Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hayırlı cumalar...haftaya emre beyle randevumuz var.aranızda emre beyde tedavi olan var mı? Hangi testleri istiyor ilk görüşmede ? Bizimde fsh 18 sperm 0.cevaplarsaniz çok sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar eşimde obstruktif azosperm var.. boyle olupta iyileşen var mı

Kızlar hayırlı cumalar...haftaya emre beyle randevumuz var.aranızda emre beyde tedavi olan var mı? Hangi testleri istiyor ilk görüşmede ? Bizimde fsh 18 sperm 0.cevaplarsaniz çok sevinirim
Biz Emre beyde tedavi görmüyoruz ancak genel olarak doktora giderkeen elinizde son hormon sonuçları, genetik testler ve testis ultrasonu olması gerekir

merhaba eğer sorun tıkanılıksa korkmayın,tedavi edilebilir yada tesa/mesa yöntemleriyle sperm elde edilebilir,,

cevap için teşekkürler .. 3 aydır tedvi oluyoruz kanal açıldı bizdeki sonun lökosit onu bir türlü kurutamıyorlar ondan dolayı sperm 3 milyonu aşamıyor bunu nasıl tedavi edemiyorlar anlamıyorum

cevap için teşekkürler .. 3 aydır tedvi oluyoruz kanal açıldı bizdeki sonun lökosit onu bir türlü kurutamıyorlar ondan dolayı sperm 3 milyonu aşamıyor bunu nasıl tedavi edemiyorlar anlamıyorum
Allah yardımcınız olsun sizinki biximkinden farklıymış şimdi yeni mesajınızı gördüm

Allah yardımcınız olsun sizinki biximkinden farklıymış şimdi yeni mesajınızı gördüm

amin canım inşallah hepimizin eşileri bu rahatsızlıktan kurtulur.. sperm kanalında lökosit var o da sperm kanallarını birbirine yapıştırıyor tıkalı yani kortizona rağmen kurumuyor çok canım sıkılıyor tüp bebek tedavisine başladık o yüzden olurda tıkanır diye tıkanırsa da ameliyatla parça alınıyormuş bu sefer

Lökosit için bizim doktorumuzun önerileri,et yumurta yenilmeyecek,ilişkide korunulacak,Ayrıca antibiyotik kullanılması gerekiyor,birde menengiç çayı lökosite iyi geliyormuş

Canim allah razi olsun sagol
zaman cabuk geciyor evet canim
Amin rabbim tum arkadaslarimiza nasip etsin tanidigim tanimadigim kim evlat istiyorsa guldursun yuzunu guzel allahim

Sagol nursencigim allah razi olsun canim

Bizimde doğuştan meni kanalları yok. Sizin inşallah tedavisi vardır ve güzel sonuçlar alırsınız. Bizimkinin tedavisi yoktu biz direk tese olduk.

Lökosit için bizim doktorumuzun önerileri,et yumurta yenilmeyecek,ilişkide korunulacak,Ayrıca antibiyotik kullanılması gerekiyor,birde menengiç çayı lökosite iyi geliyormuş
mrhba et ve yumurta yenilmemesi mi gerekiyo bizdede lokosit cok fazla yemegede mi koymayalim simdi.10 gun sonra istbula gidip drla gorusecez simdiden yediklerimize dikkat edelim diyoruz. Balik ve tavuktan bisey olurmu siz neler yapiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…