Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biz 3.teseyi artık doktorlar tedavi verselerde tedavisiz sadece vitamin desteğiyle düşünüyoruz.çünkü artık hormonların yüksek veya düşüklüğüyle alakalı olmadığını düşünüyorum sperm çıkışının.fsh 50 -60 ile çıkarken bizimki normal aralıktaydı ve çıkar gözüyle bakıldı ve çıkmadı.yani kağıt üzerindeki değerden ziyade içerdki üretimle alakalıymış bu durum.
3.teseyi kime olacağımıza karar verip yaza denemek düşünüyoruz.inşallah bu karar hakkımızda hayırlı olur.aklımda kaan hoca ve emre hoca var ama yeni doktorlarıda araştırıyorum.

selam canim
(sperm bankasina gidin diyen bir dr ne kadar iyi bir dr olabilirki? cok yazik)
canım kendi isteğiyle yumurta sperm donasyonu yaptıranlarda var.
bu onların kötü olduğu anlamına gelmez.onlar söyler ister yaptırırsın ister yaptırmzsın.
zaten türkiyede yasal değil.
yaptırmak isteyen doktor demesede yaptırıyor.allah kendi bedenimizden hayırlı zürriyetler nasip etsin.harama bulaşmadan helalinden.ben tasvip ettiğim için değil doktor demesede kendi isteğiyle yaptıranlar var olduğu için söyledim.rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Eyinası savunduğum nerden çıktı eyinas yaşadıklarını yazıyor yüz kere bin kere yazar isterse inan inanma sana kalmış ama burda eyinas hatalıysa ki onunla ters düşenlerden biri de bendim diğer arkadaşta en az onun kadar kabahatli ama siz at gözlüğü ile baktığınız için duymak istediğiniz şeyleri söyleyeni hep HAKLI Görüyorsunuz hayır arkadaşım kim olursa olsun ne söylerse söyledin haksız... Bunun eyinasla ayşeyle fatmayla alakası yok sen yeni üyelik aç kendini gizle Ağzına geleni yAz kaybol sonra herkesi kışkırt kaybol ve masum ol vardır bir açıklaması densin güzel dünya

Ayrıca bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kusura bakma istediğini yaz kimseye saygısız tek bir kelimem yoktur olamaz da tartışmak istemiyorum

dikkat edersen kaan aydosuda eleştiriyorum.sonra kalkıp bu kadar övdüğün kaan hocaya ocağımıza ateş düşürdü diye eleştiriyorsunuz.kusura bakma ben kimseyi savunmuyorum.selahattin hocayıda eleştiriyorum.hepsini eksisini yazıyorum.kimse sizin doktordan başka bunun kökünü kazıyacağız derken teseyi karalarken tekrar teseye yönlendirdiğinde oturup düşünürüm bununda onlardan ne farkı var derim.hatta bu kadar tesenin zararından bahsedip bunu aşılarken ne olduda bu yolu seçti derim.üzüm yerken bağcı hatalıysa onuda döverim.sen benim amacımdan ziyade kendi amacını yaz.benim amacı herkes biliyor seninki net değil.kimse amcamınoğlu değil derken savunmaya geçerken amcaoğlundan ileri gittiğinizide görün.bak ervafurkan gözü peruyla öyle bir kör olmuşki üşenmemiş ben ne yapabilirim bu adamı üste çıkarmak için diye gayret sergilemezdi.birde artık dayanamadım yaptıklarına demezdi.artık lütfen bir gözünüzü açın.boşuna demeyin perunun hastalarınada saldırıyor.şimdi kalkıp onun hastasının yaptıklarına alkışmı tutayım.onun hastalarının bazılarının nasıl gözü kör olmuş oku.ben burda kendimi kendi üyeliğimle kimse doğruları yazmazken yazdım.o kadar eleşrildim gene yazdım.hadi arkadaşlar niye yazmıyorsunuz peru hastaları diye kimseyide şaha kaldırmadım.bunu yapanada gerekçesi var demem.hem ortada başarı varda benmi görmüyorum.sizde farkındsınız başarı burda onu savunmakla değil,facede fan olmakla değil,başarı elle tutulan birşeyler varsa ve kanıtlanabiliyorsa başarıdır.bunuda ben görmedim.bir cemrem geldi şu kadar sperm çıktı dedi.ama arada yaptığı testleri yazmadı.çünkü öyle aman aman artmadı sayı.moraliniz bozulmasın diye gelipte yazmıyor.3-5 tanenin müjdesi verilirken sterdimki sayı yükseldiğinde koşa koşa gelsi kızlar sayı şu kadar olmuş desin.gözünüzü açmanız dileğiyle sevgilerimi sunuyorum.

Arkadaslar kaan ile ilgili bana soru sormayin zor yaziyorum telden yazdigim da anlasilmiyir isteyen prof a gitsin denesin görsün ben bisey diyemiyorum aslinda ben burdan sordum ama cvp gelmedi esas kaanda başarılı olan yazsın die ama cvp veren olmadi

Bizde fsh yuksekti gebetik temiz primer hipo bizim hormonlari 3 yil once ovitrel en dol klomen verip horminkar bir yukseldi bir ddüştüen son da sperm Bankası önerdi
microtese olmadanmı önerdi sperm bankası.birde hipoluların tedavisi kolay diye duydum.
hormon düşüp yükselmesini her doktor yapıyor ve inanmasamda buna tedavi gereği diyyorlar.

bak seninde canın ben gibi yanmış.3 yıl evvel tedavi gördüğün doktorun başarısını merak ediyorsun.
yaptığın asla yanlış demiyorum.insan merak ediyor bana faydası olmayan doktor şimdi kime şifa veriyor diye.

sen boşver yase yi.bana peru saplantı olmuş onada ben.gelip tedavisinden bahsetmez ama biri eyinas derse koşa koşa gelir.kültür der durur bilmezki eyinas şimdi ikinci üniversite okuyor.ne dersen anlamaz.beni sabit fikirli görür o bunu bile kabul etmez.

Çünkü bizde burda o dönem kaan nin adi geçiyor diye gittik tese olmadik iyiki de olnadik cok şükür hatta en son attigim mail e cvp vermemiştir iyikide onla sonlandirdik su an c peru sa devam ediyiruz gelişmeleri var bekliyoruz bakalim inşaallah sonuc iyi olur

sen bir gaeçmişi oku gel.10 dk içinde koşa koşa gelip kim sana yazacak.zaten başarılı olanlar şimdi anne oldular.yani vakitleri yoktur belki nete girmeye.
Anne olduklarina eminmisin be telden yaziyorum okumak benim icin zor yazsiblar vencw eger anne oldularsa biraz vefa zaten çocukların 3 yasinda olmasi fgerekir zorlu dönemi atlatmuslar yani

İnşallah tedaviniz güzel sonuçlanır biz de c Peru dayız gelişmeleri ya da olumsuzlukları paylaşalım ki doğru yolu bulalım birbirimize yol gösterelim lütfen tedavin süresince olanı anlat burda amaçbirbirimize yardımcı olmak biz hiç microtese olmadık ilk doktorumuz c Peru bir yılı geçti ama inişli çıkışlı devam ediyor hiç iğne kullanmadık hep bitkiseller kullandık çok tecrübem olmadığı için sorulan soruları çok yanıtlayamıyorum ama tecrübeli Kişilerin Yaşadıklarını duymak isterim

Canim ben de öyle düşünüyorum burda kavgaya gürültü ile bir yere varavaramiruz telden zor yaziyorum eksik anlaşılmasın biz pregnil kullandik su an igne yok ve erselin bitkileri onun haricinde korunma ve et e dikjat etmeye çalışıyoruz en son nebido yaptirin demişti ama daha yaptıramadik 12 spermatitler 88 spermstosit var haziranda en son daha gitmedik

Birde burdan baktığım kadariyla germ in düşmesi kötü alginiyo bence iyi germ spermatitler e dönüşüyor bence dogrumu anladım bilemiyorum tatlil yapip karşılaştıranlar yazsinlar öle mi

Iste cvp yok kimseden hangi tip hastalarda ne tedaviyle ne yapmış onu merak ediyorum
Kaan bey de kimin tedavi oldgnu ve sonucu merak etmissnz biZ bu gruptayz kime iyi gelir ya da glmez onu bilemem ama biz sadece nette arastirark ve cok sayida dr tavsiyesi ile kaan beyde tedavi olduk sadece 6 ay ve bize herhngi bir igne vermedi sadece direk tese istiyrz dedik 6 ay dogl bslnmenzi dilerim dedi ve son 3 ay bir ilc verdi sperrm klitesni arttrci biz kndi adima konsyrm memnunduk ck sukur sonucu da aldik kismet olursa hftya dogumum var ve daha cok basari elde eden var cevremizde tabi ki cogu buraya yzmiyr ama tkdie kisilerin siz verim alamamasnnz dilerim bundn sonraki tedaviniz cok ck olumlu olsun hyrli gunlrr

Bizde fsh yuksekti gebetik temiz primer hipo bizim hormonlari 3 yil once ovitrel en dol klomen verip horminkar bir yukseldi bir ddüştüen son da sperm Bankası önerdi
canım sizinki primer hipo olduğu için testis kaynaklı sorununuz yani bizim durumumuzdasınız
K.aydos işin içinden çıkamayınca müslüman bir ülkede olmamıza rağmen önüne gelene sperm bankası öneriyor,benim eşime öyle birşey dese valla eşim fena cıngar çıkartır:)

evet saygısız tek kelimen yok at gozluguyle bakiyorsun demek cok saygili bi davranis hala ayni kafadasiniz demek cok saygili bi davranis burda herkes istedigi gibi davranamaz heryerin kurallari oldugu gibi buraninda kurallari var sizde kafaniza bunu iyi yerleştirin eyinas disinda tedavisinin iyi gitmediğini soyleyen bi cok kisi oldu neden kimse sert cikmadi yada neden kimse kalkipta sen bunu soyleyemezssin demedi cunku kimse baskalarini asagilamadan yapti sana bisey soyluyum ben esas at gozluguyle bakan sensin kendini iyi gozlemlemissin siz bizin yaptigimizin doktor savunmasin olmadığını cok iyi biliyorsunuz aylardır biktik artik birileri meydanı bos buldu atip tutmaya basladi ama meydan bos degil sana kim dedi olumsuz bi gelisme olursa gelip yazma diye bende olumsuz bi gelisme olursa bende gelip yazarim 10 sene once tup bebek merkezine gittik tahlil bile yapmadan bizi direk teseye aldilar ne yapiyim simdi böyle oldu diye ha o merkezi biri bana sorarsa basimdan geceni edepli bi sekilde anlatirim karari verecek olan ben degilim bunu 100 defa anlatip insanlari bunaltmam ama bazilari okudugu üniversiteden kulturden bahsediyor okumakla malesf insan olunmuyor eger boyle bi düşünceyede sahipse kendisinin elestiri yagmuruna tuttugu insanda 2 üniversite bitirip koca doktor olmus ben yurtdisinda yasiyorum 7 ayda 8 ayda bir kontrole gidiyorum nesini anlatayim bunun gittiğim zaman zaten anlatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…