Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok teşekkürler canım. İlk yaptırdığımız lab da iki gün sonra sonuç verdiler, santrifüjlü bakıp bakmadıkları da soru işareti. Anladığım kadarıyla andromerde sonuç aynı gün içinde veriliyor. Bir de bakan kişinin gerçekten spermi özenle aramış olması da önemli. Şu sıralar önemli bir sınavım var ve ikinci bir kötü sounucu bünyem kaldıracak durumda değil gerçekten. O nedenle sınav sonrası Andromer veya Medical parkta yaptırmayı düşünüyorum. Yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler.

siteyi yaklaşık 1.5 aydır takip ediyorum aynı zamanda internetten faceden bu konuyla ilgili herşeyi araştırdım -Kendi çabımda, bizim sonucumuz Sertoli cell only Durumu böyle olup henüz başarı elde eden görmedim Belli evrelere gelmiş fakat sonuç yok , kimsenin umudunu kırmak istemem fakat benim umudum azalıyor her geçen gün

Merhaba cnm.serol celden.kurtulanarkadaslarda var bunlardan biri biziz cok sukur bizde cikis ooldu hatta dondurulmus spermlerimiz bile var kosmetse tup bebege baslamayi planloyoriz
esimde sertol hastasi bir kere tese bide micro tese oldu sonuc hep 00000 ve bizde 2013 ocaginda celalettin hocada tedaviye basladik.esime dopler istedi cekilen dooplerde varikosel oldugu anlasildi ve ocak ayinda varikosel ameliyati oldu.ardindan tedaviye basladik bitkisrller ve ignelerle 3 ay sonra sperm testtinde 1milyon hucre cikti ve ardindan 3ay daha devam ettik tedaviye ve yapilan testte 6tane sperm goruldu ve suan hala esim tedavide cok sukur sperm cikisimiz var hala .umudunuzu kaybetmeyin inslh sizdede cikis olur insl hepimizin artik evladinin gelmesinin zamani gelmistir.

evet sizin hikayenizi okumuştum büyük bir mücize ve mutlu ediyor beni ,ama sizde varikosel çıkmış ameliyatın etkisi büyük die düşünüyorum , inşaallah bizde böyle güzel haberler alırız , size de evladınızı almayı nasip etsin Allahım hayırlısıyla

dr.a sorsan varikosel pek fayda etmez demisti bize esimi ameliyata almadan once. İnsl hepiizin hayali gercek olsun arkadasim,

egem09 .!.:
arkadaşlar hiçmi izmirde tese olan yok izmirde doktor arıyorum
Canim buradaki bur cok arkadaş İstanbul ve ankarayi tercih ediyor yazılanlardan takip edersen bu konuda en iyi olan dktrlar merkezlerine gidiyorlar.lab olsun kadro olsun tercih sebepleri bu şekilde egede muhakkak dktr yada tup bebek merkezi vardir bir çoğumuz kendimize uzakta olsa bu dktr yada merkezleri tercih sebepleri arasindalar

bizde tedavi için istanbula gidiyorduk celalettin beye bizde herangi bi sorun olmadığını m.tese yaptırsaydınızda çıkardı dedi beş ay bitkisel kullandık bi değişiklik olmadı bizde m.tese yaptıralım dedik fakat istanbulda çok sıkıntılı olucak çünkü bende hazırlanıcam sürekli gidip gelmek gerekiyo o yüzden bi sorayım dedim belki izmirde tedavi gören vardır diye cevap yazdığın için teşekkürederim canım

Canım İzmiri soruyorsan biz şifa hastanesi tese ve özel kent hastanesinde mikrotese olduk hastaneler güzeldi memnunduk kent hast.özel olduğu için epey bir pahalı idi yalnız başka sormak istediğin varsa yaz ben gördükçe cevap yazarım Allah yardımcınız olsun emekleriniz boşa gitmesin hayırlı haberlerle gel canım.

merhaba kızlar, bizim tese ve opu perşembe veya cuma olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah nazlı spermler çıkarda bizlerde seviniriz.Dualarım seninle

Canim sizin hormonlar nasildi bizde hormonlr hersey normaldi. Microtese fln yaptrsanz cikar gibi bisey demedi celalettin bey.

sizi okuyunca şaşırdım canım.doktor bey aylarca hastalarına teseden ve tesecilerden uzak durulması gerektiğini ve tesenin testislere olan zararını,tese olanların tedavisinin uzun sürdüğünü anlatmıştı hep.şimdi kendisinin teseye karşı bu kadar ılımlı olmasını okumak ve artık hastalarını teseye yönlendirmesi şaşırtıcı doğrusu.çünkü hormonal hiçbir bozukluğu olmayanlarıda tedavi ettiğini ve doğal çıkış için uğraştırdığını hep duyduk.demek ki tese okadar da kötü bir durum değilmiş.belkide tedavi olmamanız sizin için daha hayırlıdır.
size tavsiyem netten androloji derneği üyeleri doktorlarını araştrın ve bu doktorların hangi hastanede olduğunu araştırın.
biz emre beyi duyduk tesede iyi olan doktor diye.siz hazırlanmadan eşiniz emre beyde ameliyat olsun bence bulunursa siz uygun olduğunuzda hazırlanırsınız.bence istanbul uzak olur demeyin ben bu hatayı yaptım istanbul uzak olur kalacak yer külfet olur diye tercih etmedik ama şuanki pişmanlığımız bir ay geç olsaydı ama istanbul olsaydı diye yıpratıyoruzz kendimizi.vereceğiniz kararın sizin için hayırlı olmasını arzu ederim.

Slm kizlar lütfen bana yardimci olun bugun esim ignelere basladi hakkimizda hayirlisi olur insallah FSH 23.5 DR kaan bey bize keciboynuzunu tavsiye etti incir nohut isirganotu cayi fakat bugun tv izledim saracoglu diyorki FSH yuksek olan keciboynuzunu tuketmesin kafam karisti

Co
Canım doğru keçiboynuzu fsh yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…