canim biz 6 7 aydir kullaniyoruz bu ari urunlerini,hormonlarimizda baya bi duzelme oldu,kaan hocaya da gittik ilac tedavisi oluyoruz ,kaan hocada kesinlikle devam edin bu ari urunlerine onlar cok faydali dedi
KIZLAR...kanal7 de ÖMER COŞKUN diye bir doktor çıkıyo..kaynanam dinliyo sürekli..nohut kürüne ve her sabah taze sıkılmış havuç suyunu aç karnına içmek azo yu bitiriyomuş kesin konuşuyomuş...ben havuç suyunu yapmaya başlıcam..tabi önce katı meyve sıkacağı almam lazım..malum daha çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum:)
hayırlı günler bacılar
kızlar birazdan sohbete gidicem arada gördüm ama anlamadım kızlar banada tarifini verirseniz Allahtan belki olur drlar artık yok diyor ama benim Rabbimden hala umudum var kızlar ayrıntılı olarak şu arı sütü bal polen karışımını nerden aldınız kimden randevu alıp gittiniz kullananlardan özellikle rica ediyorum Allah rızası için banada anlatın cevaplarınızı bekliyorum inşallah yardımcı olursunuz
KIZLAR...kaan hoca bizede telefonda endol ve trental başlayın dedi bende aldım..emre beyin reçetesini kullanıyoruz tabi normaldede klomen ve 2 de vitamin...hepsi birden problem olmaz demi...bana bir fikir verin...napim...
tese ile micro tese arasındaki fark nedir arkadaslar?
canım benim sen varya benim arkadaşım ablam herşeyim oldun hep arkamdaydın hiç bırakmadın beni allahım sana eşine evladına bütün sevdiklerine uzun ömürler versin içimi sızlattı yazdıkların evet çok ugraştım 3yıldır ne duyduysam yaptım hep yalvardım allahıma beni ellerden ayrı boynu bukük koyma diye inşallah bu sefer olacak allahım büyük sağol iyiki varsın öpüyorum denizimi.Genetik testin temiz çıkması demek doğuştan klinifelter XXY sorunu olmadığı Y delesyon sorunu olmadığını gösteriyor buda tedavide nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda fikir verir genelde erkeklerde küçük yaşta geçirilen ateşli kabakulak gibi hastalıklar sonucunda testislerde sperm üreten bezler hasar görüyor ya sperm üretimi duraksamaya ugruyor yada sayı azalıyor Belgincim genetik testiniz temiz çıkmış hormonlarınızda istenen duzeyde bence hemen bir an önce tedaviye başlaman gerek. Allah hayırlısını nasip etsin sana. Hayırlı evlatlar nasip etsin sen bunu coktan hakettin kız çok caba sarfettin cok emek verdin allah yüzünü eminim sonunda güldürecek.
sagol canım inşallah allahım hepimize nasip eder o sevinci.canım ne güzel iyi haberi almışsın sevindim:) inşallah bulunur bu sefer dualarım hepimizle:)
sagol bacım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimizebelgincim gözün aydın çok sevindim darısı sperm çıkmasına sonrada bebeğinin olmasına inşallah
belgin canım senin adına çok sevindim.inşallah bizim sonuçlarda temiz çıkar.5 mayısta genetik testin sonucunu alacağız.hadi bakalım takla zamanı
Merhaba kizlar.........
Belgincigim senin adina sevindim sonuclar güzelmis gözün aydin canimguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?