- 27 Ağustos 2014
- 55
- 37
- 18
- 39
Canım bizim değerlerimiz herşey normaldi hormonal ve genetik bir sorun yoktu fakat azo sebebi testis kaynaklıydı. Eşimin tek testisi gelişmemişti 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş fakat işe yaramamış. yani tek testisli diyebiliriz. umudumuz diğer testisti çok şükür o işe yaradı.
çok sağol canım dualarım hepinizle Rabbim herkese yaşatsın, herkeste çıkar inşallah.
Evet canım ben ne olur ne olmaz diye hazırlanmamıştım o yüzden dondurduk. transfer belli değil daha bakalım olacak mı bende pko var dert bir değil ki
dondurma işlemi için ücret ödemedik canım. Bildiğim kadarıyla belli bir süre ücretsiz, sonra ücretli oluyor.
canım kusura bakma elektik gitti şarjda bitti yazamadım. eşimim fsh 7 idi
Normal yüksek degil gayet iyiFsh 5.2 nasıl arkadaşlar. .yüksek mi düşük mu??
Normal cnmFsh 5.2 nasıl arkadaşlar. .yüksek mi düşük mu??
meraba canım benım esım de azosperm klomen dıye bı ılac kullanıyor hangı hormon ıcın verıyolar düşürmek ıcın mı yükseltmek ıcın mı haberın var mı cnm4 ay önce ki teste toplam sperm 8 bin cikmisti ama sadece yerinde hareketli yyüzde 1 idi yyaklaşık uüç buçuk ay proxeed plus ve klomen kkullandıkssalıggünü sperm testi vvercez iinş mikroteseyegerek kalmaz 15 gündürde keci boynuzu kuru kullaniyoruz
ha bıde bu tese ıcın ucret ne cnmmeraba canım benım esım de azosperm klomen dıye bı ılac kullanıyor hangı hormon ıcın verıyolar düşürmek ıcın mı yükseltmek ıcın mı haberın var mı cnm
Öğretmenim birde çok yıpranıyor insan ara verelim dedik yaza erteledik. Hastaneleri araştırıyorum. Öyle beklemede geçiyor bizim için zamanHayirlisi olsun canim siz ne planliyorsunuz simdi peki?
Cogu testlerin normal peki neden azospermi var esinde doktorlar ne diyoArkadaslar bizim hormonlarımiz testis volumu testis boyutları normal varikosel yok genetik kromozomfalan temiz semen vvolumu de normalmis acaba mikrotesede
Zor canim ya merkeze karar verebilmekÖğretmenim birde çok yıpranıyor insan ara verelim dedik yaza erteledik. Hastaneleri araştırıyorum. Öyle beklemede geçiyor bizim için zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?