Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm rabbim insallah guzel haberler almanizi nasip eder merak ediyodum seni.. demek tese olmadnz daha. Insallah tesede guzel haberler alirsnz. Valla okadr zorki bu surec bazen bnde umutsuzluga kapiliyorum sonra atiyorum bu dusunceyi diyorum Ki Allah cok buyuk bizede guzel kapilar acar insallah. Bizde celalettin hocada biraktik tedaviyi mufit hocaya gitmeyi dusunuyoruz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Canım hayırlısı olsun.. İnşallah yeni tedaviniz sizin için hayırlı olur.. Biz birde çapaya gideceğiz.. Bir arkadaş klinefelter.. Çapada tedavi görüyor.. dr ismini bilmiyorum ama bayağı memnunlar.. Sonuçları için gittler bu hafta bakalım nasl olacak ne diyecekler. Dr tedavi önerecekmiş sanırım.. Eğer memnun kalırlarsa bir de tahlilleri oraya göstereceğiz.. Çok üzülüyorum emre bakırcıoğlunun behçeciden ayrıldığına. Çünkü bahçecinin laboratuvarı iyiydi.. Emre beyde zaten çok tecrübeli.. Üzülüyorum orada ikisi bir aradayken tese yaptıramadık diye. Yeni yerinde nasıldır laboratuvar bilmiyorum.. Kafamda deli sorular işte böyle.. Ama yoruldum canım ya gerçekten.. Hiç daha önce bunları hissetmemiştim..

Hosgeldin canim aramiza arkadasim umudunu kaybetme kararindan dolayi seni tebrik ediyorum rabbim yardimcimiz olsun eşin hic hormon tedavisi gördümü?
Hoşbulduk arkadaşım.Hormon tedavisine gerek yok denildi bu sonucu değiştirmezmiş biz de doktorumuza inandık.ve zaten tedavi yi sonlandırdık fakat umudumuzu asla kaybetmedik Allahın dediği olur ve onun mucizelerine tüm kalbimizle inanıyoruz.inşallah bir mucizesini de bize gösterir amin:)

Bizde Emre bey bahcecide iken gitnedigimize cok pismaniz sorma canim ama bizim teseden sonra 6 ay beklememiz gerekiyordu. Keske 2. nci denememizde ona gitseydik ama keskelerle yasanmiyor. Bizde karmakarisik olduk, Allah sonumuzu hayır etsin

Merhaba eylul de gel, biz de bu ay sonu yaptırıcaz bu testleri, bahçeci de yaptırmışsınız, fiyatlarını öğrenebilir miyim, bir de kaç günde verildiğini
Merhaba eylul de gel, biz de bu ay sonu yaptırıcaz bu testleri, bahçeci de yaptırmışsınız, fiyatlarını öğrenebilir miyim, bir de kaç günde verildiğini

Bizde Emre bey bahcecide iken gitnedigimize cok pismaniz sorma canim ama bizim teseden sonra 6 ay beklememiz gerekiyordu. Keske 2. nci denememizde ona gitseydik ama keskelerle yasanmiyor. Bizde karmakarisik olduk, Allah sonumuzu hayır etsin

Öyle canım.. Ben nasıl üzüldüm anlatamam sana.. Çünkü ben o dr.a inanıyorum gerçekten çabalıyor.. Eşiminde içine sinen nadir dr.lardan biriydi o. Şimdi ayrılıp gidince bir sürü tedirginlik oluştu içimizde. Emre beyi istiyoruz ancak iyi bir laboratuvar ile birlikte

Canim bizde tereddu
Canim bizde tereddutteydik doktor kadar laboratuvar da cok onemli hemen sonuc almak istiyoruz cunku beklemek yil gibi geliyo inssna ben tansel beye gittim emreyle calismis daha once birlikte

Su anda ameliyat vs islemleri icin nereyi kullaniyor acaba bilginiz var mi canim hic gorusmedim ama Emre bey isinin ehli bir doktor anladigim kadariyla. Laboratuvari yetersiz bir yerde calisacagini sanmiyorum ben

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey soracagım genetik test y kromozom testi kötü çıkarsa mikro tesede sprem bulunmuyormu

Arkadaşlar bir şey soracagım genetik test y kromozom testi kötü çıkarsa mikro tesede sprem bulunmuyormu
Canim onun detaylari varmis bolum bolum eger en kotu kisimsa tese bile yapmiyorlar ama digerleri olursa tese yapiyo zaten doktor bana once tikaniklik olabilir dedi sonra genetikten suphelendi on gun sonra cikar sonuc. Heyecanli bi sekilde bekliyorim bende

Bize y kromozom testi istedi yptırdık ünv aradık çkmış sonuç ama biz ilçedeyz hsva durumundan gidemedi eşim yarın gidecek almaya inş kötü sonuç çkmaz. Ama korkuyorum kötü çıkar diye çünkü bnm kaynanam kayın pederm teyze çocukları akraba evliliği bu yüzdenmi acaba eşim azo olabilir diye düşünüyorum bi görümcem var onun çocugu var inş köyü birşey çkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…