Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar buradaki her yazilani takip edemiyorum isimin yogunlugundan dolayi.ama goruyorum ki ayni durumda olan bircok arkadaşimiz var malesef.allah herkese hayalindeki bebislerine kavusmayi nasip eder en yakin zamanda insallh.cok zor bir durum.kendi icimizde yasadigimiz hayal kirikliklari yetmezmis gibi ,cevremizdeki insanlarin baskisi da cabasi oluyor malesef.bizi bizden baskasi anlamiyor. en yakin akrabalarin bile anlamiyor.allah hepimizin yardimcimcisi olsun insallh.BENİM COK MERAK ETTİGİM KONU SU ARKADASLAR.BURADA EŞİ AZOSPERMİ OLUP,SONRA TEDAVİYE BASLAYAN VE SPERM ELDE EDEN VE COCUK SAHİBİ OLAN GERCEKTEN KİMLER VAR.BUNU İSİM OLARAK BURADA TOPLU OLARAK PAYLASACAK ARKADASLAR ARİYORUM.EN AZİNDAN BUNLARA BAKARAK BİZE DE BU YOLDA AZ DA OLSA ÜMİT OLUR.LUTFEN KİMLER BU DURUMDAYDİ.PAYLASİN

: 38207385 .!.:
Kızlar babaannem yoğun bakımda durumu çok kritik Miğdesi patlamış Öncesinde kalp krizi ,ne olur dua edin okuyabilenler Yasin okusun duaya öyle ihtiyacımız var ki çok üzgünüm
Allah acil sifalar versin.is yerindeyim yasin okuyamam ama ya safi okuyorumn.

Bizde de aynı sorun inmemiş testist
Üstelik hiç indirme ameliyatı olmamış
Rabbim doğru dr doğru tedaviler çıkarsın karşımıza

Kızlar babaannem yoğun bakımda durumu çok kritik Miğdesi patlamış Öncesinde kalp krizi ,ne olur dua edin okuyabilenler Yasin okusun duaya öyle ihtiyacımız var ki çok üzgünüm

Rabbim acil şifalar versin babaanneciğine

Dopplerde 2.5mm solda grade 1 varikosel cikti. Ciddiye alinck bi varikosel degil dedi gorstgmz drlar. Mufit hoca varikosel onemli bakmak lazim dedi. Cok kafam karisik hemde cok. Hangisi bizim icin hayrli bilmiyoruz..

slm canim sana kendi fikrimi soylemek istiyorum galiba sizde celalettin hocada tedavidesiniz bizim dopplerdede solda gerade 1 stop 3.2 mm varikosel cikti celalettin hocaya gosterdik sonuclari onemli bisey yok dedi sonra kafama takildi bu varikosel olayi tekrar aradım hocayi acaba gozden kaçırmış olabilirmi diye yanilmiyorsam gerade 3 e kadar varikosel sorun olmaz dedi biz gerçekten bu isi bilen bi cok profosöre gittik özellikle varikosel baktilar ama hepside varikosel olmadigini soyledi ama ilkkez bu kadar detayli bakildi renkli doppler falan cekildi biz gitzigimizde esim 1 saate yakin icerde kaldi çok detayli inceledi bence gerade 1 hemen hemen herkeste cikabilecek bi sonuc

Evet oyle canim grade 1 cok onemli degil zaten elle muayene daha cok onemli. Doppler hatali sonuclar verebiliyormus. Mufit hocaya oncrki hormonlari ve pregnylde n sonra ki sonuclari yolladim cevap olark sizin durumda pregnyl kullandrmazdm. Cunku bizim degerlr normaldi.. zaten normal olan hormonlarla oynamak cok dogru gelmiyo dusununce. En azindan iyi bi urologa gitsek diye dusunduk. Zaten esim hemen tese olmak istemiyo tedavi olmak istiyo.

canim ben sana şunu soyliyim bu hastalığın tedavisini ustlenen doktor çok az biz 10 senelik evliyiz benim esiminde hersey normal hormonlar genetik testisler ama sperm yok evliligimizin 1.senesinde ogrendik ve biz yurtdisinda yasiyoruz gerek burda gerek turkiyede bi cok doktora gittik ama hicbir sekilde tedavi olmadan tese yapildi 2 defa ve bu teselerde nerdeyse %70 sperm cikar dediler hersey normal gozuktugu icin ama birak spermi hucre bile cikmadi ben şöyle bi mantik kuruyorum hormonlar normal ama bi isimize yaramiyor malesef biz celalettin hocaya gitmeden once kaan hocayi aramistik butun sonuclarimizi mail atmistik 2 tane hap yazdi esime bunlari kullan 2 ay sonra gel tese yapalim dedi emre beyi aradim 2 tesedede bisey cikmadiysa yapacak hic bisey yok tekrar tese bile onermem dedi son sans olarak celalettin hocaya gittik ve ilk defa bi tedavi goruyoruz buda son sansimiz diye düşünüyorum eğer bundada olmazssa bu defteri kapatiriz diye dusinuyorum ins sizde hakkiniza hayirli kararlar verirsiniz

Canm mrb varikoselde elle muayene çok önemli bütün doktorlar bu şekilde söylüyor dediğin gibi grade 1 önemsemiyo dr ama azospermde önemli bence burda çoğu kişide varikosel ameliyatından sonra sperm çıktı bdt var burda onlarında 2.4 felanmış ameliyat olmuşlar ve şuanda sperm çıkışları var bizde olcaz inş elimizden gelen bişey yok belki varikosel sonrası sperm çıkar neden değerlendirmeyelim böyle bi şeçeneği tamam paramız gider ama gitsin napalım çocuk olmayınca o parayı zaten en ufak ışık I'n peşinden koşmuyormuyuz denemeye değer bence ameliyatın riskleri yok zaten riskli olsa neyse ama hakkımızda hayırlısı

içimde tarifi hoş bir heycan var inş. bu perşembe dr. gideceğiz ve azo spermin nedenini öğrenmek için dün baya araştırdım
valla dersim olaydı sıkılırdım ama öyle olmadı baya şeçenegi olduğunu öğrendim bir de dr. aradım ve kendi cep numarasıymış çok kısmetliydim yihuhuhu
tıkanıklık
hormonlardan
genetik
yada varikosel (eşimle sözlüyken yumurtalığı ters dönüyor damarları tıkanıyor acil ameliyat ediliyor bunu söyledim dr bundan olabilir bakılması lazım dedi)

yada sebepsiz azo dedi eğer böyle olursa tüp bebek gönderiyoruz dediii

şuan içimde volkan kaynıyor vallaaa :):):):):):) çığlık atasım var tarzan gibi bağırasım var kocamın yanağına sımsıkı öpesim var ayyyyyyyy deliriyom galiba

canım devlette yaptırsanıza varikosel ameliyatını devletten hastanesinden özeline gidersiniz bir kaç defa sonra ameliyat olursunuz... bence o paraları tüp bebek yada aşılamaya verin canım

mrb canim evet canim elle muayene önemli bende onu soylemek istedim aslinda biz en az 10 doktora gitmisizdir ve içlerinde gercekten mesleklerinde cok iyi olan doktorlar vardi elle muayenede varikosel yok dediler sadece renkli dopplerde cikti soyle bi ornek vereyim belimde problem vardi bi doktora gittim rontgen cekildi fidik baslangici var dedi bunu detayli gormek icin mr cektirelim dedi sonra baska bi doktora gittim rontgende gorunen bel fıtığı baslangici bana yapilsa bendede cikar dedi %90 kime yapilsa cikar dedi ama bu demek degilki bel fitigi var mr yaptirma bosuna dedi bende su sekilde dusundum cok detayli bakildigi icin belki spermi olan kişilerde bile gerade 1 varikosel cikar diye düşünüyorum o kadar doktor gezdik hicbiri varikosel yok dedi sadece burda cikti

canım devlette yaptırsanıza varikosel ameliyatını devletten hastanesinden özeline gidersiniz bir kaç defa sonra ameliyat olursunuz... bence o paraları tüp bebek yada aşılamaya verin canım
Canım devlettekiler önemsemiyor pek eşim gitti muayene bile etmedi ultrasonlar baktırdı sadece

Canim evet butun drlar tese diyor dedigin gibi. Mufit hocaya gidicez varikosel daha fazla derse ameliyat onerirse ameliyat olur esim. Ama varikosel yoksa tese olmali derse bir daha gitmeyiz onada.. bilemiyorum.tese de cikmamasi cok zor bir durum.. Rabbim yardim etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…