250 tl di canım yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar bu fish sperm testini ilke yaptırcaz kaan hoca genart tüp bebek mrkezinde yaptırın dedi daha önce yaptırıp fiyatını bilen var mi
Canimm rabbimm yardimciniz olsunBizim bugün kemoterapinin 5. Günü geçen çarşamba acil yatış yaptık. İnşallah burdan deha sağlıklı çıkarız.
KIZLAR MÜFIT HOCAYA MAIL ATMISTIM ŞÖYLE BIR CEVAP GELDI SUANDA COK TEDIRGIN OLDUM SPERMLER VARSADA BU SEKILDE GITTI MI YANI
Önceki testosteron seviyeniz normal olduğu için ben olsam pregnyl vermezdim. Zaten testosteronunuz gereksiz fazla yükseldiği için, esas sperm ürettiren FSH hormonu yerlerde sürünüyor. Dolayısıyla az miktarda sperm üretimi varsa, o da kaybolmuştur. Bana kalırsa yavaş yavaş pregnyli kesip, 1 ay sonra hormonlarınızı tekrar ederek muayeneye gelin. Varikoseliniz de beklediğinizden önemli olabilir.
Bizim bugün kemoterapinin 5. Günü geçen çarşamba acil yatış yaptık. İnşallah burdan deha sağlıklı çıkarız.
KIZLAR MÜFIT HOCAYA MAIL ATMISTIM ŞÖYLE BIR CEVAP GELDI SUANDA COK TEDIRGIN OLDUM SPERMLER VARSADA BU SEKILDE GITTI MI YANI
Önceki testosteron seviyeniz normal olduğu için ben olsam pregnyl vermezdim. Zaten testosteronunuz gereksiz fazla yükseldiği için, esas sperm ürettiren FSH hormonu yerlerde sürünüyor. Dolayısıyla az miktarda sperm üretimi varsa, o da kaybolmuştur. Bana kalırsa yavaş yavaş pregnyli kesip, 1 ay sonra hormonlarınızı tekrar ederek muayeneye gelin. Varikoseliniz de beklediğinizden önemli olabilir.
Evet canim suanda fsh ve lh sifirlardacanım fsh ve lh olan beyinden hormonlar sperm üretmesini sağlıyormuş bugün net den öyle okudum varikoselde sperm için giden damarların genişleyip orda toplanmasını sağlayıp gitmesi gereken kanın devam etmemesi kaynaklanıyormuş
Evet canim suanda fsh ve lh sifirlarda
Evet canim suanda fsh ve lh sifirlarda
Bilmiyorm ama ben celalettin hocaya inancimi kaybettm galiba canim.. biz tedaviyi kesip.mufit hocaya gitsek mi diye dusunuyoruz. Kayinvalidem bi alimle gorusmus demiski senin.oglunun 2 damari.tikali.. ben cok sasrdm bunu. duyunca..Canım bence de şu varikosele bi baktırın derim ben
Demekki önemli bişey şu varikosel
Sonra pişman olursun bide
Keşkeler olmaması için önceden önlemini al
Bilmiyorm ama ben celalettin hocaya inancimi kaybettm galiba canim.. biz tedaviyi kesip.mufit hocaya gitsek mi diye dusunuyoruz. Kayinvalidem bi alimle gorusmus demiski senin.oglunun 2 damari.tikali.. ben cok sasrdm bunu. duyunca..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bende öyle düşünüyordum 6 ay 1 yıl sadece pregnly kullanmak çok mantıksız en fazla 1 veya 2 ay pregnly tek kullandırıyorlar doğru yolu göstersin Rabbim inşKIZLAR MÜFIT HOCAYA MAIL ATMISTIM ŞÖYLE BIR CEVAP GELDI SUANDA COK TEDIRGIN OLDUM SPERMLER VARSADA BU SEKILDE GITTI MI YANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?