inşallah olur canım,bize Celalettin hoca daha önce Argimen,com vitex vermişti,evde 1er kutu kalmıştı şimdi bende onlardan tekrar vermeye başladım,onlardan alabilirsin zaten piyaadaki erkek infertilitesi için kullanılan takviylerin içerikleri hemen hemen aynı.Forever için kadınlarda yumurtasi olmayan iki kişinin biri 3 biri 11 ayda hamile kalmislar.
Aksam faceyte ki kadınlar bölümündeki arkadaş ile görüştüm.
Hikayeleri o anlatti ve bu bayanlar ile görüşmüş bizzat kendisi acaba eslerimizde de etkili olurmu diye dusundum cevap bekliyorum bakalim bizlere de umut olan birisi var mi diye
Biz hiç vitamin takviyesi almiyoruz etkili ne olabilir arayisi içindeyim
Cnm gorusmeniz olumlu gecmesine sevndim evet baslamadan once birazdaha dikkatli davranmak ve dr.un dedigini yapmak daha dogru o zamana kadar sede butun tahlillerini yaptirisin kagin doguma mune olirsun hazirliginiza deger inslalh.Herkese cümleten Selamun Aleyküm
Dün akşam evimize döndük ve ben işe başladım
Dr görüşmemiz baya ılımlı geçti
Eşim dr a ısındı
Dr her şeyi not aldı
"Kaan Bey sizdeki inmemiş testisi gördüğü halde niye müdahale etmedi" diye şaşırdı
"Ben mutlaka tese yapıldığı zaman o testisi orda bırakmam
İndirilebildiğim kadar indiririm"dedi
Güzelcene muane etti
Sonuç olarak da tese ile birlikte indirme ameliyatı yapılacak
Ama tese de o kadar çok donduralacak kadar çıkmaz dedi
O yüzden bende tüp bebeğe hazırlanacam ve eş zamanlı olacak tabi bulunursa o da
Genetik sonuçlarımız çıkınca tekrar görüşecez
Bir kaç karaciğer testlerini daha istedi
Beta yüksek çıkmıştı onu da tekrar istedi
Ben bütün sonuçlar çıkınca mail atacağım
İğne tedavimiz hakkında ise aynen devam edin dedi
Sadece pregnil i haftada bir e düşürdü
İnmemiş testisin indirilmesi sperm yapımında etkili olmaz
Ama sağlık açısından önemli dedi
Öyle işte arkadaşlar çok düşük bir ihtimal de olsa şansımızı deneyeceğiz
Hayırlısı ne ise olsun
Kaderimizde ne varsa onu yaşacağız
Herkese cümleten Selamun Aleyküm
Dün akşam evimize döndük ve ben işe başladım
Dr görüşmemiz baya ılımlı geçti
Eşim dr a ısındı
Dr her şeyi not aldı
"Kaan Bey sizdeki inmemiş testisi gördüğü halde niye müdahale etmedi" diye şaşırdı
"Ben mutlaka tese yapıldığı zaman o testisi orda bırakmam
İndirilebildiğim kadar indiririm"dedi
Güzelcene muane etti
Sonuç olarak da tese ile birlikte indirme ameliyatı yapılacak
Ama tese de o kadar çok donduralacak kadar çıkmaz dedi
O yüzden bende tüp bebeğe hazırlanacam ve eş zamanlı olacak tabi bulunursa o da
Genetik sonuçlarımız çıkınca tekrar görüşecez
Bir kaç karaciğer testlerini daha istedi
Beta yüksek çıkmıştı onu da tekrar istedi
Ben bütün sonuçlar çıkınca mail atacağım
İğne tedavimiz hakkında ise aynen devam edin dedi
Sadece pregnil i haftada bir e düşürdü
İnmemiş testisin indirilmesi sperm yapımında etkili olmaz
Ama sağlık açısından önemli dedi
Öyle işte arkadaşlar çok düşük bir ihtimal de olsa şansımızı deneyeceğiz
Hayırlısı ne ise olsun
Kaderimizde ne varsa onu yaşacağız
Dualarım seninle canım hayırlı haberlerle gelirsniz inşallah.Selam kizlar sukur sag salim ankaraya indik dr kaan beyle görüsmemiz var dua edin bana kizlar güzel haberler alalim
Canım senle konuştuktan donra Murat b.mail atmıştım,hormon tahlillerimizi falan sormuştu bende hormon sonuçlarımızı ve kullandığımız iğne ve dozajlarını yazmıştım,Doktor beyde tedaviniz uygun,ancak genetik test yaptırmanız gerekiyor, inmemiş testis olsa bile genetik sorunda olabilr demiş,eğer bunlarda sorun varsa ilk tese bile boşuna yapılmış olabilr demiş,oyüzden bende genetik test yaptıralım diyorum doktor bey hastanemizde yapılıyor demiş ancak orda pahalı olur büyük ihtimalle.
Cok tesekkur ederim balim destek lemek gerekiyor vücudu ne kadar yedikleeimize ictiklerimize dikkat etsekte bu zamanda hangisinden ne kadar vitamini minarilini alabiliyoruz faydasi olur insallhh bu günlerde yine kabarik duygularim kucagimda hep bir bebek emzirme hayali ile geçiyor dakikalariimm çok mu istiyorum allahimm gece uyaninca yanimda beşik hayali[/QUOTE]TE="BALIM1905, post: 38493439, member: 300977"]inşallah olur canım,bize Celalettin hoca daha önce Argimen,com vitex vermişti,evde 1er kutu kalmıştı şimdi bende onlardan tekrar vermeye başladım,onlardan alabilirsin zaten piyaadaki erkek infertilitesi için kullanılan takviylerin içerikleri hemen hemen aynı.
hadi ya rapor geçmiyorsa çok pahalıya mal olur
sen bir hastaneyle görüş eğer geçiyorsa şimdiden başla,uzun sürebiliyor biliyorsun çıkması.
Cnm gorusmeniz olumlu gecmesine sevndim evet baslamadan once birazdaha dikkatli davranmak ve dr.un dedigini yapmak daha dogru o zamana kadar sede butun tahlillerini yaptirisin kagin doguma mune olirsun hazirliginiza deger inslalh.
Canım benim inşallah hayırlısıyla nazlı spermleri bulur ve güzel sonuçlarla dönersiniz dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun.
Canım senle konuştuktan donra Murat b.mail atmıştım,hormon tahlillerimizi falan sormuştu bende hormon sonuçlarımızı ve kullandığımız iğne ve dozajlarını yazmıştım,Doktor beyde tedaviniz uygun,ancak genetik test yaptırmanız gerekiyor, inmemiş testis olsa bile genetik sorunda olabilr demiş,eğer bunlarda sorun varsa ilk tese bile boşuna yapılmış olabilr demiş,oyüzden bende genetik test yaptıralım diyorum doktor bey hastanemizde yapılıyor demiş ancak orda pahalı olur büyük ihtimalle.
İyi bari canım ya raporun 1 haftada çıkmayı iyiymişEvet canım bi yandan bende başlıycam
Burda üniversite de öyle uzun sürmüyor
1 Haftada çıkıyo
Hayırlısı bakalım
Beklemek insanı çok yoruyor
Pahalıda olsa ucuzda olsa mecbur yaptıracaz artık
İnşaALLAH Caım ya dua et şu genetikde sorun çıkmasın
Amin canım ALLAH razı olsun
İnşallah hepimiz yüzü gülenlerden oluruz
Evet canım Celalettin Hoca nın uyguladığı tedavi şekli doğru
Aynen size dediğini bizede söyledi
Bende genetikden korkuyom ya
Eşim dün üniversiteyi aradı
2 tahlilden biri çıkmış
Diğeri haftaya çıkarmış büyük bir ihtimal
Onlarda bari bi sıkıntı olmasa ya
Doğadandeva arkadaşımızın eşinde de genetik sorunu vardı
Ve tese de bulundu.Hatta nurusimanın eşinde de vardı
Demekki bulunduğu zaman da oluyor
İşimiz dualara kaldı be gülüm
Biz elimizden geleni yapıyoruz
Gerisi takdiri ilahi
canım görüşmenizin güzel geçmesine sevindim.en azından içinizde bir umut belirli.bu umutla savaşacaksınız.ve kazanacaksınız inşallah.Tarih daha belli değil canım
O bana bağlı işte
Ben ne zaman hazır olursam o zaman olur
Yavaşdan yavaşdan dr a gitmeye başlıycam bende
Daha bi rahim filmim bile yok
canım görüşmenizin güzel geçmesine sevindim.en azından içinizde bir umut belirli.bu umutla savaşacaksınız.ve kazanacaksınız inşallah.
aklıma gelmişken bende bir kaç bişey yazayım dedim sana.
bi kere memorial türkiye çapında en iyi laboraturlara ve ileri tekniğe sahip yerlerden biri.hem hastane genelinde hem tüp bebek anlamında.
bende günlerdir araştırma içindeyim ve doktoruyla yaptığım görüşme sonrası memorial ankarada yaptırmaya karar verdim 3.tedavimi.özellikle IMSI tekniği için memorialı seçtik biz.
genetik için eşinle sen de kan ver canım.kromozon analizi testi.ikinizine de bakılsın.bu tedavinin seyri için önemli.
(her genetik problem üretim olmayacağı anlamına gelmiyor ayrıca.)inşallah bir sorun çıkmayacaktır.
20 günde çıktı bizim sonuçlarımız.
sonra tedavi için bence önce rahim filmi şart.ama bunu tedaviye karar verdiğin doktorun çekebilirse dahada güzel olur.rahmi birerbir kendisi görmüş olur.
kan pıhtılaşması testlerini yaptır bence.(özelde biraz pahalı genetik laboratuvarı olan bi devlet yada ünüversite hast.yaptırabilirsin.ben öyle yaptım)
tsh, t3, t4 hormonlarına baktır.
hepsi elinde hazır olsun.çıkış olma ihtimaline karşın(inşallah,diliyoruz rabbimden) transferde bunlarla ilgili ilaçlar ekleniyor yada iğne.
fsh, lh, ve e2 ye zaten tedaviye başlayınca bakacaklar...
inşallah herşey güzel olacak canım.tüm emekleriniz boşa çıkmasın.rabbim üzünüze baksın.
sakın heyecanlanma.stres eşinede sanada hiç iyi gelmez.
ben ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama yinede sana yazayım dedim...
Neslimegeli arkadaşım merhaba. Bizde kaan beyin hastasıyız şubat ayında pendikteki merkezde bizde fish boyamalı sperm testi vericez . Sizin problem de azospermmiydi ? Testtinizin sonucu nasıl çıktı kullandığınız ilaçlardan bahsedersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.canım kaan hocayı hiç duydun mu bilmiyorum ama o istanbuldaki hastaları için pendikte bi laboratuvar açtı bizede bazı testler istedi araştırdım en uygun orası ve sonuçlarda 15gün içinde cıkıyo email adresine gönderiyolar ordan cıktısını alıyosun biz sperm fish testi yaptırdık bazı hastanelerden 500 750 arasındaydı aramadığım tüp bebek merkezi kalmadı ama ben orda 250 yaptırdım.istersen sana tel.nosunu veririm sorarsın kaan hocanın hastasıyım dedin mi yardımcı oluyolar sonuçlar doktora gitmediği için sorun yok.gecmiş olsun.
arkadşım bu pendikteki laboratuar ne kadar güvenli,daha önce cemrem arkadaşımız orada fısh testi yaptırdılar onlarda sperm çıkışı olduğu halde orada yapılan testte hücre bile görülmedi dendicanım kaan hocayı hiç duydun mu bilmiyorum ama o istanbuldaki hastaları için pendikte bi laboratuvar açtı bizede bazı testler istedi araştırdım en uygun orası ve sonuçlarda 15gün içinde cıkıyo email adresine gönderiyolar ordan cıktısını alıyosun biz sperm fish testi yaptırdık bazı hastanelerden 500 750 arasındaydı aramadığım tüp bebek merkezi kalmadı ama ben orda 250 yaptırdım.istersen sana tel.nosunu veririm sorarsın kaan hocanın hastasıyım dedin mi yardımcı oluyolar sonuçlar doktora gitmediği için sorun yok.gecmiş olsun.
inan bende heyecanlandım adınıza.korkma sakın yazdıklarımdan ben bunları hep ilk tedaviden sonra yaptırdım.Memorial a gitmek için doğru bir karar vermişsin canım
Hayırlısı böyleymiş demekki
Eşim genetik testi yaptırdı
Haftaya çıkacak sonuçları
Ben daha yaptırmadım
Ay kız bu saydıkların tahlilleri duyunca içim kıpır kıpır oldu birden
Valla inanırmsın hiç olumsuz düşünemiyorum nedense
Sanki hep çıkacakmış gibi geliyor
Çıkmazsa da dünyanın sonu değil ya
vardır bunun da bi hikmeti
Çok teşekkür ederim canım yönlendirmelerin için
Şu eşimin tahlil sonuçları çıksın bi
Bende dr a gideceğim en kısa zamanda
Şimdiye kadar kadım doğumcuların kapısının önünden kaçtım ama
Bundan sonra kaçış yok artık
pardon orada yaptırmuşsınız sonucu ne çıktı?arkadşım bu pendikteki laboratuar ne kadar güvenli,daha önce cemrem arkadaşımız orada fısh testi yaptırdılar onlarda sperm çıkışı olduğu halde orada yapılan testte hücre bile görülmedi dendi
Bizde pendik yakınlarında oturuyoruz, fısh testi yaptırmak istiyorum ama merkeze güvenemiyorum,tahlili aldıktan bir kaç gün sonra Ankara'ya gönderiyorlarmış,siz orda yaptırdınızmı hiç
pekı rapor cnm senın uzerıne mı cıkıor eşinin üzerine mii ?evet aranmıyor ben 2 yıldır evliyim raporum pazartesi günü çıktı eşim azosperm
CEMREMMM
Canım siz kartal araştırma hastanesinde genetik tahlil yaptırmıştınız dimi,facede görmüşütüm
Ya direk tıbbi genetik bölümündemi randevu alıyoruz,gidince doktora söyleyince yaptırıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?