Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunu kaybetme özleline yazıyorum ama canım gitmiyo mesaj kutun doluymuşş
ben artıkkk meryem okuyamıcamm 15 gün okudum bugün 16. gün 16dan decam ett
görüşürüz öp

KIZLAR BEN VE UMUT OLSUN SUANDA BERABERIZ IKIMIZDE DE SPERM BULUNDU COK MUTUYUZ SIZ HALAYA DAVET EDIYORUZ:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

kizlar ikinizede cok sevindim gözünüz aydin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
allahim hamile haberinizide almayi nasip etsin

kizlar ben cok duggulaniyorum böyle güzel haberler alinca insallah alahim böyle güzel haberler vermeyi bizlerede nasip eder

çok sevindim hadi gözünüz aydın
Rabbim inşallah anne olmayıda nasip etsin

MELİSS...geçmişi çok okuyamadım da arkadaşım sizzin embriyolar hazırmı yani eşinde sperm var fakat tüp bebektemi tutmuyor....

canım hemen cvp veremedim kusura bakma.eşimde 0 sperm azo yani vede tam teşhis konulamadı ama inmemiş testis dendi tesa sonucu 6 adet spermimiz çıktı tüp bebek de aynı anda tedavi oldu yumurtalarım toplandı 6 tane embriyom oluştu 3 ü transfer edildi fakat tutmadı.diğer 3 ü dondurulmuştu şimdi ise onlar için tedavi görüryorum canlanırsa eğer onlar uygulancak mayıs ayı ortası gibi.
sizde durum nedir.varmı bir tedavi süreciniz?

KIZLAR BEN VE UMUT OLSUN SUANDA BERABERIZ IKIMIZDE DE SPERM BULUNDU COK MUTUYUZ SIZ HALAYA DAVET EDIYORUZ:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

ohhhhhhhhh halaya gel halaya:teytey::teytey::teytey::teytey: gözünüz aydın kızlar.darsı başımıza.ne güzel ya baharla birlikte güzel haberler arttı.üzerimizdeki kara bulutlar gidiyorrrrrrrrrrrrrrr.................:teytey:

MELİS teşekkür ederim iii olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor bizde yok bir değişiklik senin tedavi noldu merak ettim.

canım benim kusura bakma yazamadım hemen.tedavim devam ediyor.zaman yaklaştıkça heycanlanıyorum.inşallah bu sefer nasibimdir.allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım

canım hadi gözünüz aydın:teytey::teytey:zaten sende çıkış olmuştu canım bulunacagını biliyordum umutolsundada zaten ilk denemesinde çıkmıştı yine çıkacagına inanıyordum inşallah bebekşlerinize kavuştugunuz gün daha büyük halay çekecegiz tekrardan gözününz aydın.:teytey::teytey:

KIZLAR HEPıNıZDEN ALLAH RAZI OLSUN su an umudunu kaybetme bizimle beraber ve cok mutluyuz darıs isteyen herkese olsun spermlerimiz bulundu inşalah hayırlısıyla döllenmede olur kızlar dua edin ne olur allahım hepinize bu mutlulugu tattırsın

inşallah canım inşallah devamıda olumlu bi şekilde sonuçlanır döllenme olur bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, UMUT OLSUN sen gerçekten adın gibi umut oldun bana yaaa, sizde sperm çıkınca bende çok umutlandım şimdi, 2mizin eşlerinin aynı özel durumları olduğu için aynı kaderi paylaştığımız için... ağlıcam şimdi..

ikinizde dualarımdasınız....:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…