Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım.aslında hiç ama hiç iyi değilim.bir boşluktayım.sebepsiz ağlama modundayım.hayat sevincim bitti gitti.
hayatta bana umut veren bütün doktorlara,hocalara kırgınım.kendime kırgınım.kendimi böyle bir sonuca hazırlamadığım için.arkadaşlarıma kırgınım sanki olmadığına sevinmişler gibi.bu bana öyle gelmiyor gerçekten öyleler.geçmiş olsuna geldiler bana toplanıp.o kadar ağrım var moralim sıfır konsantrem yok.buna rağmen bana ne olacak herkesin çocuğu olacak diye birşey yok.kader......o gün kadersizliğime ağladım,çaresizliğime ağladım.bnimki kader değil kadersizlikti oysa.
bu kadar ince eleyip sık dokurken kendimi saçma bir tüpbebek merkezine attığım için kızıyorum.en önemli şeyi labaratuarı nasıl atlarım.kötü günler geçiriyoruz eşimle.durumumuz vahim.kaan hocaya meail atmak istiyorum durumumuz hakkında ama ona bile mecalim yok.çok birşey yapasımda yok şu sıralar içimden gelmiyor.benki sabah 6 uyanıp eşime kürler hazırlayandım.oda sağolsun hiç kırmaz içerdi.düşünüyorumda canım bir insan nasıl hayattan saniyeler içinde kopar.nasıl umutları bıçak gibi kesilir anlamıyorum.sadece kulağımda çınlayan KÖK HÜCRE.kök hücrenin bile etki etmeyececeğini düşünüyorum.zaten yıllardır kök hücre tedavisinde gibi iğne kullandık buna rağmen sonuç değişmedi.şu an tek yaptığım aöf okumak.keşke türkiyede herkes kendi işini yapsa.herkes iyi doktorlarla yarışmazsa.yıllarca teseciler diye atıp tuttu ama teseye gerek olan yıllarca tedavi olan hastalarını sen ameliyat et ozaman.tesecilerin eline bırakma.iyi ellerde yapılamlı deyip durulmazsa.iyi elle kasıt ne.ben mesela doktor kadar labaratuarı emriyoloğu önemsiyorum.doktor kadar bilgili olmalı.bizim emriyolog acemice cevaplar veriyor.ben elengoda olsa kullanılması istiyorum diyorum ben hiç duymadım bununla hamilelik diyor.sen duyma ben duydum kullan diyorum bunu sıvının içine atsam erir zaten diyor.sen bunları sıvı içinde incelediğinde erimiyorda dölleyincemi eriyecek diyorum üzgünüm diyor.resmen parayı alıp yüzüne bakmıyorlar.biliyorlar zaten sperm yok bir daha gelmezler gözüyle bakıyorlar bize.bir allahın kulu hemşiresinden doktoruna muhasebecisine kadar geçmiş olsun demedi.kadın doğumcumu ağrılar var diye arıyorum durumumu unutmuş.sanki okadar ona gitmedim yumurtamı toplamadı.biran beni unutmuş.aslında beni yıkan üzen bunlar.ilk tesedede aynı elongeler çıktı ama ben hiç yıkılmadım.belkide bizim eşimle daha umutla ayağa kalkmamızı sağladı kaan hoca.bu teseden sonra bile onun hasta başarılarını ve makalelerini okudum.bir nebze umudu onda arıyorum tekrar.yaklaşık 1 senedir selahattin hocanın hastasıydık bize şahsi telefonunu teseden sonra veriyor.benim bu saatten sonra işime yaarayacak senin tel non.ben sana ulaşmak istediğimde ulaşamıyordum ki.
aslında bu aşamadan sonra eşim tekrar kaan hocaya tedavi olup emre hocayla tese düşünüyor ama bunun işin biraz zaman geçmeli.eşimin kesisi bayağı büyük.bayağı parçalar alınmış.biz hocayla öyle konuşmuştuk.onun için öyle yaptı.bundan sonrası için benim için dua et güzel kardeşim.kara bulutların üzerimizden kalkması için evime tekrar güneş girmesi için şu arkadaşının kalp acısının hafiflemesi için dua et bana.

herkese günaydınlar arkadaşlar.kimseyi etkilemek değil amacım.ben yaşadıklarımı yazıyorum.
aklınızın karışması için değil ama tedavinizi sorgulamanız için yazıyorum.asla inanmayın kesinliklere.
sperm çıkmaması değilde kesinliğin olmaması canınızı yakıyor.
beni şu an tek yıkan bu.hani çıkacaktı.bana şuan kader nasip diyorlar ama ozaman kesin buluruz çıkış olur diyordunuzda kader demeniz şimdimi aklınıza geldi diyesim geliyor.doktorlara göre kader en son cümle.yapacak şeyleri kalmayınca kader.
kadere her daim inandım inanıyorum.benim itirazım köşeye sıkışınca kadere sığınanlara.peki bundan sonra çıkışta olabilir belki allah dilerse.o zaman da kader derlermi acaba.

eftelyahsn bu günkü tesenizde rabbim inanmayacağınız sayıda sperm görmenizi nasip etsin.inşallah sevinç gözyaşları hastaneyi seller altında bıraksın.bizede bizim gibi olanlarada umut olun.duam seninle canım.

Kaan hoca onu bizede dedi aslında nohut yesin Isırgan yesın hatta Isırgan sizin kurtuluşunuz dedi ama eşim yemedi oda bitki kapsullerını sevdi bitki yerine

Günaydın
sizin neyiniz var canım ısırgandan bahsetsene tatlım annem toplar yapar hatta bahçede var bizim ve ben o ısırganı beğenip de yemem eşimde ama annem koyarsa yer geri çeviremez inş.

Günaydın canım

aslında sorunun cvbını sen veriyorsun ALLAH DİLERSE OLUR diyorsun ALLAHIM GERÇKTEN TEDAVİNİ OLUMLU SONUÇLANDIRACAK DOKTORLAR NASİP EDER DE BURAYA YAZARSIN HAMİLEYİM DİYE inş.

ben buğün o kadar umutsuz kaldığımı gördüm işe gelirken düşünüyorum bizim çocuğumuz olmazsa diye sakin davranıyorum... dün akşam arkadaşım geldi çok sevdiğim canı gönülden arkadaşım oğlu var 2 yaşında hatta 2. yaş doğum günü için hazırlıkları ikimiz yaptık neyse konuşuyor çocuğuma bakkal yoğurdu yedirdim diye eşimde döndü bakıyor ark. dinliyor neyse ben içeri gittim geldim eşim en iyisi hazır almak dedi evet hayatım döndü baktı gülümsedik birbirimize birde ark. araba almış nasıl seviniyoruz cak kız cak diyorum ama eşim döndü bize bakıyor gülümsedik öyle aslında güzel bir akşamdı... nerdeyse evliliğim bitecekdi sırf kaprislerim yüzünden çok şükür toparladık sabreddim ve toparladık sonuçta akşam eve geç geldi yemeğimi dahi yemedim fazla arayıp sıkıştırmadım sözünü dinledim gelince surat yapsa da beraber yedik... inş. bir daha şeytana fırsat vermem

Sevgili Arkadaşlar burada çok farklı teşhisleri olan herbirinin ayrı tedavileri bulunan ya da bulunmayan hastalıklarımız var bu işin tedavisini yapan çok farklı doktorlarda var piyasada ; ancak şunu yapmak bence çok yanlış işte ben şu doktora gittim o bizi mahvetti, şöyle yanlış tedavi uyguladı yok paramızı aldı, bunlar yanlış bilgiler o doktorlarda tedavisine devam eden insanların aklını karıştırarak insanların vebaline girersiniz. Azoospermi olan insanlar ve eşleri zaten ağır psikolojik sıkıntılar içinde yaşayan insanlar ve hepimiz biliyoruz ki bu hastalığın standartlaşmış bir tedavisi yok bu sebeple tedavi yaptığını söyleyen doktorların hepsi aslında aynı şeyi yapıyor hormon düzenlemesi ve tese bu kadar zaten ötesi yok. Ama bu umut dünyasıdır ve şifanın Allah tarafından kimin eliyle gönderileceği bilinemez.
Sonuç olarak 6 yıldır tedaviye devam edip ismini verdiğiniz doktorların tamamıyla tedavi görmüş birisi olarak size şunu söylüyorum kendinizin ve başkalarının umutlarını kırmayın,gittiği son noktaya kadar tedavilerinize devam edip neticeyi tam bir tevekkülle Allahtan bekleyin ve şuna lütfen kendinizi alıştırmaya çalışınız Çocuk sahibi olamamak dünyanın sonu değidir.
GERİYE DÖNÜP 6 YILLIK TEDAVİ SÜRECİME BAKTIĞIMDA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY BU ALTI YILI YANİ EVLİLİĞİMİN EN GÜZEL 6 YILINI SIKINTILAR İÇİNDE GEÇİRMİŞ OLMAM,ŞİMDİKİ TEVEKKÜLE SAHİP OLSAYDIM EMİN OLUN SADECE EŞİMLE HAYATIN TADINI ÇIKARIRDIM Kİ ARTIK ÖYLE YAPIYORUZ .BU SÜREÇ BANA SADECE BUNU ÖĞRETTTİ .GEÇMİŞE KEDERLENİP GELECEĞE KAYGILANMAKTAN ALLAHA SIĞINIRIM.

canım bi katapda buldum senle paylaşmak istedim
Meryem suresi 7,9,19,21,50,53,96 ayetleri misk ve zafiran ile yazılıp böğürtlen kökünden elde edilen suyla 15 gün bal şerbeti katarak içmeye devam edin
bir baharat karışımı varmış 1 kg bal macun onu yiyecek
sinemaki 7 dirhem
özerlik tohumu 7 dirhem
çörek otu 7 dirhem
badem yağı 1 şişe
zencefil 36 dirhem
darul fülfül 6 dirhem
zafiran 3 dirhem
yukarıda belirtilen bal ve badem yağı hariç diğer çeşitleri ateşte kavurup iyice dövdükten sonra un haline getirip bal ile badem yağını macun yap. her gün sabah ve akşam çocuğu olmayan kadın yada erkek içmeli inş.şifanı bulursun canım inş.

Çok sevindim, inşallah böyle devam eder :)

Ilk defa bu ay verdi canın jeli chriomon 2 aydır kullanıyor hiç düşme olmadı düşmemesi kötü demiş hemde boyalı Sperm testi istiyor ne çıkacaklar daha fsh de bi ilerleme yok

Sana çok katılıyorum. Malesef kesin bir tedavi şekli yok. Bu yolda daha çok mesafe katedilmesi gerekiyor. Dünyanın en iyi doktorlarıda gelse en mükemmel laboratuvarlarda olsa Allah nasip etmeyince etmiyor. Bu kadar basit. Herşey bu cümlede gizli biz istesekte istemesekte. Ama toplum bizi malesef çocuklu olmaya mecbur bırakıyor. Çocuğumuz olmazsa ölecekmişiz gibi geliyor. Ama öyle değil. Bu hayatta mutlu olmanın sırrı yine Allaha giden yolda saklı lütfen bunun farkına varalım. Bilmeden isyan etmeyelim. Üç gün sonra ölmeyeceğimizin garantisi var mı. Bu siteye üye olunca şunu anladım. Hangi doktora gidersen git ne yaparsan yap Allah ın yazmış olduğu alın yazısını değiştiremezsin. Bu yüzden doktorumu ve hastanemi değiştirmeyeceğim. Ömür geçiyor hayat aslında çok kısa. Bu hayatta hala yanınızda olan sevdiğiniz insanla mutlu hayat geçirin demiyorum mutlu dakikalar hatta saniyeler geçirin.

Birşey daha söylemek istiyorum. Bizim yakın bir akrabamız vardı. Yıllarca uğraştı çocuk diye tedavi oldu gitmediği doktor kalmadı. En sonunda bir kızı oldu. Yakın zaman öncede vefat etti. Çünkü kanser olmuştu. Belki de yılların birikmişi bu şekilde çıktı ondan. Yavrusuna hiç doyamadan. Kızı şimdi ilkokula gidiyor. Allah herşeyin hayırlısı versin. Kendinizi bu kadar üzmeyin. İyi bakın kendinize.

Ilk tese den sonra kaan hoca öyle konuşMuş ki eşime umut verici umutla iğneler başladı sonuç fsh 50 ve iğne düşürüyor akan mail atmış fsh düşmemesi kötü diye birde boyalı Sperm istiyor be adam daha bi tık ilerleme olmadı ne çıkacak bu teste çok kızgınim.....uzun zaman sonra eşim yine yıkıldı bütün gece dolandı durdu ne yapmam diye

Cnim Alhh yrdmcmz olsun hepimizin uzme kendini biliyrum ki bu surec cok skntili ama guclu durmak lazim Allh insanlara hic ummadiklri anda kapilar aciyor Alh ck buyuk biz yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim bizim ogrtm.arkdslrdan birinin esi de azospermmis ve tam 8 sene sonra ikizleri oldu bizim durumumuzu konusrken laf lafi acti ve karsilkli aglyrk konustuk ve 4 kez ameliyt olmus esi en sonuncu operasyonda artik son umut olursa olur olmzssa ya nasip demisler ve 18 hucre bulnmus 8i islm grmus 3u konmus 2si tutmus ikizler 5 yasindalr bir kiz bir erkek Alhtn umutldumuzu hic kesmeycgz bir sey sebep olck hyrlsi ile ben her zamn dua edyrm sana ve tum kardeslerime birakma arkdsim kendini saglm dur ben inaniyrm olcgina hem de cok inaniyrm kendinzi toprlyin ve tekrar bir yol cizersinz senin durumuna sevinen insanlara da cok yazik ki Alh vermesin ayni seyi onlr da yasayabilirdi Alh herkesin gonlune gore versin dualarimdasin her zaman

şimdi bizim durumumu bilen insanlarda oyle diyor gezin tozun hayatın tadını çıkarın 1.5 yıllık evliyim kafalarımız o kadar doluki gezmek mi? Neyin tadını çıkaralım mutsuzluğumuzun mu? Bazen yemeğe çıkıyoruz bebekli bi aile görmek bile bizi uzuyo dwrinden acımız varken mutlu olunmuyo işte kafan rahat olsun ki gez toz hayatın tadını çıkar ama bizler için bence zor...

Allah razı olsun,Çok doğru şeyler yazmışsınız,bizde hayatın tadını çıkarmaya çalışıyoruz, kendi evladımız yok ama olanların evlatlariyla ilgileniyoruz,elbette icimizin acidigi zamanlar olmuyor değil ama herşey allahtan..

cnm bende dusunmuyorum.degil valla daha genciz bi arastirma felanmi yapsak dedigin gibi hicte fena olmaz imkansiz denen bisey yoktur :):)

cnm ALLAH YARDIMCIN OLSUN tez zamnda kendinizi toparlarsiniz ins herseyde bi hayir vardir bu durumuda boyle dusun ki cabuk atlatasin

MAVİMENEKŞE...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…