Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben yogunluktan giremedim cok şükür bizim durumlar iyide umudunu kaybetmenin döllenmesi olmadı onada cok üzüldük

gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin inşallah gebelik olur.bende çok üzüldüm UMUDUNUKAYBETME arkadaşıma kimbilir nasıl üzgündür..allahım ne zor bir iş bu iş...

ayyy senin adına çok sevindim canım hihoyyyt
inşaallaah bu sefer kavuşursun bebeğina ALLAHIN izniyle

BELGıN...canım benim çok sevindim..ne demek bilmiyorum ama iyi bişi olduğu belli..YANı ŞıMDı SıZDE EMRE BEYLE BAŞLIYORSUNUZ O ZAMAN GALıBA..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

BELGİN...canım benim çok sevindim..ne demek bilmiyorum ama iyi bişi olduğu belli..YANİ ŞİMDİ SİZDE EMRE BEYLE BAŞLIYORSUNUZ O ZAMAN GALİBA..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

canım bakalım artık karar verecegiz adet tarihime kadar zamanımız var inşallah bu sefer olur allahım:Saruboceq:

haaa bu arada BELGİNCİM ben sana geçen gün demiştim testinizin sonucu temiz çıkıcak diye opuyorumnanaktan niye öyle söylemiştim bende bilmiyorum biran içimden öyle geçti hemen buraya yazmıştım kaydirigubbakcemile2 aptalmıyım neyim malum oldu galiba bana sempatiksalakcinni

sevindim canım.genetik bozukluk ciddi bi sorun bildiğim kadrıyla.temiz çıkması işini kolylaştırır.ama bi özel bi anlamı yok.sadece birde bu sorunla uğraşmıcaksın.gerçi bu da önmli dimi:))

estafurullar canım olurmu sen öyle çıksın istediğinden öyle yazdın allah razı olsun canım...Şeniz

sagol gamzeciğim gerçi ilkinde de yaptırmamıştık spermin gelişmemiş halleri bulunmuştu ama neden acaba bu azospermi oluşu...

ya bu arada UMUDUNU KAYBETME ye çok üzüldüm.neden tutmadıki? sperm kalitesiyle mi alakalı acaba? sperm bulunmasıda yetmiyo demekki.ne zor işlermiş bunlar ya RABBıM..

sebep yok belgincim ya.bazılarınınki sebepsiz oluyo işte.bizimde tüm testler normaldi ama çıkmadı.emre bey açıklamaya çalışmıştı ama tam anlamadım.DNA okumuyo sperm i gibi bişeyler demişti.

Genetik testin temiz çıkması demek doğuştan klinifelter XXY sorunu olmadığı Y delesyon sorunu olmadığını gösteriyor buda tedavide nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda fikir verir genelde erkeklerde küçük yaşta geçirilen ateşli kabakulak gibi hastalıklar sonucunda testislerde sperm üreten bezler hasar görüyor ya sperm üretimi duraksamaya ugruyor yada sayı azalıyor Belgincim genetik testiniz temiz çıkmış hormonlarınızda istenen duzeyde bence hemen bir an önce tedaviye başlaman gerek. Allah hayırlısını nasip etsin sana. Hayırlı evlatlar nasip etsin sen bunu coktan hakettin kız çok caba sarfettin cok emek verdin allah yüzünü eminim sonunda güldürecek.

Gözünüz aydın Belgin.

canım ne güzel iyi haberi almışsın sevindim:) inşallah bulunur bu sefer dualarım hepimizle:)

biz de emre bey in yanındaydık bugün yine konuştuk. Sadece FSH ye bakılmasını istedi ben diğer hormonlara niye bakmıyorsunuz Genetik istemiyorsunuz dedimdedim onlarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi herşey normal tıkanıklık olabilir dedi inşallah öyledir. FSH da o kadar önemli değil ama bize sperm üretimi hakkında bir fikir verir dedi. Beraber hazırlarız sizi dedi önce biyopsi yaparız baktık çıkmazsa mikroteseye başlarız dedi... Tabii kendinizi çok olumlu hazırlamayın dedi çıkabilir de çıkmayabilir de dedi.... Eşim çok inanıyor olumlu bakıyor çıkacağına inşallah umduklarımızdan emin oluruz. ınşallah Ekim gibi falan düşünüyoruz tüp bebeği de ramazandan sonra hayırlısıyla... Şimdi yne keçiboynuzu+Pharmaton+bal,arısütü,polen ginseng macun a başladık, fındık üzüm ne bulursam dayıyorum vallahi en azından 4-5 ay besiye çekelim inşallah şifa olur. Sigarayı da azaltmaya başladı nihayet.

Umarım burada ki herkesin emekleri boşa çıkmaz rabbim mucizesini gösterir bizlere Amin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…