şimdi bacılar perver demmi ve sayes üşenmedim eski sayfaları gezdim ve sizlere sorum olucak kızlar aldıgınız bu arı sütü vs.. gramları ne kadar ve şu hayat bal nerde yerini tarif edebilirmisiniz
perver bacım kaç gram karıştırdınız oranları ne kadar bide hiç bi etki gördünüz mü
hadi bakim kızlar anlatında bizde alalım inşallah fayda olur
ya kızlar bu katı meyve sıkacaklarıda amma pahalıymış acaba bu havucun suyu başka nasıl çıkartılır bilen varmı
belginim maşallah çok sevindim hadi az kaldı
perver canım nerden aldınız bide onu desen
Herkese merhabalar bende 8 aylık evliyim neredeyse eşim 30 yaşında klinefelter hastalığı var tabi çaresi de yok emre bey haziranda ameliyat edicek ilaç filan önermedi haziranda bende tüp bebeğe başlıycam Allah büyüktür inşallah güzel sonuçlar alırız ama size tavsiyem herşeyi bilir bilmez uygulayıp sonucun daha da kötü olmasına sebep olabilirsiniz hormonları bozabilirsiniz Elinizden geleni yapın ama herşeyin fazlası zarar bitkilerin ne kdar faydası varsa aşırı kullanım da zararı da var aynı ilaç gibi bir yeri iyileştirip diğer yeri bozabiliyor. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin yüzümüz gülsün inşalllah ben haziran da bütün sonuçları haziran da yazıcağım dua edin .
belgıncım cok sevındım ALLAH hepımızın yuzunu guldursun bebişlerimize kavustursun....
Herkese merhabalar bende 8 aylık evliyim neredeyse eşim 30 yaşında klinefelter hastalığı var tabi çaresi de yok emre bey haziranda ameliyat edicek ilaç filan önermedi haziranda bende tüp bebeğe başlıycam Allah büyüktür inşallah güzel sonuçlar alırız ama size tavsiyem herşeyi bilir bilmez uygulayıp sonucun daha da kötü olmasına sebep olabilirsiniz hormonları bozabilirsiniz Elinizden geleni yapın ama herşeyin fazlası zarar bitkilerin ne kdar faydası varsa aşırı kullanım da zararı da var aynı ilaç gibi bir yeri iyileştirip diğer yeri bozabiliyor. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin yüzümüz gülsün inşalllah ben haziran da bütün sonuçları haziran da yazıcağım dua edin .
s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.
merhaba kızlar bugün temizlik yaptım ancak girebildim bugün Emre bey eşimi aramış genetik test temiz çıkmış kızlar tekrar deneyebiliriz demiş emre bey çok mutlu oldum inşallah bu sefer sperm bulunur ve kavuşurum bende bebeğime çok mutlu oldum hihoyyytpeki bu nedemek yani kızlar temiz çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?