Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilmiyorum muayene ederken bayagi incelemis cikis varmi diye bakiyorum dedi hii tamam dedi sonrada hormonlar cok kotu ya moral sifir tedaviyle hormonlar duzelirmi
inşallah cnm bizde hormonlar da sıkıntı yok hepsi normal burda ilaçla düzelenler yazılmış ama allah yardımcımız olsun zor bir süreç

Görüşmeleriniz çok güzel geçmiş canım
Bakıyorumda sende memnun kalmışsın
Kafandaki soru işaretleri gitmiş ne güzel
Yani bulunmadı diye tedaviyi bırakmak doğru olmaz
Yine devam edeceğiz yine edeceğiz
Bence siz bu dr da devam edin canım
Tavsiye ederim gülüm
Bizde gideceğiz inşallah bu dr a
Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruz bizde
Ayyyy şimdiden heyecanlandım kız bende
İnşallah bizler içinde olumlu bişey söyler

Kızlar eşimin genetik sonucunu aldık çok şükür temiz çıkmış
Hayirli olsun canim sevindim sizin adiniza. Sizinle hemen hemen ayni durumdayiz. Sizde varikosel var . Esim bence varikosel derecesi bendr daha fazla diyo. Bizde bilemedik napicaz muayene icin tekrar mi gitsek mufit hocayi onerir misin canim. Bziim burda varikosel den anlayan cok dr olduguna inanmiyorum

Canim ben biraz baktim bagirsak parazitleri spermleri yokedebiliyomus. Dışkı testi yle bakiliyomus. Birde keciboynuzu pekmezi parazitleri yokediyomus cok yararliymis
Ben de dediginiz gibi gaita testi olabileceğini düşündüm ama net emin olabilsek keşke. Yalnız keciboynuzu kürü veya pekmezini sakın uygulamayin dedi Saracoglu, fshı çok yukseltiyormus. Biz azo olduğunu bilmiyorduk 1 yil keciboynuzu kürü uyguladik, belki de bu yuzden fsh 24 cikti.

Gözün aydın canım inşallah iğnelerin faydasını görür bebeğinize kavuşursunuz. Bu arada siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

ben küçükken enfeksiyon geçirmiştim 6ayda bir teste giriyordum o yüzden,özel test merkezleri vardı şimdi de vardır muhakkak oralarda yaptırıyordu annem
Parazitler enfeksiyona sebep olur mu ki? Bagirsakla ilgili olabilir aslinda. Bana cok garip geliyor fiziksel sorun yok, genetik sorun yok. Ne oldu da sonuç çıkmıyor anlamıyorum, nasip tabi de sebep ne acaba.

Sa
sağolasın canım evet benziyor durumlarımız . Varikoselin zaten kimse önemsemiyo bugünkü görüştüğü doktorda eşime gerek yok demiş ama burda kaç kişide ondan sonra sperm çıktı onlarda demişler yaptırmayın diye dinleyip yaptırmasalardı hala bekliyeceklerdi ayrıyetten çok riskli bi ameliyat değil yaptırsak ne kaybederiz maddi olarak sarsıyo ama çocuk olmazsa parayı napayım şimdi şıkışırız biraz 1 sene sonra düzeliriz inş Müfit hocada iyi canım tavsiye ederim o önem veriyo zaten bi tek diğerleri boşverin diyo biz varikoseli ortadan kaldıralım da dedi onun tedavide bi eksisi olmasın hiç değilse birsürüde örnek var dedi ama kesinlikle çıkar demedi hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Canim benim dinledgm kadariyla fsh yi sadece kürü yukseltir pekmezini ibrahim saracoglu fsh si yuksek olanlar kullanabilir demisti

Acaba onada muayene olsak dedikte ne kadar.muayene ucreti canim

Ameliyat yaptırmak lazım canım bizim doktor da belki düzelme olmaz ama ileriki yaşlara etki edebilir 10 yıl sonra özel hayatınıza bile etki edebilir eşinin sağlığı için gerekli dedi ve olduk çıkışta olur inşallah..

E
inş çıkışta olur canm hayırlısıyla bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…