melis iyi olmana sevindim canim
iyi geceler sana ben cikiyorum
inşallah canım heyecanlıyım vallahi.Belgincigim cok sevindim insallah genetik teste güzel cikar alllah yardimcin olsun
insallah hep böyle mutlu olursun canim
inşallah canım evet beraber başladık allahım yardımcımız olsunBELGİNCİM...mutlu olmana çok sevindim...inşallah herşey yolunada gider belkide beraber güzel habere ulaşırız beraber başladık sonuçta...emre bey ilaç verdimi???bu arada çooooooook eskileri okudumda sen bana özelde mi çalışıyorsun diye sormuşsun yok canım devlete atandım 1 yıldır ben...
sagol canım allahım kimsenin emegini karşılıksız koymasın.amin.Kiz Belgünüm cok sevindim Emre Bey iyi şeyler söylemiş. Genetik testtede hersey yolunda giderr. Hadi bakalım hayırlısı allah kucağını tezzz zamanda doldursun canım. Sen cok emek sarfettin allahda emeklerini boşa çıkarmayacak..
inşallah canımBelgin çok sevinim senin adına işallah herşey yolunda giderkaydirigubbakcemile3
bacım inşallah çıkar dua et bana.belginciğim çok sevindim geniş bir oooohhhh çektin bacım benim Rabbim emeklerini boşa çıkartacak sebebler vermesin hadi bakalım inşallah sperm de çıkar
inşallah arkadaşım..yok canım kimse istememişti bizden.BELGİNCİM hadi inşallah geriside gelir canım.çok sevindim.siz daha önce genetik test yaptırmadınız mı hiç?
evet canım kurban olduğum allahım.canım bizdende kimse istememişti yaptırın bencede gerekli..belginim canım bak allah bi kapıyı kapatıp birini açıyo umarım herşey yolunda gider...kızlar bizde genetik test yaptırmadık kaan hoca istemedi kimsede yaptırın demedi..yaptırsakmı nasıl yaptırılıyo heryer yapabiliyo mu?
canım perşembe sabah ordaydık ailecek gittik dün geldik evet canım genetik testi orada yaptırdık.çok heyecanlıyım inşallah bişey çıkmaz.belgincim canım senin adına çok sevindim siz ne zaman istanbula gittiniz emre bey başka ne dedi genetik testi oradamı yaptıracaksınız bu arad anneciğine slm öpüyorum tatlım
sagol canım.belgin senın adına sevındım canım ins daha cok güzel seyler sey bekler duam...
canım allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah.arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için
amin inşallahhhhhhhbelgincigim senin adina cok sevindim insallah hersey yolunda giderde tesede bir cok spermler bulunur
belgincim¨ne güzel haber almisin
insallah hep böyle devam eder hep mutlu olursun
inşallah hepimiz
umutolsun sanada az kaldi bebeklerine kavusmak için
dualarimiz seninle[/QU inşallah hepimiz mutlu oluruz.
inşallah sizin dualarınız ve desteginizle yenecegim yenecegiz...belgin inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak ben inanıyorum:) Çok sevindim iyi haberlerle dönmüşşsün şükür:)Bakalım bizimde şafak 1 inşallah ben de yarın senin gibi iyi haberlele dönerim:) Bugün gittim eyüp sultan a herkese dua ettim. İnşallah allah makbul eyler... Hepimizin yüzü güler:)
canım gayet güzel görünüyor sonuçlar inşallah allahım yüzünü güldürür.Merhaba kizlar..
Esim kan tahlili yaptirmisti sonuclari yaziyorum size
FSH 11,8 [önceki 8,5 ]
LH 14,00 [ önceki 10,2 ]
ESTRADiOL 0,24
Degerler nasil sizce?
slm kızlar........
annemlerde kaldığım için giremiyorum nete dün akşam geldim bugün tekrar gideceğim.......
belgin ne güzel iyi haberi almışsın inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.....annenin yanındayken keyfini çıkar kısa olsada tatilinin mutlu heberide almışsın maaşallah dilerim hep böyle mutlu olursun......
umutolsun kız sen ne zaman başladın tedaviye maşallah sona gelmişsiniz bile inşallah bol bol sperm çıkarda sende bebeğine kavuşursun.........
umudunukaybetmeden haber varmı ne yaptı acaba inşallah şu sıralar bebeğiyle beraberdir ona sımsıkı tutunmuştur.......onlarda bu illetten kurtulanlardan olurlar inşallahhh
sagol canım allahım hepimizi kavuştursun yavrumuza..
kızlar kimse yok galiba istanbulda eyüpsultan daki karışım yapan aktarı bilen varsa tarif edebilirmi yarın akşama kadar öğrenmem gerek lütfen kızlar rica ediyorum bilen varsa sölesin lütfen.
eyüpsultan camii nin dış avlusunda fiskiyenin oldugu kapı degil öbür kapı yani türbeden çıkınca hiç bir yere sapmadan düz yürüyüp camiiden çıkınca bulursun ikinci kapının karşısında ordaki dükkanlara sorsanda bulursun çok kolay hemen meydanda tarihi şifa aktarcısı ismi macunla birlikte arı sütü poleni veriyor ikisi birlikte kullanılıyor
canım ön görüşmemiz gayet güzel geçti eşimin daha önceki tese patoloji sini inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu söyledi genetik test yaptırdık eger bir sorun çıkmazsa ikinciyi deneyelim dedi şimdi onun için duacıyım inşallah sorun çıkmaz sen nasılsın canım.
canım ön görüşmemiz gayet güzel geçti eşimin daha önceki tese patoloji sini inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu söyledi genetik test yaptırdık eger bir sorun çıkmazsa ikinciyi deneyelim dedi şimdi onun için duacıyım inşallah sorun çıkmaz sen nasılsın canım.
melisciğim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?