Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sistem direk tıbbi genetik bölümüne randevu veriyor hatta randevu aldım bile ama senin dediğin gibimi olucak yoksa böyle yaptırabilecekmiyiz bilmiyorum.Cemremler orada yaptırmış bakalım onlar nasıl yapmış,

aaa iyi canım öyle ise
beklemek zorunda kalmazsınız hem
biz bide 1 ay bekledik randevu için
hakkınızda hayırlısı olsun canım

aaa iyi canım öyle ise
Amin canım hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun,bakalım randevu aldım ama doktor gidip söyleyince yapacakmı yoksa doktor istek kağıdı falan lazımmı acaba.
Cemremmm canımmmm neredesin

="beyza-3434-bey, post: 38496111, member: 636574"]pekı rapor cnm senın uzerıne mı cıkıor eşinin üzerine mii ?
raporun eşin uzerıne olması tup bebek raporu ıcın gecerlı oluor mu[/QUOTE]
Canim ben çalışıyorum sgk sarti da tutunca benim adima cçıktı rapor eşinin adına da çıksa kullanabilir ayrı değilsiniz ki

aaa iyi canım öyle ise
Bizde kromozom analizi yaptırıcaz, bizim erken sonuç almamız gerek o nedenle merkez arayışındayım, az önce umut tüp bebekle görüştüm 20 gün içinde teslim ediyolarmış, ücret 350 tl, bilginize...

Bizde kromozom analizi yaptırıcaz, bizim erken sonuç almamız gerek o nedenle merkez arayışındayım, az önce umut tüp bebekle görüştüm 20 gün içinde teslim ediyolarmış, ücret 350 tl, bilginize...
acaba karyotip ve ykromozom testlerinin 2 si toplam 350 tlmi
Birde memorial dede yapılıyormuş orayada sordunuzmu?

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar ...
nasilsiniz varmi guzel haberi olan...
biz iyiyiz dun 8 haftalik olduk
gunler cabuk geciyor buyuyoruz
rabbim bu gunleri insallah hepinize yasatir
kucagima aldigimda aklima geliyorsunuz
Allahim herkeze nasip et diyorum
umudunuzu hic kaybetmeyin olurmu
hepinizi optum

acaba karyotip ve ykromozom testlerinin 2 si toplam 350 tlmi
Birde memorial dede yapılıyormuş orayada sordunuzmu?
Açıkcası karyotip tahlilini bilmiyorum, doktor bizden sadece y kromozom mikrodelasyonu yaptırmamızı istemişti onu sordum, memorial e gelince bulunduğumuz ilde yapmıyolardı istanbulda bir şube ismi verebilir misiniz direkt arayıp sorabilirim

ömrü güzel olsun canım.maşallah büyümüşsünüz.
bizimde ikinci microtesedede çıkmadı malesef.
geçmişte senin yazdıklarını okudum.sizde bizim gibi umutsuz vakayken bu noktalara gelmişsiniz maşallah.
rabbim bizede nasip edermi bilmiyorum.
ben geçmişteki başarıları okuyup teselli oluyorum.
ve bana artık anne olmak çok ama çok uzak canım.artık hiç umudumda kalmadı .
bana dua et canım.mis kokulunu öp yerime.

Memorial şişli de yapılıyor galiba canım,Şişli memorial üroloji doktoru Murat Başar hoca öyle söyledi.

evet cnm bizde kartalda yaptirdik genetik testti. Gittigimde bayan dr bana neden istedigomi sordu bemde tup bebek oncesi dedim.hayta bi tane dusuk bar tup tedavisiyle dedim kadin biraz ayrintili soeular sorunca mecbur ole demk zorunda kaldom zaten o esinede yaziyo ayni gun vrriyorsun yaklasol3 haftada sonuc cikyo eger nedem nicin diye cok soru sorarsa sende ozelde tup bebek yaptirdim ama dustu dersin nerde derse ozel bi tup merkezi dersin cunki devlette deme devlet dersen o hormesi lazim.bilgisyarda kolay ii yapmisisn randevu almakla arada bizlerde baktirmaliyiz aslinda kensimozr bak bende pihtilasma cikti bari onlemini alip baslicam trdavime gerci kader ama ben once tam baslayip sonrasinda tevekkul etmek it bakalim esinle git bi randevu ikiniz icinde oliyo sen demesende dr esinede test yaziyo islerin rast gitsin

Canım biz eşime yaptıracağız,eşimin azosperm olduğunu söylesek sonuçları göstersek yapar herhalde,siz eşine karyotip ve y kromozom testi yaptırdınızmı orada,eğer eşime aldığım randevuyla banada yaptırırsa oda güzel olur

Emre beyin ilk defa bitkisel birşey önerdiğini duyuyorum oyüzden hemen araştırmaya koyuldum:),etkili birşey olsa gerek
Valla canim 2 sene önce gittigimizde hic birsey vermemisti microtese yapalim dedi testisler normal dedi gun alin gelin dedi biz tam biletleri aldik gelicez o gece apantistim patladi gelemedik bu senede tayinimiz buraya cikti gittik emre beye bu ilaci önerdi 6 ay kullanin gelin sizden cok umutluyum dedi dahada gitmedik ve suan c.perudayiz bakalim ne olucak

Kiz alalh seni bende sen kendine aldin zannetim ya:) olur sende de bende baktirmak istiyorum de dr.a o zamam sana da bakarlar biz daha nce yaptiistuk yillar once ama ben kendime isteyince dr. Esine de bakalim detince bizde yaptrdik demedik tmm deyip gene bakildi esiminkinede

ben bu konuyu hocayla konuşmuştum spermioğram testi vermediğimiz için bunda bi sorun olmayacagını söyledi.sadece sperm veriyoruz bunda hücreler bakılıyomuş nebilim işte böyle anlattı ordaki hemşire kızda böyle söyledi korkmayın güvenin dedi.

evet azosperm mart 19 merional ovitrelle kasım 24 kadar kasım 24 tese ameliyat elde var sıfır.sperm fishdede haploid hücre cıkmadı.

yaptırdım canım ilk başta sperm dna testi yaptırdık ne alakaysa fos cıktı hiç azosperm hastaya dna hasar testi yapılırmı bunu hocaya söyledim hocam bunu neden yaptırdınız biz azospermliyiz dedim öylemi diye cevap verdi. gitti 250tl sonra 2kere spermfısh testi yaptırdık oda fos valla kızlar bende bilmiyorum güvenlimi değil mi ama fiyatları iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…