Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnnn insallah ama bu kür bize yetisirmi bilmem biz en gec subat gibi deneyecegiz 3. yü hayirlisi
Canim iste bekleme suresi uzun ama sen soyle yapabilirsin bunu deneyemiosan yine incirlrrin icine ceviz koyup bir gece bekletip zeytinyaginda.esine yedirebilrsn. Her gun icin 1 inciri 1 gece bekletip verebilrsn boyle yapanlarda var.. normalde 1inciri geceden zeytinyagina koyup ertesi gun yedirenler var sen arti olarak ceviz koyup bekletrsin. Yardimci olmusumdur umarim :)

herkese selamlar kızlar.yeni gelenler hoşgeldiniz ve tez zamanda kucağınız dolarak ayrılın.
bende artık kendimi toparlamaya çalışıyorum.rabbim insana kaldıramayacağı yükü vermiyormuş.
bu yükün üstesinden de geleceğim inşallah.burda tesede bulunmayıp tesadüf sperm çıkışı olanları okuyunca anladımki hayatta imkansız denen hiçbirşey yokmuş.her iş allahın ol demesine bakıyor.kimsede olağan güç yokmuş bunu biliyorum.
yazın kuraklıkla mücadele ve tasarruf planı yapılırken maşallah allahın izniyle barajlar doldu.yarını allahtan başkası bilmiyor arkadaşlar.sizi oyalayan ve 3 ay 5 ay sonrasizden müjde bekleyenleri takmayın.allah dileyince yarınınız değişiyor bırakın ayları.ben 27 kasımda hayat mücadelesini yitirmiş ve hayattan hiçbir beklentisi yok ken şimdi tekrar mücadeleye geçtim.
rabbim kendisinden ümit kesmeyenlerden ümidini kesmezmiş.ben kimimki haşa rabbimden ümidimi keseyim.sadece hayattaki mucizelerin başıma geleceğine kendimi çok inandırmışım.hayattan beklentimi çok yüksek tutmuşum.
şimdi başka bir topikte bahsedilen bir aktarla irtibata geçtim onun kürlerini kullanacak eşim.sonrası allah kerim.
biz artık iğne tedavisilerini bıraktık.bize faydası olmadı.belkide zararı getireceği faydadan büyüktür.eşimiin şimdi sağ memesinde hafif ağrı oluşmuş eletmiyor bana.çok hassaslaşmış.ve canı yanmadan baktım diğerine göre büyümüş ve sanki ödem gibi duruyor.şimdi onun için nasip olursa doktora gideceğiz.inşallah sadece evham çıkar.sağlığımız yerinde olsun artık buna razıyız.şimdiye kadar tedavi görmeseydik te bizim için sonuç bundan kötü olmayacaktı.en kötüsü bana göre bu.
bende bazı doktorlar gibi tedavinin her hastada işe yaramadığını düşünüyorum.bazıları 6 ayda sperm çıktı derken bazıları hala sperm çıkar mücadelesinde kimiside ben gibi bütün yolları tüketmiş artık yapacak birşey yok diyenlerdenim.bakalım rabbim bizim için belkide şifasını kendi gönderecek ama biz doktor arayışlarından vazgeçmediğimiz için belkide bize bu yol açılmadı.kim bilir.ben tese işlemini ağacın budanıp aşılanması gibi bunun testisi besleyecek güçte olduğuna inanıyorum.testis alınan dokuların harabiyetini kapatmak için orda iyileşme sürecine giderken testisin iyileştiğine inanıyorum.eğer böyle olmasaydı yıllar sonra tesadüf eseri sperm çıkanları okumazdık.inşallah rabbim bu inancımı bana yaşatır.

Bu karda kışta ankaradan istanbula yola çıktik celalettin hocayla gorusmeye gidiyoruz.4 saatir yoldayiz daha boluyu gecemedik Allah sonumuzu hayir etsin dualarinizi eksik etneyin insllah..
Canim yolunuz acik olsun, allah bu yolda caba harcayan herkesin yardimcisi olsun. Ankarada deneyiminiz oldu mu daha once sizin canim?

mrhba eyinas benimde esim seninkinden bi kacgun once mikrotese oldu 21 kasimda o gunden beri bu topigi takip ediyorum. Bende yikildim sabahlara kadar agladim bir ayda anca toparladim bizimde sizinki gibi ikinci teseydi. Biz ikinci mikroteseden once kaan aydosunta tedavide gormustuk ama sonuc degismedi. Kendini toparlamana cok sevindim Allah hic birimizi umutsuz birakmasin ayni acilari yasiyoruz. Yazdiklarini hep okudum ama herseye ragmen kucucuk bi umutta olsa pesinde gidiyoruz keske dememek icin deneyip gormek istiyoruz. Bizim gibi hastalar icin pek secenek yok zaten. Allaha emanet olun

umut151 Canim Ankara'da nerede denediniz? Bizimde iki basarisiz denememiz oldu sperm bulundu ama saniyoruz ki lab. sartlari bize yetersizdi oyle dusunuyoruz. Biz son tesemiz olali 4 ay bitti. Birkez de istanbul da deneyelim diyoruz Emre Bakirciogluna gitmeyi dusunuyoruz. Gitmisken onunla da bir gorusun derim ben. Herzaman Istanbula gidemeyiz nede olsa degil mi?

Tesekkur ederim canim tabi ki yardimin oldu olmaz mi

Sizde ankarada denediniz herhalde. Hangi hastanede denediniz acaba yazarmısınız

İlkini anatoliada ikincisi baskente yaptik. Emre bakirciyla konustum canim 3cu kez mikritese diyor bizim icin bende buna hazir degilim once bi iki yil tedavi olalim diyoruz cunku bi olumsuzu daha kaldirmaya ne cesaretim nede gucum var. Ankarada esimin ilk mikrotesesini mufit gunel yapti memnun kaldik bence istanbulda yaparsan emre bey dogru tercih. Siz nerde tedavi gordunuz

8sevgi8, umut151

Biz ikisini de baskentte denedik
Doktorun kimdi canm benim hulusi bulent beydi cok memnundum ondan ama acikcasi teseyi yapan levent doktrdan memnun kalmadim. Yumurta toplamayada göğsen önalan girdi ve o kara haberide o verdi o yuzden sadece hastne degil gectigim butun yollar sokaklar karardi gozumde :-(

Merhaba arkadaşlar bnde yeni üye oldum bende 19 aylık evliyim ve malesef azosprem var eşimde öğreneli 4 ay oldu şimdi eşim cellattin perüyla tedaviye başladı choragon iğne kullanıyor şuan

canım sanada çok geçmiş olsun.sende ben gibi çok yıkılmışsın.sizde en azından sperm çıkmış ilkinde.bizde her ikisi elonge spermatid.ilkinde uzun tedavi olmdaık.daha çok bitkisel takviye ve ürünlerdi.buna rağmen elonge vardı.ben bu sonuca rağmen kendimi şanslı buluyordum.spermatid çıktı lafını duymak isteyenlerde olabilirdi.düşünsene hiç hücresi olmayanlara göre ne kadar şanslı buluordum kendimi.çünkü hep olumsuz düşününce başına gelen felaketi mükafat olarak bile görüyorsun.benim gözümdeki yaş inşallah arşı ala ya uzanmıştır.çünkü çaresizdim ve ondan başka hiçbirşeye inanmıyordum.sadece rabbim bana yardım edecek..hiçbir kulun gücü yoktu.ben bir enkazdaydım ve sadece sesimi ona duyarbildim.hayal kırıklığımın hesabı yoktu.
aslında şuan umudum var.biliyorum ve inanıyorum ki dua kaderi değiştirir.duamda rabbime yalvarıyorum.alnıma evlad yazılmamışsa at kalbimden bu sevgiyi bu mücadeleyi diye.ama bu sevgi kalbimden çıkmıyor aksine yakıp kavuruyor.demek ki rabbim bunu alnıma yazmış.böyle inanıyorum,inanmak istiyorum.
bende senin için çok sevindim canım benim.hemen toparlanmanız ve tedaviye başlamanız ne güzel.yeni tedavinle inşallah rabbim hasret kaldığın evladına giden yolu kolaylaştırsın.hayattaki keşkeler elbette can yakıyor canım.ama neye ve kime göre keşke.bugün iyiki dediklerimize yarın keşke diyebiliyruz.çünkü hakkımızda o an hayırlı görünen şer olabiliyor.mesela yıllar evvel tedavi oluyoruz diye iyikide oluyoruz diyordum ama şu an keşke eşim hiç tedavi olmasaydı,kabul etmeseydi iğneleri,başka olumsuzluk olsaydı diyorum.bilemiyorum belki yıllar sonra başka keşkeler olacak.duam sizin için hayırlı olan olsun canım.ama kimsede hangi doktor olursa olsun çok umut bağlanma.hep derim inan ama güvenme.sende allaha emanet ol canım.hayırlı yolculuklar.

Arkadaşlar biz öğreneli ay oldu ilk sivasta ünvde semen testi yaptıtdık 0 çıktı 3 kere aynı testen yptrdık snuç yine aynıydı hormonlarda fsh yüksek 26 dı sonra istnbla cellattin hocaya gittik oda iğneye bşlttı şimdi eşimin fsh sı çok düştü 1. 20 oldu bide inhibin b testi yaptırdık 46 çıktı

tedaviniz hayırlı olsun.ama hala neden inhibin isteniyor anlam veremiyorum.çünkü bu testin hiçbir kesinliği yok.boşuna para ve zaman kaybı.inhibin ve spermin direk etkisi bile yok.araştırırsanız ne demek istediğim anlarsınız.tedaviye başlarken iistenilen inhibin sperm çıkışı olduktan sonra tekrar isteniyormu merak ediyorum.dilerim tedaviniz güzel sonuçlanır.yani sabırlı olup dediği süreyi beklemekten başka çareniz yok sanırım.

Canim oncelikle fsh niz 26 yuksek cikmis kullandgnz igne fsh yi dusurmus bizde kulandgmzda 0 lara dusmustu fsh.miz. igneden dolayi dusuyo yani.inhibin de okudugma ve duyduguma gore testis harabiyeti ni olcen bi test inhibin b hormonunu olcuyo. 200 ustunde olmasi iyiymis harabiyetin fazlami az mi.oldugunu gosteriyo.. bizimde 67 cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…