Tedavî canım 1 yıl kadar tedavi düşünüyoruz ondan sonra tese ama zaman neyi gösterir bilemiyorum Müfit hoca hiç teseden bahsetmedi zaten varikoseli halledelim önce dedi
Anladimm canimm. Insallah Allah yardimciniz olsun. Bizim dopplerde cok fazla cikmamisti ama bilemiyorum tabi. Dr size kacinci derece de oldgunu soyledimi cnmTedavî canım 1 yıl kadar tedavi düşünüyoruz ondan sonra tese ama zaman neyi gösterir bilemiyorum Müfit hoca hiç teseden bahsetmedi zaten varikoseli halledelim önce dedi
Bilmiyorum canım valla nedemek istediğini,arkadaş öyle yazmış,malesef bu tese meraklısı doktorlar yüzünden çoğu insan mağdur oluyor,sen önce varikoseli tedavi et,olasılıkları ortadan kaldır ondan sonra yaparsın mikroteseyi ama yok sıfır sperm çıkan herkesi nedendir diye araştırıp tedavi etmeden,direk girişiyorlar testise,tabiki sonuç hüsran oluyor.canım etkilemez dediği ameliyat olmanın bi yararı olmaz demek istemiştir sanırım.Çünkü biz de kaç tane doktora gittiysek ameliyat olun diyen olmadı.Hatta tüp bebek merkezindeki doktorumuz bile direkt mikrotese dedi.Ameliyatın faydası olacağına inanmıyorlar.Ama bizim şimdiki doktorumuz bu kadar varikosel varken tese de ne bulmayı umuyorlardı size yapmamaları gerekirdi dedi.Önce varikoselden kurtulsaydınız sonuç farklı olabilirdi dedi.İşte herkes farklı bişey söylüyor bu durumda.Kii benim de doktorluğundan şüphe ettiğm insanlardan biridir tüp bebek doktorum.Bizden çıkan 1 tane spermi değerlendirmeyip çöpe attılar hem de ben de hazırlanmışken yumurtalarım toplanmadı.Patoloji raporumuz bile yokk.Rabbim böyle insanların ellerine düşürmesin kimseyi.Bu sperm çıkan kişiye de önce varikosel ameliyatı yapılsaydı belki de tesede çıkacaktı spermleri.
allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Amin canım Allah razı olsun1 nur 86 canim ben 1 tane okurum.rabbim kabul etsin
Rabbim yardimciniz olsun,herşey onun elinde,içinizi rahatlatmaya çalışın, üzüntunuzu içten paylaşıyorum,yalnız degilsinizallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Bende okurum 1tane canim,eşim de 1 tane okuyacakAmin canım Allah razı olsun
allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
kadınlar külübüne şimdi üye oldum ve ilk yazınızı okudum cuma günü aynı şeyleri yaşadım üstünden bi kaç gün geçti henüz atlatmiş değilim yazını okuyunca yine gözlerim doldu ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Eyinas canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versinallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
merhaba canım amh testi nerede nasıl yapılıyor sonucu kaç günde çıkıyor biraz bilgi verirmisin. bende pko var o yüzden bende yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?