İyi canım sonuçlarınız,inşallah şifa olur eşine hazırladığın bitkiseller,diğer teselerin sonucu neydi?Ewet cnm menegon vuruluyodu eşim hoca üçüncü kez teseye cagirinca cesaret edip gitmemistik şimdi bitkisel hazırlıyorum eşime
Ben de tartışmak istemiyorum yeterince gergin ortam ben sadece şunu söylüyorum bedduayı hakareti yanlış görüyorsan ona aynı tarzda cevap vermezsin veriyorsan ondan farkın kalmaz yani eyinas ne kadar kabahatli ise karşısındaki de aynı oranda kabahatli eyinastan rahatsız oluyorsanız karşıdaki insandan da rahatsız olmanız gerek ama olmuyorsunuz ben de bu çelişkiyi anlamıyorum eyinasa sus deniyorsa karşıdakine de sus denmeli ki bunu sadece yetkili kişi yapmış ayrıca ben yapılan her türlü Saygısızlık karşısında tavrımı koyarım tıpkı yapılan haksızlık karşısında koyduğum gibimadem rahatsiz olmuyorsun neden cvp veriyorsun canim senide yazilanlar rahatsiz ediyorki cvp verme ihtiyacı hissediyorsun sana yanlis gelen bize yanlis gelmek zorunda degil bence bunlari yazani savunmak yerine guzel bir dille yanlis olduğunu soyleyebilirsin i...duasi kabul olsa...cumlesine hala katiliyorum dun sadece tartisiyorlardi birden oyle bir beddua yazmiski yani sonucta burda hic kimse birbirnin tanimiyor insan dusuncesini soyluyor diye allah seni benden beter etsin benim yasadiklarimi yasamadan ölme demesi sizi rahatsiz etmiyor da kullanilan i...duasi mi rahatsiz ediyor kalkip birisi sana sacma sapan bisey yuzunden bu sekilde beddua etse tskmu edeceksin oylemi olayim diyeceksin gercekten inanamiyorum aylardan beri insanlara hakaret etmesi sizi rahatsiz etmiyor bunlardan rahatsiz olmaniz gercekten enteresan bu arada ben kesinlikle tartismak icin yazmiyorum sana sadece icimden gercekten bunlar geciyor kalbini kirmak istemem kimsenin
kim niye soyledi bilmiyorum canim ama bana cokta yanlis gelmedi ben gulerimi az cok taniyorum cok iyi kalbi guzel bi insan onunda kendine gore aciklamasi vardır muhakkak
Kızlar kusura bakmayın ama halA aynı kafadasınız ve üzgünüm ama tek Taraflı bakıyorsunuz birini yazdıkları için yerden yere vururken diğerine vardır bir açıklaması demek resmen insan ayırmak çifte standart Herşeyi bırakın madem bu kadar cesur kimsenin yapmadığını yaptı neden gizledi yeni üyelikle yaptı buna bile vardır bir açıklaması demek nedirCanım ben söylediklerini değilde yeni üyelik alıp yazmasını doğru bulmadım yapan kişinin.
Gülerimi bende tanıyorum şahsende gördüğüm tanıştığım bir arkadaşım,bu topikte samimi bulduğum insanlardan,heleki geçen gün bir hocaya sormuş olduğu soruyu yayınlamıştı bir arkadaş ondan sonra çok daha hayran kaldım kendisine,dediğin gib bir açıklaması vardır elbet
madem rahatsiz olmuyorsun neden cvp veriyorsun canim senide yazilanlar rahatsiz ediyorki cvp verme ihtiyacı hissediyorsun sana yanlis gelen bize yanlis gelmek zorunda degil bence bunlari yazani savunmak yerine guzel bir dille yanlis olduğunu soyleyebilirsin i...duasi kabul olsa...cumlesine hala katiliyorum dun sadece tartisiyorlardi birden oyle bir beddua yazmiski yani sonucta burda hic kimse birbirnin tanimiyor insan dusuncesini soyluyor diye allah seni benden beter etsin benim yasadiklarimi
Canimm spermiogram ama arif bey daha ayrintili bakiyor hucrelere bakiliyo. Hastanede degil kendi labaratuvarinda bakiyor. Andromer adi istanbulda.bu sperm testinin tam adı nedir acaba? biz de 2 kere sperm testi yaptırdık ama böyle ayrıntılı bakılmadı.bir de hangi hastanede yaptırdınız?
Canim siz kaan hocanin mi hastasiniz.Ewet cnm menegon vuruluyodu eşim hoca üçüncü kez teseye cagirinca cesaret edip gitmemistik şimdi bitkisel hazırlıyorum eşime
evet elzem aynı kafadayız,birisi aylardır yapıyor bunu,bir tanesi onun yaptıklarına karşılık verdi,eğer o eleştirmeyi biliyorsa eleştirilmeyide kabul edecek herkes onun söylediklerine susmak zorunda değil,o hergün saydırsın saydırsın ama başkası ona karşılık verince reklam yapıyor olsun,bence sen tek taraflı bakıyorsun aylardır eyinas durmadan usanmadan c.peruya ve hastalarına laf sokarken niye ozaman ona birşey demedin hatta hak verdinde,şimdi bizlere gelince söylüyorsun,bunu aylardır yapan birine anlayış göstermemiz gerekiyorsa,birkere yapan birinede göstermek gerekir diye düşünüyorumKızlar kusura bakmayın ama halA aynı kafadasınız ve üzgünüm ama tek Taraflı bakıyorsunuz birini yazdıkları için yerden yere vururken diğerine vardır bir açıklaması demek resmen insan ayırmak çifte standart Herşeyi bırakın madem bu kadar cesur kimsenin yapmadığını yaptı neden gizledi yeni üyelikle yaptı buna bile vardır bir açıklaması demek nedir
Canim ya esimin her sonucu güzel çıkıyo ama ilk tesede kaan hoca az sayida olgun sperm hücresi war ama şekil bozukluğu war demisti 6 ay sonraki tesede bişey bulunamadi dedi sonra 6 ay sonra sperm fish testi yaptırdık % 2 haploid çıktı gel tese yapalım dedi cesaret edemedim biraz daha tedavi olalım dedik tekrar fish yaptırdı bu sefer sonuç haploid yapıdaki hücreler yuvarlak yapıda yazıyordu ne anlama geliyo bilmiyorum bu cnm bilen arkadaşlar warmi bilmiyorum biliyorlarsa bana yazsnlar. Eşimin sebebini ben çocukken geçirmiş olduğu fıtık ameliyatına bide Kabakulak geçirmiş ona bagliyorum inşallah Rabbim herkese şifa wersin yaptığı tedaviler sonucunda hep dua ediyorumİyi canım sonuçlarınız,inşallah şifa olur eşine hazırladığın bitkiseller,diğer teselerin sonucu neydi?
Ewet canım biz sadece onda tedavi olduk ama üçüncü teseyi istemeyince sperm bankasına gidin deyince tedaviyi bıraktık ama ondan başkada kime gitcez bilmiyorum Memorial Hastanesindeki doktor bile bize kaan hoca Türkiyedeki en iyi doktor dedi üçüncü tese yine yaptirsam yine kaan hoca ya gideriz heralde bizi bilen o diyeCanim siz kaan hocanin mi hastasiniz.
2 tese peşpeşe yapılmış 1.de sperm bulunmuş ama testis hasar gördüğü için 2.de bulunamamış,3.teseyi hemen yaptırmamakla iyi yapmışsınız,haploit hücreniz varmış bence iyi bir tedaviyle tekrar üretim başlatılabilr canım,haploit yapıdaki hücreler yuvarlak yapıda nedemek ben bilmiyorum ama bilen arkadşlar yazarlar.Canim ya esimin her sonucu güzel çıkıyo ama ilk tesede kaan hoca az sayida olgun sperm hücresi war ama şekil bozukluğu war demisti 6 ay sonraki tesede bişey bulunamadi dedi sonra 6 ay sonra sperm fish testi yaptırdık % 2 haploid çıktı gel tese yapalım dedi cesaret edemedim biraz daha tedavi olalım dedik tekrar fish yaptırdı bu sefer sonuç haploid yapıdaki hücreler yuvarlak yapıda yazıyordu ne anlama geliyo bilmiyorum bu cnm bilen arkadaşlar warmi bilmiyorum biliyorlarsa bana yazsnlar. Eşimin sebebini ben çocukken geçirmiş olduğu fıtık ameliyatına bide Kabakulak geçirmiş ona bagliyorum inşallah Rabbim herkese şifa wersin yaptığı tedaviler sonucunda hep dua ediyorum
Ya ben kendimi anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz neyse boşver ben vazgeçtim ayrıca biz de Celalettin hocada tedavi oluyoruz ve kusura bakmayın ama eğer yanlış bir durumla karşılaşırsam yazacağım tıpkı iyi gelişmeleri Yazdığım gibi umarım aynı saldırı bana da olmazevet elzem aynı kafadayız,birisi aylardır yapıyor bunu,bir tanesi onun yaptıklarına karşılık verdi,eğer o eleştirmeyi biliyorsa eleştirilmeyide kabul edecek herkes onun söylediklerine susmak zorunda değil,o hergün saydırsın saydırsın ama başkası ona karşılık verince reklam yapıyor olsun,bence sen tek taraflı bakıyorsun aylardır eyinas durmadan usanmadan c.peruya ve hastalarına laf sokarken niye ozaman ona birşey demedin hatta hak verdinde,şimdi bizlere gelince söylüyorsun,bunu aylardır yapan birine anlayış göstermemiz gerekiyorsa,birkere yapan birinede göstermek gerekir diye düşünüyorum
Ben de tartışmak istemiyorum yeterince gergin ortam ben sadece şunu söylüyorum bedduayı hakareti yanlış görüyorsan ona aynı tarzda cevap vermezsin veriyorsan ondan farkın kalmaz yani eyinas ne kadar kabahatli ise karşısındaki de aynı oranda kabahatli eyinastan rahatsız oluyorsanız karşıdaki insandan da rahatsız olmanız gerek ama olmuyorsunuz ben de bu çelişkiyi anlamıyorum eyinasa sus deniyorsa karşıdakine de sus denmeli ki bunu sadece yetkili kişi yapmış ayrıca ben yapılan her türlü Saygısızlık karşısında tavrımı koyarım tıpkı yapılan haksızlık karşısında koyduğum gibi
Ankara'da genart tüp bebek merkezi de yaptirdik canım2 tese peşpeşe yapılmış 1.de sperm bulunmuş ama testis hasar gördüğü için 2.de bulunamamış,3.teseyi hemen yaptırmamakla iyi yapmışsınız,haploit hücreniz varmış bence iyi bir tedaviyle tekrar üretim başlatılabilr canım,haploit yapıdaki hücreler yuvarlak yapıda nedemek ben bilmiyorum ama bilen arkadşlar yazarlar.
Buarada siz fish testini nerede yaptırıyorsunuz?
Canim yarin mumkun olursa esimin hazirladigi bi liste var her testin sonucunu isledigi onda duzelmeleri daha iyi gosterebilirim ornek olur en azindan iyi gecelerCanim onceki durumunz neydi bilmiyorum ama hucre orani iyi bnce lokositte dusuk tabi tamamen dusmesi daha iyi olur. Onceki testle karsilastrmak gerekir.bnden daha tecrubeli arkadaslar var cnm onlrda cvp verirler.
1.5 senedir celalettin hocada tedavideyiz yarin bir ornek liste paylasicam umarim sizede yardimci olabilirim iyi gecelercanım germ hücre sayınız ve spermatit oranınız gayet iyi lökositte çok değil,nezamandır tedavidesiniz?
Evet canim arkadasim aciklamasini yapmis dogrudur arif yapiyo :))Canimm spermiogram ama arif bey daha ayrintili bakiyor hucrelere bakiliyo. Hastanede degil kendi labaratuvarinda bakiyor. Andromer adi istanbulda.
sperm bankasına gidin demek ne kadar kolay bu doktorlara,resmen insana hakaret ediyorlarEwet canım biz sadece onda tedavi olduk ama üçüncü teseyi istemeyince sperm bankasına gidin deyince tedaviyi bıraktık ama ondan başkada kime gitcez bilmiyorum Memorial Hastanesindeki doktor bile bize kaan hoca Türkiyedeki en iyi doktor dedi üçüncü tese yine yaptirsam yine kaan hoca ya gideriz heralde bizi bilen o diye
canım bizzat gidp kendiniz verdiniz dimi,kargoyla falan gönderiliyor diye okumuştumAnkara'da genart tüp bebek merkezi de yaptirdik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?