- 22 Ekim 2014
- 37
- 43
- 33
- 42
Rabbim inşallah eşinine şifalar versin.tüm dertleri hastanede kalsin ikinizinde yüreğine ferahliklar versin.vakit kaybetmeden başlayalım dedi, pet filmi çıkınca hastaneye aldı, 4 kür alacak. İnşallah kökü kazınır da sağ salim çıkarız.
Allah acil sifalar versin.is yerindeyim yasin okuyamam ama ya safi okuyorumn.: 38207385 .!.:Kızlar babaannem yoğun bakımda durumu çok kritik Miğdesi patlamış Öncesinde kalp krizi ,ne olur dua edin okuyabilenler Yasin okusun duaya öyle ihtiyacımız var ki çok üzgünüm
Arkadaşlar merhaba... Bizde selahittin çayan hastasiyiz kendisi Türkiye androliji derneği başkanı yurtdışına gidip gelen bi profosor .....benden başka bu isi yapacak kimse yok boşuna para sacmayin kok hücreyi bekleyin diyor eşim de 4. Aşamasına gelip 5. Aşamasına gelmediği için sperm sıfır çıkıyor hep ya iğne ya kok hücre dedi iğne tedavisi 1 yıl ve % 20 olasılık verdi....kalakaldik öyle sebebi ise inmemis testis- 2)kilo 3) çevresel faktör 4) genetik olabilir bunları araştırmaya gerek yok sonuç ayni ogrensekte dedi ne yapacağımızı bilmiyoruz
Kızlar babaannem yoğun bakımda durumu çok kritik Miğdesi patlamış Öncesinde kalp krizi ,ne olur dua edin okuyabilenler Yasin okusun duaya öyle ihtiyacımız var ki çok üzgünüm
Dopplerde 2.5mm solda grade 1 varikosel cikti. Ciddiye alinck bi varikosel degil dedi gorstgmz drlar. Mufit hoca varikosel onemli bakmak lazim dedi. Cok kafam karisik hemde cok. Hangisi bizim icin hayrli bilmiyoruz..
Evet oyle canim grade 1 cok onemli degil zaten elle muayene daha cok onemli. Doppler hatali sonuclar verebiliyormus. Mufit hocaya oncrki hormonlari ve pregnylde n sonra ki sonuclari yolladim cevap olark sizin durumda pregnyl kullandrmazdm. Cunku bizim degerlr normaldi.. zaten normal olan hormonlarla oynamak cok dogru gelmiyo dusununce. En azindan iyi bi urologa gitsek diye dusunduk. Zaten esim hemen tese olmak istemiyo tedavi olmak istiyo.slm canim sana kendi fikrimi soylemek istiyorum galiba sizde celalettin hocada tedavidesiniz bizim dopplerdede solda gerade 1 stop 3.2 mm varikosel cikti celalettin hocaya gosterdik sonuclari onemli bisey yok dedi sonra kafama takildi bu varikosel olayi tekrar aradım hocayi acaba gozden kaçırmış olabilirmi diye yanilmiyorsam gerade 3 e kadar varikosel sorun olmaz dedi biz gerçekten bu isi bilen bi cok profosöre gittik özellikle varikosel baktilar ama hepside varikosel olmadigini soyledi ama ilkkez bu kadar detayli bakildi renkli doppler falan cekildi biz gitzigimizde esim 1 saate yakin icerde kaldi çok detayli inceledi bence gerade 1 hemen hemen herkeste cikabilecek bi sonuc
Evet oyle canim grade 1 cok onemli degil zaten elle muayene daha cok onemli. Doppler hatali sonuclar verebiliyormus. Mufit hocaya oncrki hormonlari ve pregnylde n sonra ki sonuclari yolladim cevap olark sizin durumda pregnyl kullandrmazdm. Cunku bizim degerlr normaldi.. zaten normal olan hormonlarla oynamak cok dogru gelmiyo dusununce. En azindan iyi bi urologa gitsek diye dusunduk. Zaten esim hemen tese olmak istemiyo tedavi olmak istiyo.
Canm mrb varikoselde elle muayene çok önemli bütün doktorlar bu şekilde söylüyor dediğin gibi grade 1 önemsemiyo dr ama azospermde önemli bence burda çoğu kişide varikosel ameliyatından sonra sperm çıktı bdt var burda onlarında 2.4 felanmış ameliyat olmuşlar ve şuanda sperm çıkışları var bizde olcaz inş elimizden gelen bişey yok belki varikosel sonrası sperm çıkar neden değerlendirmeyelim böyle bi şeçeneği tamam paramız gider ama gitsin napalım çocuk olmayınca o parayı zaten en ufak ışık I'n peşinden koşmuyormuyuz denemeye değer bence ameliyatın riskleri yok zaten riskli olsa neyse ama hakkımızda hayırlısıslm canim sana kendi fikrimi soylemek istiyorum galiba sizde celalettin hocada tedavidesiniz bizim dopplerdede solda gerade 1 stop 3.2 mm varikosel cikti celalettin hocaya gosterdik sonuclari onemli bisey yok dedi sonra kafama takildi bu varikosel olayi tekrar aradım hocayi acaba gozden kaçırmış olabilirmi diye yanilmiyorsam gerade 3 e kadar varikosel sorun olmaz dedi biz gerçekten bu isi bilen bi cok profosöre gittik özellikle varikosel baktilar ama hepside varikosel olmadigini soyledi ama ilkkez bu kadar detayli bakildi renkli doppler falan cekildi biz gitzigimizde esim 1 saate yakin icerde kaldi çok detayli inceledi bence gerade 1 hemen hemen herkeste cikabilecek bi sonuc
Canm mrb varikoselde elle muayene çok önemli bütün doktorlar bu şekilde söylüyor dediğin gibi grade 1 önemsemiyo dr ama azospermde önemli bence burda çoğu kişide varikosel ameliyatından sonra sperm çıktı bdt var burda onlarında 2.4 felanmış ameliyat olmuşlar ve şuanda sperm çıkışları var bizde olcaz inş elimizden gelen bişey yok belki varikosel sonrası sperm çıkar neden değerlendirmeyelim böyle bi şeçeneği tamam paramız gider ama gitsin napalım çocuk olmayınca o parayı zaten en ufak ışık I'n peşinden koşmuyormuyuz denemeye değer bence ameliyatın riskleri yok zaten riskli olsa neyse ama hakkımızda hayırlısı
Canm mrb varikoselde elle muayene çok önemli bütün doktorlar bu şekilde söylüyor dediğin gibi grade 1 önemsemiyo dr ama azospermde önemli bence burda çoğu kişide varikosel ameliyatından sonra sperm çıktı bdt var burda onlarında 2.4 felanmış ameliyat olmuşlar ve şuanda sperm çıkışları var bizde olcaz inş elimizden gelen bişey yok belki varikosel sonrası sperm çıkar neden değerlendirmeyelim böyle bi şeçeneği tamam paramız gider ama gitsin napalım çocuk olmayınca o parayı zaten en ufak ışık I'n peşinden koşmuyormuyuz denemeye değer bence ameliyatın riskleri yok zaten riskli olsa neyse ama hakkımızda hayırlısı
Yanlış hatırlamıyorsam grade 1 di canım ama elle muayenede var demiş doktor bizede elle muayenede var dedi Müfit hoca onların doktoruda Müfit beybu arada sunuda merak ettim bdt arkadasimizin esindede gerade 1 miydi acaba
Canım devlettekiler önemsemiyor pek eşim gitti muayene bile etmedi ultrasonlar baktırdı sadececanım devlette yaptırsanıza varikosel ameliyatını devletten hastanesinden özeline gidersiniz bir kaç defa sonra ameliyat olursunuz... bence o paraları tüp bebek yada aşılamaya verin canım
Yanlış hatırlamıyorsam grade 1 di canım ama elle muayenede var demiş doktor bizede elle muayenede var dedi Müfit hoca onların doktoruda Müfit bey
Bulundugunuz şehirde araştırma hastanesi varsa genetik testleri dahil yapıyor devlet,biz mikro cerrahiyle devlette ameliyat olduk,deneyin benceCanım devlettekiler önemsemiyor pek eşim gitti muayene bile etmedi ultrasonlar baktırdı sadece
İnş canım sağolanladim ins bol spermli sonuclara ulasirsiniz
Araştırmayada gitti onlarda ilgilenmediler canım Müfit hocada olcaz bakalım hayırlısı canmBulundugunuz şehirde araştırma hastanesi varsa genetik testleri dahil yapıyor devlet,biz mikro cerrahiyle devlette ameliyat olduk,deneyin bence
Canim evet butun drlar tese diyor dedigin gibi. Mufit hocaya gidicez varikosel daha fazla derse ameliyat onerirse ameliyat olur esim. Ama varikosel yoksa tese olmali derse bir daha gitmeyiz onada.. bilemiyorum.tese de cikmamasi cok zor bir durum.. Rabbim yardim etsin bizecanim ben sana şunu soyliyim bu hastalığın tedavisini ustlenen doktor çok az biz 10 senelik evliyiz benim esiminde hersey normal hormonlar genetik testisler ama sperm yok evliligimizin 1.senesinde ogrendik ve biz yurtdisinda yasiyoruz gerek burda gerek turkiyede bi cok doktora gittik ama hicbir sekilde tedavi olmadan tese yapildi 2 defa ve bu teselerde nerdeyse %70 sperm cikar dediler hersey normal gozuktugu icin ama birak spermi hucre bile cikmadi ben şöyle bi mantik kuruyorum hormonlar normal ama bi isimize yaramiyor malesef biz celalettin hocaya gitmeden once kaan hocayi aramistik butun sonuclarimizi mail atmistik 2 tane hap yazdi esime bunlari kullan 2 ay sonra gel tese yapalim dedi emre beyi aradim 2 tesedede bisey cikmadiysa yapacak hic bisey yok tekrar tese bile onermem dedi son sans olarak celalettin hocaya gittik ve ilk defa bi tedavi goruyoruz buda son sansimiz diye düşünüyorum eğer bundada olmazssa bu defteri kapatiriz diye dusinuyorum ins sizde hakkiniza hayirli kararlar verirsiniz
Evet canim onlarinda 2.5 mm solda grade 1 cikmis mufit hoca varikosel dopplerden daha fazla demis. Ameliyat olmuslr hoca 4 damar baglamisbu arada sunuda merak ettim bdt arkadasimizin esindede gerade 1 miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?