Yasal bile olmasa başka bir secenek yok drlarin dedigini yapmaktan baska umutlarimiz bu yolda cok kirildi ama insanoğlu alistim artik dedigi zamanlarda bile alisamiyor hemen çöküyorCanım sende çok sabırlıymışsın benim eşimde bin bir nazla tuzla bişey yer içer,ama bunlar işe yarıyor o halde eşini ikna etmen lazım özellikle çinko,lcarnitin,multivitamin kullanması yada proxeed kullanması için.
Hiç biri olmazsa kök hücre tedavisi yapıyorlar artık mutlaka Bi yolu bulunur.
bu arada yumurta dondurmak yasal değil bir rahatsızlığın olmadığı için devlet istemiyor
Canım merhaba masAllah kızın olmuş cok cok sevindim
Canım şükürler olsun kızın olmuş masAllah cok görmek isterim nazlı Nazımızı canım cok zor gunler gecırdım sizi cok merak edıyordum bahar,nuresıma cemrem çiçek zaman ismi şimdi akl
Canım masAllah büyümüş Nazlı Nazımız bende sizleri merak ediyordum seni nuresima,bahar,cemrem,çiçek,zaman daha ismini hatırlamadıgım arkadaslarım hepinizi cok özledim hep aklımdasınız siz aılemden daha yakınsınız bana çünkü açılarımı sizlerle paylaşdım hanımlar 1 aylık Istanbula gelicem hepnizle görüşmek istiyorum ve Nazımın dogumgunusunde özellikle olmak istiyorum nuresıme senide görmek istiyorum hepinizi öpüyorumöpüyorum
GunaydinHerkese gunaydinlar...
Herkese gunaydinlar...
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yeni kapılar açar Rabbim inşHayırlısı olsun inş. Sizin yuzunuz güler bizimki olmadıaynen bizimkide sağ testis olu dedi soldan umitliyim dediler microtese olduk bugün olmadı cikmadi
Mutlaka karşılığını göreceksin içini ferah tut her an yeni Bi gelişme oluyor tıp ilerliyor sürekli.bide bu her ay değişiklik gösteren bişey Bi bakmışsın birden tahlilinde süpriz yapmış çıkmış kendiliğinden,böylesi çok vardı kk'da.Yasal bile olmasa başka bir secenek yok drlarin dedigini yapmaktan baska umutlarimiz bu yolda cok kirildi ama insanoğlu alistim artik dedigi zamanlarda bile alisamiyor hemen çöküyor
yasal değil ama aslında izin verilmesi gereken bişey bencede,hem canına yazık hem parana.Yasal bile olmasa başka bir secenek yok drlarin dedigini yapmaktan baska umutlarimiz bu yolda cok kirildi ama insanoğlu alistim artik dedigi zamanlarda bile alisamiyor hemen çöküyor
Herşeyin hayırlısı tabi, geçmişinizi kac yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama genel olarak söyleyebileceğim sey, yuvayı dişi kuş yapar, hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz, bir anlık düşünmeyin ne olur caresizlik ve kızgınlıkla karar almayın, biraz sabredip kafanızı dinleyin biyerlere gidin imkanınız varsa...
Çıkmadı arkadaşlar hayal kırıklığı bi suru pisikojim alt üst
Mucizelere inayorum rabbim ol dedi meryem spermsiz hamile kaldi o isterse yoktan var eder bizimde tam istediğimiz o deil mi aslinda tıbbin tükendiği yerde olsak bile rabbim vermek isterse verir vermezsede vardir bir bildigi kimseye kaldiramiyacagin fazla yük vermezmis bizim sinavimizda boyleymisyasal değil ama aslında izin verilmesi gereken bişey bencede,hem canına yazık hem parana.
azospermiden mikrotese olacak tüp bebek yapacakken hamile olduğunu öğrenenler mi dersin neler neler,bizde de olabilir böyle mucizeler.
cnım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.doktor ve labaratuar çok öneemli.özellikle labaratuar.sizin teseyi emre hoca liv hspitalde ne kadara yapacak.emekli sandığı anlaşması varmı.birde gittiğinde tüpbebek raporu geçerlimi diye sorabilirmisn.netten baktım iyi hastane gibi duruyor.emre hoca normalde nerde hasta bakıyor.sitede doktorlar arasında emre hocayı göremedim.bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
canım anlattıklarına göre sana hak vermemek elde değil, hayırlısı olsun hakkınızda demekten başka birşey diyemiyorum...Günaydın canım evlilik dahil 4 sene oldu 1 senedir de evliyiz çok ilgisiz alakasız bu hastalık olmadan öncede böyleydi ne istediğimi söylediğim halde inatla yapmıyor son zamanlarda eve geç gelmeye başladı buda beni çok rahatsız ediyor 2 3 haftadır bunu yapıyor evlilik terapisi dedim istemiyor istediğimi söylüyorum 1 2 gün yapıp tekrar aynısını yapıyor ağır sözlerini artık kaldıramıyorum ayrıca evlenmeden önce düzeleceğine dair söz verdi ama bir değişiklik yok maalesef ben bir bayanım ilgi eklerim sevgi beklerim ben bir boş tarlayım bana ne verirse onu beslerim canım ben evin duvarıyım eşim evin direği, eş eğer o temel sağlam olmazsa sarsa duvarda yıkılır....
Ca
canım anlattıklarına göre sana hak vermemek elde değil, hayırlısı olsun hakkınızda demekten başka birşey diyemiyorum...
Arkadaşlar eşim yarın kan ve sperm tahlili yaptıracak. Eşimin ismi ömer ne olur dua edin hayırlı haberlerle dönelim.
canım inşallah hayırlısı ile güzel soonuç alırsınız.ne zaman sizin tese.güzel haberlerle gel ve bize umut ol.biz emre hocadan vazgeçtiğimize çok pişman olduk.biraz para biriktirip tekrar tese için ona gidebiliriz.belli olmaz.sperm çıkana kadar yola devam.liv hospitalde tüp bebek üniteside varmış sanırım.allahım bize bir yol göstersin hayırlı kapılar açsın.2 yılda zorla biriktirdiğimiz paralar bir anda uçtu gitti.emre hoca keşke rapor işine girişse hemen koşa koşa giderim.Merhaba canım bende senin gibi doktordan ziyade merkeze, labaratuvara, teknik donanıma önem veriyorum. Emre bey Süleyman Tosun ile beraber özel bir ofis tarzı bir yer açmış, hastalara orada bakıyor ama işlemleri Liv Hospitalde yapıyor. yani liv hospitalın doktoru değil o yüzden hastahane sitesinde adı yoktur (anladığım kadarıyla çünkü henüz gidip görmedim ama 8 ay önce Emre Bey bahçecideyken gidip görüşmüştük) Nurusima arkadaşımız sağolsun onun işlemi liv de yapıldığı için benimle tecrübelerini paylaştı tabi bende internette baya araştırdım sonuç olarak içim şimdilik rahat inşallah sonucunda da memnun ayrılırız. ücret olarak 3000 tl dendi. Tüp bebek ve emekli sandığı konusunu gidince sorarım gerçi Nurusima arkadaşımız daha iyi bilir çünkü yakın zamanda tecrübe etti. Görünce yazacaktır.
bahsettiğin yer andromermi canım.Sağolun arkadaşlar çok şükür kan ve sperm testlerini verdik döndük şimdi sonuçları bekliyoruz sanırım saat 4 gibi çıkıcak. Yalnız eşim sperm testini verirken biraz stres yapmış bundan dolayı meni miktarı olduğundan az gelmiş inşallah sonucu etkilemez. Sperm testini Arif Kaya da verdik ilk defa aranızda burda sperm testi yaptıran vardır gittiğimizde diğer merkezlerden farklı geldi ortam sadece Arif bey vardı ve eşimin tahlil verdiği yerde tuvalet gibi bir yermiş önce orda yaptırma konusunda tereddüt etti Arif bey tahlil kabını vermek için çağırdığında ben söyledim eşimin kafasında soru işaretleri var dışarıda reklam tabelanız falanda yok ortamda farklı geldi açıkçası tereddütlüyüz dedik oda sağolsun açıklama falan yaptı neyse eşim sonra tahlil verip çıktık. Yani soramıyosunda laborantmısınız belgeniz varmı vs. ne yalan söyleyeyim benimde içim tam rahay etmedi. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
canım benim eşimde ilgisiz yani ilgisizden kastım bi çiçek alıp gelmez ufak sürprizler yapmaz benim gibi şapur şupur opmez ben söylemeden sevdiğini soylemez ama ben ilgi istiyorum çunku kadınım fıtratımızda var ama eşim beni çok seviyor bana gülen gozleriyle sıcak bakışı bi kafamı okşaması günde 3 5 kez arayıp halim hatrımı sorması yetiyo çunku eşimin yapısı bu ataerkil bir ailede buyumuş sevgisini sozlerle değil bi bakışla bi hareketle gösteriyor onceleri ben çok problem yaptım bunu ama sonradan farkettim ki eşim gerçekten beni çok seviyorAMİN tatlım bir müddet ilgilenmeyeceğim kendim için bir şeyler yapacağım inş. benim mantığım şu hatalar tek tarafalarla yürümez karşılıklıdır kendimi geriye çekeceğim eşimi seviyorum oda beni seviyor ama uyumadan önce sarıldım sabahta sarıldım eşimde, geldi sabah öptü gitti sevmeseydi bunu yapmazdı şeytanı sevindirmek istemiyorum kimse dört dörtlük yaşamıyor öfke kontrolüm yok benim maalesef....
Evet canımbahsettiğin yer andromermi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?