Çok üzüldüm canım yaevet azosperm mart 19 merional ovitrelle kasım 24 kadar kasım 24 tese ameliyat elde var sıfır.sperm fishdede haploid hücre cıkmadı.
amin canım isteyen herkese nasip etsin valla bende sebebini net bilmiyorum hocada bişey demiyo bizim hormonlara ilk başta yüksek dedi fsh 10.54 dü sonra düştü fazlada yüksek değil dedi iyi dedi sıfırlara düştü şimdi bende bilmiyorum nedeniÇok üzüldüm canım yaRabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun . Sizde azosperm sebebi bellimi hormonlar falan nasıldı ?
sizin nasıl gidiyoÇok üzüldüm canım yaRabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun . Sizde azosperm sebebi bellimi hormonlar falan nasıldı ?
arkadaşım bizde orda fish testti yaptırdık sonucta 2 gün sonra ankaraya gitti yazıyo ve bizde sperm çöıkışı vardı oı halde bile fish testtinde haploid diploid hiç biri yok yazıyordu hatta eşim aradı dedilerki hiç bişey göremedik ya 2 gün sonra gittiğinde ne göreceksiniz ama hadi en son teknoloji olsun ankaraya kadar gitmede o zamanda 250 tl oomazdı anlıcan o test doğru gibi gözüksede çokkkk yanıltıcı ona bakıp aklınızı karıştırmayın üzmeyin kendiizi .....yaptırdım canım ilk başta sperm dna testi yaptırdık ne alakaysa fos cıktı hiç azosperm hastaya dna hasar testi yapılırmı bunu hocaya söyledim hocam bunu neden yaptırdınız biz azospermliyiz dedim öylemi diye cevap verdi. gitti 250tl sonra 2kere spermfısh testi yaptırdık oda fos valla kızlar bende bilmiyorum güvenlimi değil mi ama fiyatları iyi.
arkadaşım bizde orda fish testti yaptırdık sonucta 2 gün sonra ankaraya gitti yazıyo ve bizde sperm çöıkışı vardı oı halde bile fish testtinde haploid diploid hiç biri yok yazıyordu hatta eşim aradı dedilerki hiç bişey göremedik ya 2 gün sonra gittiğinde ne göreceksiniz ama hadi en son teknoloji olsun ankaraya kadar gitmede o zamanda 250 tl oomazdı anlıcan o test doğru gibi gözüksede çokkkk yanıltıcı ona bakıp aklınızı karıştırmayın üzmeyin kendiizi .....
Bizim de herşey normal gözüküyor ama sperm yok. Bir mikro tesa denememiz oldu ondada spermatid bulunduğunu söylediler tabi eşim öncesinde hiç destek vitamin bitkisel vs almadı. Bakalım bu tedavimiz inşallah hayırlı sonuçlanır. Fish test sonucu nasıl çıkacak merak ediyorum. Umarım bize bir umut olur. Rabbim hepimizin yüreğindeki evlat hasretine son verip tez zamanda evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin hepimize.sizin nasıl gidiyo
Canim peki bunu kullanan kisinin esi azospermiymis.. bende yapayim :) rabbim sifasini yollar insallahh.. o incirlerin icindeki tanecikler kadar ve daha fazla sperm olusurda hepimiz kurtuluruz :)Arkadaşlar size bir tarif vereceğim
Bunu yapan bir kaç kişinin hamile kaldığını duydum
Hemde doğal yoldan
40 tane kuru incirin içine ceviz koyun
Bir kabın içerisine koyun ve üzerine saf zeytinyağı ilave ediniz
Bunu 40 gün bekletiniz
Sonra sabahları aç karnına eşinize yedirin
Ben uygulamayı yaptım
Cevizli incirlerim şu anda bekleme aşamasında
Şifa olsun inşallah
Şifanın nereden geleceği belli olmaz
Bunu bir kaç kişiden duymuştum ama bir türlü yapmaya fırsat olmamıştı
İstanbuldan hazır olanı aldım
Yani incirin içinde ceviz olandan
Valla paraya kıyıp aldım ne yapayım
Kilosu 50 tl idi
Bir kilo adım tam 40 tane vardı içinde
Hakkınızda hayırlısı ne ise olsun canım,inşallah yeni tedaviniz size bebeğinizi getirirValla canim 2 sene önce gittigimizde hic birsey vermemisti microtese yapalim dedi testisler normal dedi gun alin gelin dedi biz tam biletleri aldik gelicez o gece apantistim patladi gelemedik bu senede tayinimiz buraya cikti gittik emre beye bu ilaci önerdi 6 ay kullanin gelin sizden cok umutluyum dedi dahada gitmedik ve suan c.perudayiz bakalim ne olucak
Tamam canım sağolasın,pazartesiye aldım randevu bir aksilik çıkmazda gidebilirsek:)inşallah yaptırabiliriz.Kiz alalh seni bende sen kendine aldin zannetim ya:) olur sende de bende baktirmak istiyorum de dr.a o zamam sana da bakarlar biz daha nce yaptiistuk yillar once ama ben kendime isteyince dr. Esine de bakalim detince bizde yaptrdik demedik tmm deyip gene bakildi esiminkinede
Canım bunun ceviz siz halini sadece inciri zeytinyağında bekletip yemeyi İbrahim saraçoğlu kadınlara öneriyor,yumurtlamayı arttırıyormuş,kadınlar oyüzden hamile kalmıştır büyük ihtimalle :)Arkadaşlar size bir tarif vereceğim
Hemde doğal yoldan
Bunu 40 gün bekletiniz
Ben uygulamayı yaptım
Şifa olsun inşallah
Kilosu 50 tl idi
Canim peki bunu kullanan kisinin esi azospermiymis.. bende yapayim :) rabbim sifasini yollar insallahh.. o incirlerin icindeki tanecikler kadar ve daha fazla sperm olusurda hepimiz kurtuluruz :)
Canım bunun ceviz siz halini sadece inciri zeytinyağında bekletip yemeyi İbrahim saraçoğlu kadınlara öneriyor,yumurtlamayı arttırıyormuş,kadınlar oyüzden hamile kalmıştır büyük ihtimalle :)
Erkeklerede öneriyormuydu bilmiyorum ama erkeklerede yediriyorlar forumlarda yazıyor,inşallah şifa olsun eşine,bende yapayım bari,daha önce aklımda vardı yapsammı diye ama nasib olmamıştı
Tamam canım sağolasın,pazartesiye aldım randevu bir aksilik çıkmazda gidebilirsek:)inşallah yaptırabiliriz.
Gerçi eşim pek yaptırmak istemiyor,böyle bir umudumuz var,oyalıyoruz kendimizi,ya genetik problem çıkarsa neyaparız diyor,bende neyapacağımı bilemiyorum,olumsuz çıkarda eşimin bütün umutları biter diye korkuyorum
ya aslında spermin önemi yok demekte saçma ne bilim cnm ben anlamadım o testti zaten umarım yaptıran arkadaşalrda bişeyler görülür...Eşim ankarada yaptırmıştı sperm fısh testini
2-3 gün sonra aradılar
Tekrar vermeniz gerekiyo
Sebebi açıklanamayan bir nedenden dolayı bakamadık
Kargo ile gönderseniz olur dediler
Sperm önemli değil önemli olan hücre dediler
Onu da gönderdi eşim ama sonucunda diploid hücre çıkmıştı
biz bunun sadece incir ve saf zeytinyağyla yapmıstık eşim aylarca yedi onu işe yaradımı derseniz bizde yaradığını veya yaramadığını söleyemem sperm çıkışı olmuyordur ama belki sizde yarar bence denemenizde bi şey olmaz nasılsa incir yağArkadaşlar size bir tarif vereceğim
Hemde doğal yoldan
Bunu 40 gün bekletiniz
Ben uygulamayı yaptım
Şifa olsun inşallah
Kilosu 50 tl idi
evet cnm bi gidin yok ya kafanıza takmayın bak genetik problem bile cıksa sperm çıkışı olan bir sürü kişi var gelincik bebeğini bile aldı kucagına nurusima onalrdas da sperm çıktı sen iii düşün ii olsun...Tamam canım sağolasın,pazartesiye aldım randevu bir aksilik çıkmazda gidebilirsek:)inşallah yaptırabiliriz.
Gerçi eşim pek yaptırmak istemiyor,böyle bir umudumuz var,oyalıyoruz kendimizi,ya genetik problem çıkarsa neyaparız diyor,bende neyapacağımı bilemiyorum,olumsuz çıkarda eşimin bütün umutları biter diye korkuyorum
Masallah.. rabbim insallahh bizlerede nasip eder.. keske canimm keskee incirde olsa sifamizz.. kuranda gecen bir meyvenin kesinlikle yarari vardir.. Allah hic bir seyi bosuna yaratmamis.. paylastgin icin cok sagol Allah razi olsun cnm.. bende yapicam insallah.Evet canım aynen azospermmiş
Hatta birisi facedeki bi grupta
Bizzat kendisi ile görüştüm
Şimdi bir oğlu var
Eskiden kadınlar köylerde böyle yaparlarmış
Keşke şu azospermin tek çözümü bu cevizli incirden olsa
Ama rabbim ol dedikten sonra niye olmasın ki
Sende bir an önce yap canım
Şifa olsun eşlerimize
Bende daha önceden günlük yediriyordum eşime
Ama şimdi 40 gün bekletip öyle yedireceğim
Masallah.. rabbim insallahh bizlerede nasip eder.. keske canimm keskee incirde olsa sifamizz.. kuranda gecen bir meyvenin kesinlikle yarari vardir.. Allah hic bir seyi bosuna yaratmamis.. paylastgin icin cok sagol Allah razi olsun cnm.. bende yapicam insallah.
yapayım dedim ama eşim yermi bilmiyorum ben incirin şifalı olacağını düşündüğümden eşime kurusunu yedirmeye çalışıyordum ama eşim kuru inciri sevmediğinden yemiyordu pek,Evet canım aynen azospermmiş
Hatta birisi facedeki bi grupta
Bizzat kendisi ile görüştüm
Şimdi bir oğlu var
Eskiden kadınlar köylerde böyle yaparlarmış
Keşke şu azospermin tek çözümü bu cevizli incirden olsa
Ama rabbim ol dedikten sonra niye olmasın ki
Sende bir an önce yap canım
Şifa olsun eşlerimize
Bende daha önceden günlük yediriyordum eşime
Ama şimdi 40 gün bekletip öyle yedireceğim
Canım şu sıralar kafam okadar yoğunki,genetik test,renkli dopler ve fısh testi bunları yaptırmak var aklımda.Hadi bakalım tez zamanda halledin işinizi
Korkma canım umutlar hiç bitmez
Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın ki
Genetik sadece işi zorlaştırıyor o kadar
Ama en azından önlem alıyorsun
Tabi canım genetik problem çıksada sperm bulunabiliyor ama bizde zaten inmemiş testis sorunu var birde genetik çıkarsa işimiz dahada zorlaşır ,bilmiyorum yaa,dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun kötüyü çağırmamak lazımya aslında spermin önemi yok demekte saçma ne bilim cnm ben anlamadım o testti zaten umarım yaptıran arkadaşalrda bişeyler görülür...
biz bunun sadece incir ve saf zeytinyağyla yapmıstık eşim aylarca yedi onu işe yaradımı derseniz bizde yaradığını veya yaramadığını söleyemem sperm çıkışı olmuyordur ama belki sizde yarar bence denemenizde bi şey olmaz nasılsa incir yağ
evet cnm bi gidin yok ya kafanıza takmayın bak genetik problem bile cıksa sperm çıkışı olan bir sürü kişi var gelincik bebeğini bile aldı kucagına nurusima onalrdas da sperm çıktı sen iii düşün ii olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?