Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah olur canım,bize Celalettin hoca daha önce Argimen,com vitex vermişti,evde 1er kutu kalmıştı şimdi bende onlardan tekrar vermeye başladım,onlardan alabilirsin zaten piyaadaki erkek infertilitesi için kullanılan takviylerin içerikleri hemen hemen aynı.

Cnm gorusmeniz olumlu gecmesine sevndim evet baslamadan once birazdaha dikkatli davranmak ve dr.un dedigini yapmak daha dogru o zamana kadar sede butun tahlillerini yaptirisin kagin doguma mune olirsun hazirliginiza deger inslalh.

[QUOTErem29, post: 38493627, member: 315491"]Cnm gorusmeniz olumlu gecmesine sevndim evet baslamadan once birazdaha dikkatli davranmak ve dr.un dedigini yapmak daha dogru o zamana kadar sede butun tahlillerini yaptirisin kagin doguma mune olirsun hazirliginiza deger inslalh.[
Cemrem siz de son durum nedir.sende katilacakamisin tüp bebislileree

Canım benim inşallah hayırlısıyla nazlı spermleri bulur ve güzel sonuçlarla dönersiniz dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun.

Aminc anım ALLAH razı olsun
Tabikide dediğin gibi yapacağız

Sizin tüp bebek ne zaman belli mi
Canım senle konuştuktan donra Murat b.mail atmıştım,hormon tahlillerimizi falan sormuştu bende hormon sonuçlarımızı ve kullandığımız iğne ve dozajlarını yazmıştım,Doktor beyde tedaviniz uygun,ancak genetik test yaptırmanız gerekiyor, inmemiş testis olsa bile genetik sorunda olabilr demiş,eğer bunlarda sorun varsa ilk tese bile boşuna yapılmış olabilr demiş,oyüzden bende genetik test yaptıralım diyorum doktor bey hastanemizde yapılıyor demiş ancak orda pahalı olur büyük ihtimalle.

TE="BALIM1905, post: 38493439, member: 300977"]inşallah olur canım,bize Celalettin hoca daha önce Argimen,com vitex vermişti,evde 1er kutu kalmıştı şimdi bende onlardan tekrar vermeye başladım,onlardan alabilirsin zaten piyaadaki erkek infertilitesi için kullanılan takviylerin içerikleri hemen hemen aynı.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim balim destek lemek gerekiyor vücudu ne kadar yedikleeimize ictiklerimize dikkat etsekte bu zamanda hangisinden ne kadar vitamini minarilini alabiliyoruz faydasi olur insallhh bu günlerde yine kabarik duygularim kucagimda hep bir bebek emzirme hayali ile geçiyor dakikalariimm çok mu istiyorum allahimm gece uyaninca yanimda beşik hayali

Cok tesekkur ederim balim destek lemek gerekiyor vücudu ne kadar yedikleeimize ictiklerimize dikkat etsekte bu zamanda hangisinden ne kadar vitamini minarilini alabiliyoruz faydasi olur insallhh bu günlerde yine kabarik duygularim kucagimda hep bir bebek emzirme hayali ile geçiyor dakikalariimm çok mu istiyorum allahimm gece uyaninca yanimda beşik hayali[/QUOTE]
evet canım faydası olur elbet,ancak hormonları etkilemeyecek şeyler kullanmaya dikkat etmeliyiz,örneğin keçi boynuzu çakşır suyu gibi bitkiler hormonları etkiliyor.Ben Celalettin hocanın tavsiy ettiklerinden başka şeyler kullanmaya cesaret edemiyorum oyüzden yine onun verdiklerini ve birde zararı olmayacağına inandığım arı sütü bal polen yediriyorum eşime,aynı zamanda havuç suyu portakal suyu gibi doğal içeceklerde faydalı olabilir.

hadi ya rapor geçmiyorsa çok pahalıya mal olur
sen bir hastaneyle görüş eğer geçiyorsa şimdiden başla,uzun sürebiliyor biliyorsun çıkması.

Evet canım bi yandan bende başlıycam
Burda üniversite de öyle uzun sürmüyor
1 Haftada çıkıyo
Hayırlısı bakalım
Beklemek insanı çok yoruyor
Pahalıda olsa ucuzda olsa mecbur yaptıracaz artık

Cnm gorusmeniz olumlu gecmesine sevndim evet baslamadan once birazdaha dikkatli davranmak ve dr.un dedigini yapmak daha dogru o zamana kadar sede butun tahlillerini yaptirisin kagin doguma mune olirsun hazirliginiza deger inslalh.

İnşaALLAH Caım ya dua et şu genetikde sorun çıkmasın

Canım benim inşallah hayırlısıyla nazlı spermleri bulur ve güzel sonuçlarla dönersiniz dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun.

Amin canım ALLAH razı olsun
İnşallah hepimiz yüzü gülenlerden oluruz

Evet canım Celalettin Hoca nın uyguladığı tedavi şekli doğru
Aynen size dediğini bizede söyledi
Bende genetikden korkuyom ya
Eşim dün üniversiteyi aradı
2 tahlilden biri çıkmış
Diğeri haftaya çıkarmış büyük bir ihtimal
Onlarda bari bi sıkıntı olmasa ya

Doğadandeva arkadaşımızın eşinde de genetik sorunu vardı
Ve tese de bulundu.Hatta nurusimanın eşinde de vardı
Demekki bulunduğu zaman da oluyor
İşimiz dualara kaldı be gülüm
Biz elimizden geleni yapıyoruz
Gerisi takdiri ilahi

İyi bari canım ya raporun 1 haftada çıkmayı iyiymiş
tabi pahalı olsada yaptıracaz ama eğer rapor geçiyorsa değerlendirmek lazım yarı yarıya farkediyor
Tedavimiz doğru Murat B.başarısız teseden sonra aynı tedaviyi bende uyguluyorum demiş.
Tabi canım genetik sorun olsada tesede bulunanlar var ama zaten inmemiş testis var birde genetik olmasın yaaa,Allah yardımcımız olsunn

Tarih daha belli değil canım
O bana bağlı işte
Ben ne zaman hazır olursam o zaman olur
Yavaşdan yavaşdan dr a gitmeye başlıycam bende
Daha bi rahim filmim bile yok
canım görüşmenizin güzel geçmesine sevindim.en azından içinizde bir umut belirli.bu umutla savaşacaksınız.ve kazanacaksınız inşallah.
aklıma gelmişken bende bir kaç bişey yazayım dedim sana.
bi kere memorial türkiye çapında en iyi laboraturlara ve ileri tekniğe sahip yerlerden biri.hem hastane genelinde hem tüp bebek anlamında.
bende günlerdir araştırma içindeyim ve doktoruyla yaptığım görüşme sonrası memorial ankarada yaptırmaya karar verdim 3.tedavimi.özellikle IMSI tekniği için memorialı seçtik biz.

genetik için eşinle sen de kan ver canım.kromozon analizi testi.ikinizine de bakılsın.bu tedavinin seyri için önemli.
(her genetik problem üretim olmayacağı anlamına gelmiyor ayrıca.)inşallah bir sorun çıkmayacaktır.
20 günde çıktı bizim sonuçlarımız.

sonra tedavi için bence önce rahim filmi şart.ama bunu tedaviye karar verdiğin doktorun çekebilirse dahada güzel olur.rahmi birerbir kendisi görmüş olur.
kan pıhtılaşması testlerini yaptır bence.(özelde biraz pahalı genetik laboratuvarı olan bi devlet yada ünüversite hast.yaptırabilirsin.ben öyle yaptım)
tsh, t3, t4 hormonlarına baktır.
hepsi elinde hazır olsun.çıkış olma ihtimaline karşın(inşallah,diliyoruz rabbimden) transferde bunlarla ilgili ilaçlar ekleniyor yada iğne.
fsh, lh, ve e2 ye zaten tedaviye başlayınca bakacaklar...

inşallah herşey güzel olacak canım.tüm emekleriniz boşa çıkmasın.rabbim üzünüze baksın.
sakın heyecanlanma.stres eşinede sanada hiç iyi gelmez.
ben ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama yinede sana yazayım dedim...

Memorial a gitmek için doğru bir karar vermişsin canım
Hayırlısı böyleymiş demekki
Eşim genetik testi yaptırdı
Haftaya çıkacak sonuçları
Ben daha yaptırmadım

Ay kız bu saydıkların tahlilleri duyunca içim kıpır kıpır oldu birden
Valla inanırmsın hiç olumsuz düşünemiyorum nedense
Sanki hep çıkacakmış gibi geliyor
Çıkmazsa da dünyanın sonu değil ya
vardır bunun da bi hikmeti

Çok teşekkür ederim canım yönlendirmelerin için
Şu eşimin tahlil sonuçları çıksın bi
Bende dr a gideceğim en kısa zamanda
Şimdiye kadar kadım doğumcuların kapısının önünden kaçtım ama
Bundan sonra kaçış yok artık

Neslimegeli arkadaşım merhaba. Bizde kaan beyin hastasıyız şubat ayında pendikteki merkezde bizde fish boyamalı sperm testi vericez . Sizin problem de azospermmiydi ? Testtinizin sonucu nasıl çıktı kullandığınız ilaçlardan bahsedersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

arkadşım bu pendikteki laboratuar ne kadar güvenli,daha önce cemrem arkadaşımız orada fısh testi yaptırdılar onlarda sperm çıkışı olduğu halde orada yapılan testte hücre bile görülmedi dendi
Bizde pendik yakınlarında oturuyoruz, fısh testi yaptırmak istiyorum ama merkeze güvenemiyorum,tahlili aldıktan bir kaç gün sonra Ankara'ya gönderiyorlarmış,siz orda yaptırdınızmı hiç

inan bende heyecanlandım adınıza.korkma sakın yazdıklarımdan ben bunları hep ilk tedaviden sonra yaptırdım.
sen başta yaptır diye dedim.hem tüm önlemleri al gerisini rabbime bırak.inşallah rabbim yardım edecek canım.

evet bazen yıpratıcı şeyler.yada bazı kişilere göre deyim.ama biz alıştık mücadeleye.sanada vız gelir canım bunlar.
valla bende yoruldum tedavilerden ama canımın acısını hissetmiyorum yeterki yavrum gelsin artık diyorum sadece.
inan kimileri niye normal yolla olmuyor tüp bebekle uğraşıyoruz diye üzülürken ben tedavi gördüğüme şükredenlerdenim.çünkü geçen sene bu zamanlarda eşim ameliyat olmuş öyle bekliyorduk çıkış olcakmı diye.11 ocak hiç unutmuyorum hayatım değiştiği an.bugünümüze hamdolsun.

inşallah hep olumlu düşün canım olumlu olsun.yavaş yavaş kontrollerini yaptır.kendinizi psikoloiik hazırlayın önce sonra bismillah deyip başlayın.bizler yanındayız...

pardon orada yaptırmuşsınız sonucu ne çıktı?

CEMREMMM
Canım siz kartal araştırma hastanesinde genetik tahlil yaptırmıştınız dimi,facede görmüşütüm
Ya direk tıbbi genetik bölümündemi randevu alıyoruz,gidince doktora söyleyince yaptırıyormu?

canım her yerde aynı diye tahmin ediyorum
eşin önce üroloji bölüme gidecek
dr genetik bölümüne sevk edecek
genetik bölümü de sana tarih verecek
o gün gidip tahlil yaptaracak
ve sonuçlarda 1 ay sonra çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…