Tesekkürler canım. Sanırım ancak ocağın ikinci hft gibi test yaptırabileceğiz. O zamana dek forumda gördüğüm bazı antioksidanları başladık. Faydası olur mu bilmem bi ümit işteCanimm gecmiss olsun.. insallah Allahin izniyle olur.. tedavi yi deneyin cnm.
Canim bnde simdi haberlerde izledim. Fareler uzerinde olumlu sonuclnmishttp://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27843836
kizlar sizce bu umut olur mu bize...
merhaba eğer sorun tıkanılıksa korkmayın,tedavi edilebilir yada tesa/mesa yöntemleriyle sperm elde edilebilir,,iyi akşamlar arkadaşlar eşimde obstruktif azosperm var.. boyle olupta iyileşen var mı
Biz Emre beyde tedavi görmüyoruz ancak genel olarak doktora giderkeen elinizde son hormon sonuçları, genetik testler ve testis ultrasonu olması gerekirKızlar hayırlı cumalar...haftaya emre beyle randevumuz var.aranızda emre beyde tedavi olan var mı? Hangi testleri istiyor ilk görüşmede ? Bizimde fsh 18 sperm 0.cevaplarsaniz çok sevinirim
Yıllardır çıkıyor bu haberler inşallah bu sefer gerçek olurhttp://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27843836
kizlar sizce bu umut olur mu bize...
merhaba eğer sorun tıkanılıksa korkmayın,tedavi edilebilir yada tesa/mesa yöntemleriyle sperm elde edilebilir,,
İnternetten araştırdım sanırım benim eşindeki azosperm bu şekilde söyleniyor herhalde. Tam olarak eşinizdeki sorun nediriyi akşamlar arkadaşlar eşimde obstruktif azosperm var.. boyle olupta iyileşen var mı
Allah yardımcınız olsun sizinki biximkinden farklıymış şimdi yeni mesajınızı gördümcevap için teşekkürler .. 3 aydır tedvi oluyoruz kanal açıldı bizdeki sonun lökosit onu bir türlü kurutamıyorlar ondan dolayı sperm 3 milyonu aşamıyorbunu nasıl tedavi edemiyorlar anlamıyorum
Allah yardımcınız olsun sizinki biximkinden farklıymış şimdi yeni mesajınızı gördüm
Lökosit için bizim doktorumuzun önerileri,et yumurta yenilmeyecek,ilişkide korunulacak,Ayrıca antibiyotik kullanılması gerekiyor,birde menengiç çayı lökosite iyi geliyormuşcevap için teşekkürler .. 3 aydır tedvi oluyoruz kanal açıldı bizdeki sonun lökosit onu bir türlü kurutamıyorlar ondan dolayı sperm 3 milyonu aşamıyorbunu nasıl tedavi edemiyorlar anlamıyorum
cnm maşalalh oğlun kucağında sağlıklı ömrü uzun olsun alalh doya doya analı babalı büyütsün evladını ...
Maaşallah cnm doğmuş 8 haftalık olmuş bilee miniğin..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bi ömrü olsunn evladınızın
o kadar çabuk geçiyoki hemde zaman anlamıyosun bile...
isteyen herkesede nasip olur inşallah..
tabiki umutlarını hiç kaybetmesinler yeni arkadaşlarda..
biz ve bizim gibi bebeğine kavuşan o kadar çok arkadaşımız varkii..
bende öpüyorummmm cnm sizi :*
Gunaydin canim arkadaslarim hayirli cumalar
hepimiz icin guzel bi gun olsun insallah Allahim bu gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin butun musluman kardeslerime hayirli saglikli temiz zurriyetler versin evlat cok tatli canlarim can yani caninin taa ici Rabbim mahrum etmesin bu guzelligi hicbir musluman kardesimden Allaha emanet olun canlarim gorusmek uzere bir de
CiCEKCİGİM dogumunu yapmissin Allahim evladini hayirli eylesin saglikli hayirli uzun omurler versin insallah.
Bizimde doğuştan meni kanalları yok. Sizin inşallah tedavisi vardır ve güzel sonuçlar alırsınız. Bizimkinin tedavisi yoktu biz direk tese olduk.amin canım inşallah hepimizin eşileri bu rahatsızlıktan kurtulur.. sperm kanalında lökosit var o da sperm kanallarını birbirine yapıştırıyor tıkalı yani kortizona rağmen kurumuyor çok canım sıkılıyor tüp bebek tedavisine başladık o yüzden olurda tıkanır diye tıkanırsa da ameliyatla parça alınıyormuş bu sefer
mrhba et ve yumurta yenilmemesi mi gerekiyo bizdede lokosit cok fazla yemegede mi koymayalim simdi.10 gun sonra istbula gidip drla gorusecez simdiden yediklerimize dikkat edelim diyoruz. Balik ve tavuktan bisey olurmu siz neler yapiyorsunuz?Lökosit için bizim doktorumuzun önerileri,et yumurta yenilmeyecek,ilişkide korunulacak,Ayrıca antibiyotik kullanılması gerekiyor,birde menengiç çayı lökosite iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?