Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde aynı değerlere sahibiz inşallah bizde de çıkış olur ocak 20 yi bekliyoruz,siz tüp bebek mi yaptırdınız bu arada
inşallah canım dilerim çıkış başlar...
evet canım çıkış başlayınca bi sonraki ay ilk denemeyi yaptık subat ayında.
hamile kalmıştım.bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.
ağustosta 2.denemeyi yaptık.yine hamile kaldım.bu kez düşük yaptım maalesef.
şimdi ise şubatta 3.kez denicez inşallah bi aksilik çıkmazsa.

İnşallah hayirlisiyla sonuçlanır tedaviniz,bişey daha merak ettim normal yolla olması için sayı yeterli olmadığı için mi tüp bebek,çıkış var yazmissin çünki

ben araştırmadım canım ama mutlaka vardır ALLAHU TEALA DİLERSE OLMAYACAĞI ŞEY YOK TATLIM nasibimizde ne varsa onu yaşarız artık ama ümidinizi kesmeyin bence bol bol ALLAHMA yalvar yakar iste yeterki
Tabiki de her duamda istiyorum, ama ne biliim kendimi hiç hamile olarak düşünüp de hayal kurmadığımı farkettim, o kadar uzak gözüküyo :) belki de bunda da bi hayır vardır :)

mutlu bir evliliğim var ama bu derdimiz bizi bitiriyor iştee... rabbim veriyor yinede sabrını dayanma gücünü

canımmmmm inşallah çok güzel sonuçlar alırsında anneliği tadarsın sende

Tabiki de her duamda istiyorum, ama ne biliim kendimi hiç hamile olarak düşünüp de hayal kurmadığımı farkettim, o kadar uzak gözüküyo :) belki de bunda da bi hayır vardır :)
Geçenlerde bende böyle farkettim. Ben niye hiç kendimi hamile olarak yada anne olarak düşünemiyorum diye. Sürekli dua ediyorum ama kendimide böyle düşünemiyorum. Nedeni ne olabilir acaba. Kendimizi çok mu alıştırdık olmazsa diye.

En azından olmazsa çok büyük yıkım olmaz bizim için, ama olursa da sevincin doruğunu yaşarız inşallah :)

Canim 7.8. ayimiz bizim 6 aydir pregnyl vuruluyo ve bizim fsh yukselmedi yukselmesi icin baska bi igne daha vurulmasi gerekiyomus ama dr bize yine vermedi. Biz celalettin hocayla tedavimizi bitircez galiba.
Allah hakkınızda neresi hayırlıysa ona yönlendirsin canım,eğer varikosel varsa ameliyat olun ama yoksa müfit hoca nında teseden başka önereceği birşey olacağını sanmıyorum
bende sizin gibiyim ne hayal kuruyorum nede rüya görüyorum Allah nasib etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş acaba ondanmı diye korkuyorum

Canim kafam o kadar karisik ki esiminde cok karisik ne yapacagimizi bilemedik.mufit hocanin mailime karsiliginda baya bi sasirdim. Hersey normalken pregnyl kullanmazdim ben demis. Biz zaten teseye cok sicak bakmiyoruz. Ama onada muayene olmak istiyoruz.

Bir hayalimiz olmasa bukadar mücadele vermezdiniz canım, tamamen korkulardan kaynaklaniyo bende öyleyim ama aslında hayal etmek lazım,pozitif düşünce olmalı hepimizde bi söz var ya iyi düşün iyi olsun.. eşimle karar aldık mesela olacak diye konuşuyoruz bu konuyla ilgili olumsuz tüm konuşmaları kaldırdık dua niyetine olumlu konuşuyoruz hep olabildiğince..

Kizlar peki birsey sormak istiyorum diyelimki mufit hocaya gitmeden igneyi kestik. Daha sonra varikosel yoksa mufit hocayla devam etmedik. Sonra tekrar igne kullansak cok sey kaybetmis olur muyuz

Kizlar peki birsey sormak istiyorum diyelimki mufit hocaya gitmeden igneyi kestik. Daha sonra varikosel yoksa mufit hocayla devam etmedik. Sonra tekrar igne kullansak cok sey kaybetmis olur muyuz
canım bende tam bunu diyecektim iğneyi kesip gideceksiniz varikosel yoksa tese diyecek sizde tese olmak istemiyorsunuz iğneyi kesmiş olacaksınız 6 aylık tedavi boşa gitmiş olacak

evet canım pozitif düşünce çok önemli,kötüyü çağırmamak lazım,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Kesinlikle katiliyorum canim hayirlisi boyle ben hep geciksem acaba var mi diye dusunup test alip yapmisligim vardir suna emin ol ki umidini yitirdiginde geldiklerinde inanlardayimdir aslunda benim 5 sene sonra olacagini hissediyorum sadece esimi basimdan eksik etmesin yoklugunu gostermesin rabbim

canım bende tam bunu diyecektim iğneyi kesip gideceksiniz varikosel yoksa tese diyecek sizde tese olmak istemiyorsunuz iğneyi kesmiş olacaksınız 6 aylık tedavi boşa gitmiş olacak
iğneyi kesmeden varikoseli muayne ettirmek için gitseniz olmazmı acaba
Evet canim bizde esimle oyle konustuk.igneleri kullanick bi sonraki kontrole gore bakicaz. Varikosel icin gidicez mufit hocaya. Insallah dogru olani yapiyoruzdur.

Merhaba arkadaşlar biz yarın öğleden önce tese oluyoruz kısmet olursa. Cepten yazmak gerçekten zormuş. Dualarınızda bizede yer verirseniz seviniriz. Güzel haberlerle gelebiliriz inşallah.
Allah yardimciniz olsun canimm insallah guzel haberlerle donersiniz

Hayirli gunler yazdiklrinzi okudum buradan kopamiyorum kader arkadaslrim hepsi firsat buldukca okuyr ve yazyrm fsh yuksek olup da basari elde eden var mi diye sormussunuz kendinize biz variz hatta fsh 38 idi ameliyt oldugumzda su an 37 hftlik hamileyimm darisida burada tum bekleyen arkdslrima nasip etsin...rabbimz cok buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…