Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sana yaptıklarını eşin bana yapmıyor aramaz sormaz hal hatır etmez eve gecikeceğini söylemez bu yüzden yoruldum ben...

andromerde zaten hijyen aramak imkansız.bence lökositler fazla çıkyorya orda steril olmadığındandır.
eşim orayı hiç beğenmemişti.hatta yazmıştımda.
bir tane makine almışta sperm bakıyor gibi geliyor bana eşim derdi.
orda zorlanmadan sperm örneği veren varmı bende merak ediyorum.
hiçbir konforu bırak rahatlık yok.nasıl orda eşler rahat örnek verecek ki.
sonucunuz güzel çıksında önemli olan bu.

Canım inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız evet ortam cok iyi degil sma önemli olann güvenilir ve fogru bakılması biz ankara düzen de verdik ilk sperm i orasi da ayni lavaboda veriliyor orasi da güya iyi bir yer sma senin testini belki on dk inceleyip sifir yaxip kensra koyuyor jeske yarim saat inceleyecek birini bulsak ta orda versek

canım sana yaptıklarını eşin bana yapmıyor aramaz sormaz hal hatır etmez eve gecikeceğini söylemez bu yüzden yoruldum ben...
e doğal olarak yorulursun tabi sende eşini sevmesen burlarda çözüm aramazsın takip etmezsin bi gozunu korkut hiç olmazsa hep ayrılmaktan iyidir belki bilmiyorum bende hakkınızda hayırlısı olsun canım

Canım birde esin orda mi dus yaptı face te oranin daha düzenli hale getirilecegi dus imkanınin olacağı yaziyodu

Valla benim esimde kasmis kendini 2.5 cc gibi cikmis miktari. Gerginlik fln etkiliyo bnde cok hijyen oldgnu dusunmuyorum. Hic gormedim.ama lavaboda verilen ornek ne kadar lökositsiz olurki.

Canım birde esin orda mi dus yaptı face te oranin daha düzenli hale getirilecegi dus imkanınin olacağı yaziyodu
Florya tip.merkezi daha temiz mis dus alma yeri flnda varmis biz normalde orda test vericektik randevuya yetisemedik.. andromerde test verdi esim.

Valla benim esimde kasmis kendini 2.5 cc gibi cikmis miktari. Gerginlik fln etkiliyo bnde cok hijyen oldgnu dusunmuyorum. Hic gormedim.ama lavaboda verilen ornek ne kadar lökositsiz olurki.
Cok dogru arkadaşlar keske mikriskopla kendimiz incelesek ama iste en iyi ortam sanirim özel hastanelerin tup bebek nerkezleri oda var ayri tv vs dus imkani ama acaba gercekten onemsenerek mi inceleniyor ben duzen e mail attim tek iki katı fiyat verelim en az yarim saat incekeyin spermatit spermstosit ayirin fiye

Ama sadece germ sayısı verebilirim diye mail geldi

Florya tip.merkezi daha temiz mis dus alma yeri flnda varmis biz normalde orda test vericektik randevuya yetisemedik.. andromerde test verdi esim.
Ya tabi ki öncelikle nasıl bakıldığı yapılan inceleme önemli bizim için bizi şaşırtan bu güne kadar gittiğimiz merkezler gibi olmamasıydı duş yeri varmı bilmiyorum ama eşim orda duş almadı. Zaten Arif bey de nerede oturuyorsunuz keşke evde verip test getirseydiniz ben öyle tavsiye ediyorum dedi. Aslında yakındı olabilirdi. Kısmet olursa bi dahakine öyle yaparız artık.

Bizde bidahaki sefer florya tip merkezinde vericez insallah.. sizdende guzel haberler bekliyoruz :)

Peki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz mu

e doğal olarak yorulursun tabi sende eşini sevmesen burlarda çözüm aramazsın takip etmezsin bi gozunu korkut hiç olmazsa hep ayrılmaktan iyidir belki bilmiyorum bende hakkınızda hayırlısı olsun canım

ŞÖYLE TEK BAŞIMA KALMAK İSTİYORUM YORGUNLUĞUM ÇOK ÜSTÜMDE, ALDIM BAŞIMI ABLAMA GİTTİM ERTESİ GÜN GELDİM BİR YANAŞMALAR SIRNAŞMALAR AMA SONUÇ AYNI İŞTE... ben boşanmak için evlenmedim ben bunun için fedakarlık yaptım hep yırtındım resmen görüyorum ki hiç bir şeye değmez ayrıca biz annemle oturuyoruz

Peki kac saat dışarda ortamda duracak bozulma vs olumsuz etkilemez mi sordunuz mu
Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Keske esi azo olan lab birisi olsada guvenilir onda versek böylece arif beydeki yoğunluk azalır
Kizlar kib 1 nur 86 canim senin sonuclsrin inşallah guzel çıkar Hayırlı haberler verirsin

Malesef özeller yada devletlwrde yani bizim bugüne kadar yaptırdıģımız hiçbir merkezde spermatid veya germ hücre bakılmamış sadece raporun altına azosperm yazıp bırakıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…