Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim yaa kiyamam sana...
Ne diyecegimi bilmiyorum.inan icim bi garip suan.oyle uzuldumki.
Rabbim sana ve esine sabir versin.icinize ferahlik.

Ne güzel înş hepimiz birgün hamileyiz diye yazarız canm :)

Canım çook üzüldüm Rabbim sana ve eşine sabır versin inş bi mucize gönderir yüce Rabbim kısa zamanda

canım ne denirki yazını okudum akşamdan beri içim acıyor, sen neler hissediyorsundur kim bilir, Rabbim dayanma gücü versin, sabır versin. gerçekten çok üzüldüm sakın ümütsizliğe düşme Allah büyüktür. elbet başka bir kapı açacaktır size.

celalettin hocada tedavi olan arkadaşlar
ikinci yıldakiler,
bitkisellere devam ediyor musunuz?
antibiyotikleri ne kadar zamanda kullanıyorsunuz??

canım simdi hiç bir sey dindirmiyecek ne söylesek ne etsek yavrum bu imtihan ne olur üzül agla ama gelecegi düşünme rabbim emin ol ki ferahlatacak gülüm rabbimden geldi neyi takdir ediyosa boynumuz kıldan ince ama umudunu asla yitirme bak cicek arkadasımız mevlam korusun herseyden bak evlat sahibi oldu tüm kapılar kapanmışken ummadık anda rabbim derdinin dermanını verir insallah cümleler karısık oldu ama inan acıyı ta derinlerde hissettim kelimelerimi toplayamıyorum

EYINAS
Canim yazdiklarini okudum cpk üzüldüm inan. Bi umitle baslayip sifira donmek.
Bende yasadim ayni seyi 3. Microtesede elonge hucre dollenmesini bile bekledik.saolsun kaan hoca bize cok kotu gunlee yasatti
Ben karnimda toplanmis ve cope atilmis yimurtalarimin agrisiylla bebegini kaybetmiş bir anne acisi yasadim travmaydi belkide günlerce ağladım ama ele gecen bisey yok
Sana tavsiyem kendini yipratma hic bi sey bitmedi önünde daha güzel günler var elongede olsa sperm öncüleri var celalettin beye gidin kaldiginiz yerden devam edin yilmayin birbirinize kenetlenin umudunuz olursa duamiz kabul olur allah yardimcimiz olsun

[QUgs, post: 38018966, member: 640961"]Mrb arkadaşlar ben yeni katildim kulube.oncelikle gecmis olsun diyerek baslamak istiyorum. Rabbim acil sifa versin.bende 4 yillik evliyim.esim azospermi.konu basligindan dolayi araniza katilmak istedim.sevgiler...[/QUOTE]
Canim seninde allah yardimcin olsun azo azo azo bitmio demekki ...
Sizin sebep ne biliomusun

Amin hepimize yardım etsin rabbim.sebebini bilmiyoruz maalesef.bi kere asilama yapildi tutmadi.suan bitkisel ilac tedawisi uygulaniyo yaklasik 3 aydir inşallah faydasi olur beklemekten ve duadan baska elimizden bisey gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…