Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım inşallah güzel haberlerle gelebiliriz. Tesemiz 10 Aralık yani haftaya salı kısmet olursa. Valla canım bizde kredi çekip gidiyoruz. teseydi, yoldu, konaklama derken hesapladık yaklaşık 6000 tl yi buluyor. Sanki tüp bebek yapıyoruz. Sadece tese için bu kadar masraf ama ne yapalım elimiz mahkum sonu güzel olsun da para çalışılıp kazanılır.

belki onunda etkisi vardır canım yalnız kalacağınız ortamlar yaratın kendinize bu arada anladım ki çok duşunmemek gerekiyormuş kaç günlerdi başım donuyordu dr gittim kuçuk çaplı depresyon yaşıyosun ve beyin kristallerin de kayma var dedi ilk defa böyle bişey duydum kendimizide duşunmeliyiz artık

aynen canım herşeyin etkisi var bizde biz kadınlar çok ince düşünüyoruz bende baş dönmesi oluyor uzun zamandır öyle gerçi tedavimizde kendimizde. çok geçmiş olsun canım kulak kristallerini duymuştum ama beyin kristallerini ilk defa duyorum ALLAHIM HAKKIMIZDAKİ HAYIRLISINI VERMESİNİ VEKİL KILARIM CANIM galiba biz kadınlar çok ısrarcıyız :)

saol canım evet çok ısrarcı yız biraz oluruna bırakmak lazım

Canım ya bu kan tahlillerinin sonucu ben bir türlü sperm testi olan sonucu yükleyemiyorum dosyanın boyutu büyük falan diyo kestim küçülttüm ama olmadı yine de beceremedim bu hemem yüklendi
Hımm ben bu değerler hakkında bilgi sahibi değilim yazanlari paylaş onda ne çıkmış, hücre varmı

ben artık ALLAHU TEALA TEVEKKÜL ETTİM bıraktım tatlım sen ne yaptın dr ne zaman gideceksiniz belli oldu mu
bizim ocakta kontrolümz var bakalım sonuçlar nasıl çıkcak kanserli hücre ölmüş mü ilerleme gerileme duruma göre bakıcaz çaresine canım çok korkuyorum tedavidende bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…