
Kizlar sonucu aldik%100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Günaydın arkadaşlar, yarın Allah'ın izniyle transferim olacak bahçeci fulya tüp bebek merkezinde. Hepinizin dualarına ihtiyacımız var yavrularımla.
Aminnn canimmm insallahhh rabbbim o gunu hepimize gostersin insallahLavinci Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin.Doğuma girerken biz topikte bekleyenlere de dua etmeyi unutma.Allaha emanet ol.
Feraheymen cim yaklaşık 1.5 - 2 gündür elimde olmayan nedenlerle internete giremedim.Ama hep aklımdaydınız acaba ne oldu sonuçlar diye.En azından lökositler düşmüş.İnşallah bir sonrakine fazla sayıda sparmatitler ve yanındada spermler çıkar.Dua ve tedaviye devam canım.Allah gönlüne göre versin.
Canım transferin şimdiden hayırlı olsun.Allah hamileyim demek daha sonrada kucağına almak nasip etsin.Dualarımız seninle.
Allahtan ümit kesilmez tedaviye devam edin biz devam ediyoruz çok zor zamanlar geçirdik halada geciriyoruz ama Allahtan umudumu hiç kesmedim
Mrb canm başka bir doktora gittinizmi birda başkasına gösterin vardır belki bi tedavisi. İlk testte fsh yüksekmiydi canım delesyon olunca fsh 17 felan oluyormuşda merak ettim Allah tan umut kesilmez bak Esma arkadaşımızda çıkmış sperm hem sizde varikosel vardı yanlış hatırlamıyorsam neden ondan ameliyat olmuyorsunuz maddi sıkıntınız yoksaolun bence bişey kaybetmezsiniz belkifaydası olur kimbilir
Canimm Rabbimmm hayirlisyla evladiniza kavusmanizi nasip etsinkızlar benim yarın kontrolüm var.acaba teseyi ne gün yaparlar.kısa protokol benimki.bugün iğnelerin 8.günü.yarın dokuz olacak.5 gün gonalf 200 vuruldum.bu geceyle beraber 3 gündürde gonal f+cetrotide vurulucam.cetrotide bu gün 3 tane olmuş olacak.acaba yarın ovitrellemi vurdururum.birde ovitrelle kaç tane oluyor.birmi ikimi.bir taneyse salı günümü tese olur.başka kullanılan iğne kaldımı geriye acaba.allahım heyecandan öleceğim.
amin canım.senin cevabını gördüm ne yazacağımı bilemedim.inşallah tez vakittte spermleri görürsünüz.Canimm Rabbimmm hayirlisyla evladiniza kavusmanizi nasip etsin
Insallah canim. Hic hucre yoktu hucrelerin cikmasi bile mutlu etti bizi.. zamani var demekki. Dua edicem senin icin :)amin canım.senin cevabını gördüm ne yazacağımı bilemedim.inşallah tez vakittte spermleri görürsünüz.
canım ilk kontrolümüzde prengly kullanıyorduk 14 aydırda sadece prengly kullandık. hoca menegona birtürlü başlatmadı. sanırım grem hücreler yeterli seviyeye gelmedi. bakalım bu kontrolde ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun.Canim bugun sonucu alinca anladmki cok yolumuz var. Canim siz ilk kontrolunuzde pregnyl mi kullaniyodunz sonra hoca yanina baska bi igne ekledimi
Anladim canim bizdede baslatmaz ozmn bizim germ hucrelerde yeterli degil. Simdi hocayla gorustuk yarin butun sonuclarmzi kac yillik evli oldgmuzu fln iceren bi rapor yolliycaz.. canim sizin kontrol nezmncanım ilk kontrolümüzde prengly kullanıyorduk 14 aydırda sadece prengly kullandık. hoca menegona birtürlü başlatmadı. sanırım grem hücreler yeterli seviyeye gelmedi. bakalım bu kontrolde ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun.
Cnm sonucunuz guzel bencede cunki spermatoistlerde onemli bizler icin szamanini alalh bilir ama insl en kisa zamanda spermlerde cikar tatlim gelismeler ilerler hrr kontrolde ins..Canim bugun sonucu alinca anladmki cok yolumuz var. Canim siz ilk kontrolunuzde pregnyl mi kullaniyodunz sonra hoca yanina baska bi igne ekledimi
Cnm bi cikip bi cikmama olasiligi hep var zaten sonucda yillardir yok olan bi anda da cogalmiyo..Eşim 2011 de mikrotese oldu sperm bulundu celaletin hocayla tedaviye başladıktan sonra çıkış oldu ama suan çıkış yok iNS tekrar çıkar dondurmadik malesef
Bizde azfc delasyönü var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?