Aminnnn
Iyi yolculuklar canim yolunuz acik olsun. Insallah evinize guzel haberlerle donersinizhmm anladım cnm peki microtese olurken hormon değerleriniz nasıldı hatırlıyomusun?
merhaba canim bizimde ayni sekil ilk ogrendigimizde cok uzulduk tese olduk ve bulndu hic korma muhakkak bulunuyo o yuzden hic korkma ama cok iyi bi hastaneye gidin iyi arastirin biz ilk tup bebek denememizi yaptik iyi bi hastaneye gitmedik olmadi simdi ikinciyi dusunuyoruz busefer aldigim tecrube sayesinde cok iyi arastiriyorum canim cok gecmis olsun allah herkezin yardimcisi olsun hersey kismet hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
Etmem mi hic hem de her zaman ediyorumamin cnm inşallah yaa Allah razı olsun,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,dualarını eksik etme...
Gecmis olsun oncelikle canim. Hangi sehirde nerede tedavi gordunuz? Doktorunuz kimdi? Aynen hersey kismet hakkimizda hayirlisi olsun. Bizde anne olalim insallahmerhaba canim bizimde ayni sekil ilk ogrendigimizde cok uzulduk tese olduk ve bulndu hic korma muhakkak bulunuyo o yuzden hic korkma ama cok iyi bi hastaneye gidin iyi arastirin biz ilk tup bebek denememizi yaptik iyi bi hastaneye gitmedik olmadi simdi ikinciyi dusunuyoruz busefer aldigim tecrube sayesinde cok iyi arastiriyorum canim cok gecmis olsun allah herkezin yardimcisi olsun hersey kismet hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...
Canim oncelikle gecmis olsun. Doktor ne sebeple tese olmasin demis bilemem ama fsh hormonu cok dusuk veya yuksek ise total testosteron da dusukse genelde sperm bulma olasiligi dusuk oldugu icin tese onermemis olabilir. Yada varikosel damar tikanikligi olabilir bilemiyorum size ne dedi. Ayrica ameliyat onermedi ise ilac tedavisi falan mi onerdi? Fsh, lh, total testosteron degerleriniz nasil?KIZLAR BENİM EŞİM AZOSPERM HASTASI BİZ İZMİR TEPECİGE GİDİYORUZ UROLOJİ DOKTORU TESE OLAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ YALNIZ TAHLİLLERDE Bİ SORUN YOK DR AÇIKLAMA YAPMADI İÇERDE SPERM OLUP OLMADIĞI NEYE GÖRE TAHMİN EDİLİOR ACABA HANGİ TAHLİLLERE VE ORANLARA BAKILIYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
SANIRIM YANLIŞ YAZDIM TESE ÖNERDİ ÇÜNKÜ HİÇ YOK AMA HİÇ AÇIKLAMA YAPMADI TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE YAPILAN TÜM TESTLERİN DEĞER ARALIĞI GÜZEL YALNIZ BUNU BİZ OKUDUK KENDİ Bİ ŞEY DEMEDİ TIKANIKLIK VAR YOK BİLGİLENDİRMEDİĞİ İÇİN ACABA BİZ ELİMİZDEKİ TESTLERE GÖRE DEĞERLENDİREBİLİR MİYİZ DEDİKCanim oncelikle gecmis olsun. Doktor ne sebeple tese olmasin demis bilemem ama fsh hormonu cok dusuk veya yuksek ise total testosteron da dusukse genelde sperm bulma olasiligi dusuk oldugu icin tese onermemis olabilir. Yada varikosel damar tikanikligi olabilir bilemiyorum size ne dedi. Ayrica ameliyat onermedi ise ilac tedavisi falan mi onerdi? Fsh, lh, total testosteron degerleriniz nasil?
Canim oncelikle gecmis olsun. Doktor ne sebeple tese olmasin demis bilemem ama fsh hormonu cok dusuk veya yuksek ise total testosteron da dusukse genelde sperm bulma olasiligi dusuk oldugu icin tese onermemis olabilir. Yada varikosel damar tikanikligi olabilir bilemiyorum size ne dedi. Ayrica ameliyat onermedi ise ilac tedavisi falan mi onerdi? Fsh, lh, total testosteron degerleriniz nasil?
Canim azospermi olup tikanikliga bagli (varikosel) da olabilir. Genetik testlerini yaptirdiniz mi? Sıkıntı yok degil mi? Degerleriniz normal ise tese de bulunma olasiligi yuksek diye biliyorum ama artik doktorunuz durumunuzu aciklar sanirim. Yolunuz bahtiniz acik olsun canimSANIRIM YANLIŞ YAZDIM TESE ÖNERDİ ÇÜNKÜ HİÇ YOK AMA HİÇ AÇIKLAMA YAPMADI TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE YAPILAN TÜM TESTLERİN DEĞER ARALIĞI GÜZEL YALNIZ BUNU BİZ OKUDUK KENDİ Bİ ŞEY DEMEDİ TIKANIKLIK VAR YOK BİLGİLENDİRMEDİĞİ İÇİN ACABA BİZ ELİMİZDEKİ TESTLERE GÖRE DEĞERLENDİREBİLİR MİYİZ DEDİK
VALLA İLK DR VARİKOSEL YOK DEDİ GENETİK TESTİ ŞUBAT AYINDA ÇIKACAK İKİMİZ İÇİN DE YAPILDI İNŞ GENETİĞE GÖRE BELLİ OLUR İSİZN DURUMUNUZ NEDİR HANGİ DR TEDAVİ OLUYORSUNUZCanim azospermi olup tikanikliga bagli (varikosel) da olabilir. Genetik testlerini yaptirdiniz mi? Sıkıntı yok degil mi? Degerleriniz normal ise tese de bulunma olasiligi yuksek diye biliyorum ama artik doktorunuz durumunuzu aciklar sanirim. Yolunuz bahtiniz acik olsun canim
amin cnm inşallah yaa Allah razı olsun,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,dualarını eksik etme...
Biz de azospermi icin 2 kez tese olduk Ankara'da canim. Ama maalesef tup bebek denemelerimiz basarisiz olduVALLA İLK DR VARİKOSEL YOK DEDİ GENETİK TESTİ ŞUBAT AYINDA ÇIKACAK İKİMİZ İÇİN DE YAPILDI İNŞ GENETİĞE GÖRE BELLİ OLUR İSİZN DURUMUNUZ NEDİR HANGİ DR TEDAVİ OLUYORSUNUZ
emre bey in ücretleri nasıl peki iyi diye bende duydum tese de sperm çıktı mı peki Allah yardımcımız olsun inş bir de tese de bi sınır var mı en fazla kaç kez ameliyat olunabiliyor ameliyat oldukça şansımız düşer mi acaba ya da hasar görmesi vsBiz de azospermi icin 2 kez tese olduk Ankara'da canim. Ama maalesef tup bebek denemelerimiz basarisiz olduyeni doktor ve merkez arayisindayiz. Istanbulda Emre beye gitmeyi dusunuyoruz hakkimizda hayirlisi
Sperm cikti ama ilkinde negatif sonuc ikincisi transfer bile olamadıemre bey in ücretleri nasıl peki iyi diye bende duydum tese de sperm çıktı mı peki Allah yardımcımız olsun inş bir de tese de bi sınır var mı en fazla kaç kez ameliyat olunabiliyor ameliyat oldukça şansımız düşer mi acaba ya da hasar görmesi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?