Canim yaa kiyamam sana...allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
geçmiş olsun Allah eşine acil şifalar versinBir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
az önce internette yazıp baktım bir link atıyorum bir bak istersenBir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
Allah razı olsun dualarınızda olmak ümidiyle.az önce internette yazıp baktım bir link atıyorum bir bak istersen
http://www.eniyihekim.com/yer/antalya-turkiye/testis-kanseri
Canımm yaa çok üzüldüm,Rabbim acil şifalar versin inşallaheyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
Yok canım derecesinî söylemedi ama ameliyat gerekli dedi amîn canmAnladimm canimm. Insallah Allah yardimciniz olsun. Bizim dopplerde cok fazla cikmamisti ama bilemiyorum tabi. Dr size kacinci derece de oldgunu soyledimi cnm
Hayırlısı ile bir önce iyileşir inşallah eşinAllah razı olsun dualarınızda olmak ümidiyle.
Allah razı olsun dualarınızda olmak ümidiyle.
Ne güzel înş hepimiz birgün hamileyiz diye yazarız canm :)canım tanıdığım biri çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 8 ay galiba sonra normal yoldan hamile kaldı eşi sperm çıkışlı olan damar galiba büzülmüş bir yere okuum varikosel ameliyatından 2 ay sonra eşi hamile kalmış inş. ameliyattan sonra en kısa zamanda hamiş hamiş kalırsınız inş.
Canım çook üzüldüm Rabbim sana ve eşine sabır versin inş bi mucize gönderir yüce Rabbim kısa zamandaallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Geçmiş olsun canım çük üzüldüm en kısa zamanda şifa verir rabbîm inşAllah razı olsun dualarınızda olmak ümidiyle.
canım ne denirki yazını okudum akşamdan beri içim acıyor, sen neler hissediyorsundur kim bilir, Rabbim dayanma gücü versin, sabır versin. gerçekten çok üzüldüm sakın ümütsizliğe düşme Allah büyüktür. elbet başka bir kapı açacaktır size.allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
canım simdi hiç bir sey dindirmiyecek ne söylesek ne etsek yavrum bu imtihan ne olur üzül agla ama gelecegi düşünme rabbim emin ol ki ferahlatacak gülüm rabbimden geldi neyi takdir ediyosa boynumuz kıldan ince ama umudunu asla yitirme bak cicek arkadasımız mevlam korusun herseyden bak evlat sahibi oldu tüm kapılar kapanmışken ummadık anda rabbim derdinin dermanını verir insallah cümleler karısık oldu ama inan acıyı ta derinlerde hissettim kelimelerimi toplayamıyorumallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Allah razı olsun canım.Bende okurum 1tane canim,eşim de 1 tane okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?