canım hep dualarımdasın, inanmazsın bugün bile eşin ameliyat olucak diye, senin için yasin okucaktım adetlendim okuyamadım, gelinimize okuttum, hep dualarımdasınız, sende, umudunu kaybetmede, burdaki bütün arkadaşlarda...eryasu ve jklm kızlar daha beklemenin anlamı yok bizede cok umut veren olmadı ama sonuc rabbime şükürler olsun iyi inşallah bundan sonrasındad öyle olur dua edin ne olur
KIZLAR BEN VE UMUT OLSUN SUANDA BERABERIZ IKIMIZDE DE SPERM BULUNDU COK MUTUYUZ SIZ HALAYA DAVET EDIYORUZ:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
espoir mrh benim eşimdd uzun boylu ve çok kıllı işallah iii çıkar sonuçları bakalım bizden hiç genetik test istemediler.
umut kızları sizin için cok sevındım ..allahım bebeklerınızı hayırlısyla kucagınıza almanızı nasip eder...benım merak ettıgım sızın tahlıl ve tetkıklerınız nasıldı...benımde esımde varıkosel vardı..grade 3 bızde varıkosel amelıyatını yaptırmadan dırek teseye gecıyoruz..hayırlısı bakalım banada dua edın olurmu..cok kararsız kaldık varıkoselmı yapalım yooksa tese mı dıye ama en sonunda tese dedık kısmet bkalım iyimi yaptık dogrumu yaptık bılmıyorum..bendende yumurta toplayacaklarmış bu arada belki bulunur dıye ama bılmıyorum en hayırlısı ne ama boyle dedık boyle oldu
Mehtapçım ben cevaplamıştım. varikosel ameliyatı olmanızı tavsiye ederim yararını görenler var bu forumlarda.
Merhaba mehtapsym hayirlisi olsun
insallah esindede sperm bulunur
tedaviye ne zaman basliyorsunuz ?
canım sanıyorum senınde esının tetkıklerı normaldı ben senıde taıp edıyorum..sızde tese de bulundu hayırlı olur ıns.bızde tedavıye bu hafta sonuna dıgru baslayacagız sanırım..daha kadın doguma lık defa gıttım bır aksılık olmasssa cuma yada cumartesı gıbı olacak..benım tetkıklerım normaldı ..bakalım hala varıkosel ıcın acaba dıyorum ama nebıleyım işe 6 ay beklemek bıze cok sıkıntılı geldı artık dogru yanlıs nyse..bana yumurta top işlemıne kadar yapılacak eger cıkarsa da mıkroenjeksıyon olacak..sonrası kısmet
inşallah çıkacak canım bende özledim sizleri.nasılsın konuşamadık ehliyet sınavın nasıl geçtıydı neler yapıyorsun..
neden bilgi vermediklerini anlamadım ama eger azo olsaydı 0 dan başka hiçbir rakam göremezdin naniknanik daha sonra total hareketlilik normalde 14 olması gerekiyordu dogal yoldan gebelik için ama sizde 8 yani degerler düşük ilaçla artırıla bilir yada tüp bebek yapa bilirsiniz ama çok ilğinç neden drlar bişey demiyoır canım benim bildiklerim bu kadar ama test sonucunu oldugu gibi yazarsan daha tedaylı cevap verir arkadaşlar benim bildiklerim bu kadar
arkadaslar cok şükür döllenme oldu sevindim ama umudunu kaybetmenin dölenme belirtisi olmamış onada üzüldüm ama ben cok okudum gec döllenme oluyor diye sizcede olurmu
canım umarım ıyı cıkar temız cıkar canım genetık testınız.senınle de sevıncımıze devam ederız.bızım testımızı kotu cıkmıstı umarım sızınkı temızdr
umut kızları sizin için cok sevındım ..allahım bebeklerınızı hayırlısyla kucagınıza almanızı nasip eder...benım merak ettıgım sızın tahlıl ve tetkıklerınız nasıldı...benımde esımde varıkosel vardı..grade 3 bızde varıkosel amelıyatını yaptırmadan dırek teseye gecıyoruz..hayırlısı bakalım banada dua edın olurmu..cok kararsız kaldık varıkoselmı yapalım yooksa tese mı dıye ama en sonunda tese dedık kısmet bkalım iyimi yaptık dogrumu yaptık bılmıyorum..bendende yumurta toplayacaklarmış bu arada belki bulunur dıye ama bılmıyorum en hayırlısı ne ama boyle dedık boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?