kızlar ben yogunluktan giremedim cok şükür bizim durumlar iyide umudunu kaybetmenin döllenmesi olmadı onada cok üzüldük
merhaba kızlar bugün temizlik yaptım ancak girebildim bugün Emre bey eşimi aramış genetik test temiz çıkmış kızlar tekrar deneyebiliriz demiş emre bey çok mutlu oldum inşallah bu sefer sperm bulunur ve kavuşurum bende bebeğime çok mutlu oldum hihoyyytpeki bu nedemek yani kızlar temiz çıkması
BELGİN...canım benim çok sevindim..ne demek bilmiyorum ama iyi bişi olduğu belli..YANİ ŞİMDİ SİZDE EMRE BEYLE BAŞLIYORSUNUZ O ZAMAN GALİBA..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....
merhaba kızlar bugün temizlik yaptım ancak girebildim bugün Emre bey eşimi aramış genetik test temiz çıkmış kızlar tekrar deneyebiliriz demiş emre bey çok mutlu oldum inşallah bu sefer sperm bulunur ve kavuşurum bende bebeğime çok mutlu oldum hihoyyytpeki bu nedemek yani kızlar temiz çıkması
haaa bu arada BELGİNCİM ben sana geçen gün demiştim testinizin sonucu temiz çıkıcak diye opuyorumnanaktan niye öyle söylemiştim bende bilmiyorum biran içimden öyle geçti hemen buraya yazmıştım kaydirigubbakcemile2 aptalmıyım neyim malum oldu galiba bana sempatiksalakcinni
sağol canım benim inşallah hepimizin evinde böyle taklalar atan hayırlı evlatlarımız olur...
çok sevindim canım inşallah hep güzel haberleri paylaşırız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?