- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
canım benim eşimde ilgisiz yani ilgisizden kastım bi çiçek alıp gelmez ufak sürprizler yapmaz benim gibi şapur şupur opmez ben söylemeden sevdiğini soylemez ama ben ilgi istiyorum çunku kadınım fıtratımızda var ama eşim beni çok seviyor bana gülen gozleriyle sıcak bakışı bi kafamı okşaması günde 3 5 kez arayıp halim hatrımı sorması yetiyo çunku eşimin yapısı bu ataerkil bir ailede buyumuş sevgisini sozlerle değil bi bakışla bi hareketle gösteriyor onceleri ben çok problem yaptım bunu ama sonradan farkettim ki eşim gerçekten beni çok seviyor
Gittinizmi sizde hiç bilgin varmı ?Evet canım
andromerde zaten hijyen aramak imkansız.bence lökositler fazla çıkyorya orda steril olmadığındandır.Evet canım
Canım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız evet ortam cok iyi degil sma önemli olann güvenilir ve fogru bakılması biz ankara düzen de verdik ilk sperm i orasi da ayni lavaboda veriliyor orasi da güya iyi bir yer sma senin testini belki on dk inceleyip sifir yaxip kensra koyuyor jeske yarim saat inceleyecek birini bulsak ta orda versekEvet canım
e doğal olarak yorulursun tabi sende eşini sevmesen burlarda çözüm aramazsın takip etmezsin bi gozunu korkut hiç olmazsa hep ayrılmaktan iyidir belki bilmiyorum bende hakkınızda hayırlısı olsun canımcanım sana yaptıklarını eşin bana yapmıyor aramaz sormaz hal hatır etmez eve gecikeceğini söylemez bu yüzden yoruldum ben...
Canım birde esin orda mi dus yaptı face te oranin daha düzenli hale getirilecegi dus imkanınin olacağı yaziyoduCanım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız evet ortam cok iyi degil sma önemli olann güvenilir ve fogru bakılması biz ankara düzen de verdik ilk sperm i orasi da ayni lavaboda veriliyor orasi da güya iyi bir yer sma senin testini belki on dk inceleyip sifir yaxip kensra koyuyor jeske yarim saat inceleyecek birini bulsak ta orda versek
Florya tip.merkezi daha temiz mis dus alma yeri flnda varmis biz normalde orda test vericektik randevuya yetisemedik.. andromerde test verdi esim.Canım birde esin orda mi dus yaptı face te oranin daha düzenli hale getirilecegi dus imkanınin olacağı yaziyodu
Cok dogru arkadaşlar keske mikriskopla kendimiz incelesek ama iste en iyi ortam sanirim özel hastanelerin tup bebek nerkezleri oda var ayri tv vs dus imkani ama acaba gercekten onemsenerek mi inceleniyor ben duzen e mail attim tek iki katı fiyat verelim en az yarim saat incekeyin spermatit spermstosit ayirin fiyeValla benim esimde kasmis kendini 2.5 cc gibi cikmis miktari. Gerginlik fln etkiliyo bnde cok hijyen oldgnu dusunmuyorum. Hic gormedim.ama lavaboda verilen ornek ne kadar lökositsiz olurki.
Ama sadece germ sayısı verebilirim diye mail geldiCok dogru arkadaşlar keske mikriskopla kendimiz incelesek ama iste en iyi ortam sanirim özel hastanelerin tup bebek nerkezleri oda var ayri tv vs dus imkani ama acaba gercekten onemsenerek mi inceleniyor ben duzen e mail attim tek iki katı fiyat verelim en az yarim saat incekeyin spermatit spermstosit ayirin fiye
Ya tabi ki öncelikle nasıl bakıldığı yapılan inceleme önemli bizim için bizi şaşırtan bu güne kadar gittiğimiz merkezler gibi olmamasıydı duş yeri varmı bilmiyorum ama eşim orda duş almadı. Zaten Arif bey de nerede oturuyorsunuz keşke evde verip test getirseydiniz ben öyle tavsiye ediyorum dedi. Aslında yakındı olabilirdi. Kısmet olursa bi dahakine öyle yaparız artık.Florya tip.merkezi daha temiz mis dus alma yeri flnda varmis biz normalde orda test vericektik randevuya yetisemedik.. andromerde test verdi esim.
Bizde bidahaki sefer florya tip merkezinde vericez insallah.. sizdende guzel haberler bekliyoruz :)Ya tabi ki öncelikle nasıl bakıldığı yapılan inceleme önemli bizim için bizi şaşırtan bu güne kadar gittiğimiz merkezler gibi olmamasıydı duş yeri varmı bilmiyorum ama eşim orda duş almadı. Zaten Arif bey de nerede oturuyorsunuz keşke evde verip test getirseydiniz ben öyle tavsiye ediyorum dedi. Aslında yakındı olabilirdi. Kısmet olursa bi dahakine öyle yaparız artık.
Peki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz muYa tabi ki öncelikle nasıl bakıldığı yapılan inceleme önemli bizim için bizi şaşırtan bu güne kadar gittiğimiz merkezler gibi olmamasıydı duş yeri varmı bilmiyorum ama eşim orda duş almadı. Zaten Arif bey de nerede oturuyorsunuz keşke evde verip test getirseydiniz ben öyle tavsiye ediyorum dedi. Aslında yakındı olabilirdi. Kısmet olursa bi dahakine öyle yaparız artık.
Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalırPeki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz mu
e doğal olarak yorulursun tabi sende eşini sevmesen burlarda çözüm aramazsın takip etmezsin bi gozunu korkut hiç olmazsa hep ayrılmaktan iyidir belki bilmiyorum bende hakkınızda hayırlısı olsun canım
Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalırPeki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz mu
Kizlar kib 1 nur 86 canim senin sonuclsrin inşallah guzel çıkar Hayırlı haberler verirsinKeske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Malesef özeller yada devletlwrde yani bizim bugüne kadar yaptırdıģımız hiçbir merkezde spermatid veya germ hücre bakılmamış sadece raporun altına azosperm yazıp bırakıyorlar .Cok dogru arkadaşlar keske mikriskopla kendimiz incelesek ama iste en iyi ortam sanirim özel hastanelerin tup bebek nerkezleri oda var ayri tv vs dus imkani ama acaba gercekten onemsenerek mi inceleniyor ben duzen e mail attim tek iki katı fiyat verelim en az yarim saat incekeyin spermatit spermstosit ayirin fiye
İnşallah canım güzel haberler verebilirim.Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Kizlar kib 1 nur 86 canim senin sonuclsrin inşallah guzel çıkar Hayırlı haberler verirsin
İnşallah canım Allah ın izniyle güzel haberler alırız.Bizde bidahaki sefer florya tip merkezinde vericez insallah.. sizdende guzel haberler bekliyoruz :)
Valla canım zaman olarak sormadım ama bizim bulunduğumuz yerle merkez 20 dk araçlaPeki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?