Devlet hastanelerinde sperm dondurma işlemi yapmıyorlar galiba sperm çıkarsa fazla miktarda boşa gitmesin özel daha iyi gibi ama siz bilirsiniz tabiAmin insallah canim ,tup dediler degerler normal çünki ozelmi devletmi karar verin dediler ona gore rapor çıkacakmış kafamiz karisik yardimci olabilirmisiniz..
Evet canim ya cok sevinirim tesekkur ederimtabiki canım seve seve.. tahribat var demekki.. ateşli hastalık edyince benim aklıma hep o geliyor.. dayısından öğrenelim yazıcam canım.. Bu arad LİV hospital yeterliymiş dr.lar öyle diyorlarmış kızlar.. hatta bi tanesi anneme demişki abartmaya gerek yok laboratuvarı gayet yeterli demiş.. durup dururken macera aramasınlar demiş..
Sen biraz yardımcı ol canım.. Yürüyüş yapın beraber.. Moralinize de iyi gelir..rahatladi canim tesekkur ederim. Annenin de ellerinden operimbenim esim sagolsun cok hareketsiz asansorle evden in arabaya bin ise git orda da otur ee nolacak hormonlarda sacma sapan olur tabii. Teseye kadar cocuk gibi elinden tutup yuruyuse gotureyim
Canım bizde ilk bebek olmayacağını öğrenince bir prof gittik eşime yüksek fsh olmasına karşın fsh daha çol yükselten ilaç verdi hiç azo sebebini araştırmadı bizim kendi fikrimiz eşimin ergenlikte kabakulak geçirmesi ve bebekken ateşli hastalık geçirmiş olmasıydı ben birgün emre beye mesaj çekmiştim oda eşimi aramış ve telefonda birçok soru sormuş daha sonra bence sizin azo sebebiniz genetik olabilir dedi bizden y mikrodelesyon ve karyotip test istedi gerçekten sorun genetik çıktı bence o prof kesinlikle bilgisi kitap bilgisi ama emre bey çok tecrübeli aynı zamanda içinde Allah korkusu olan biri kimseyi para için kesip ameliyat etmiyor buna defalarca burdaki arkadaşlarla şahit olduk yani demem o ki kendinizi emin ellere teslim edin çıkarsa Allah tan inşallah emre beyde vesile olurEvet canim ya cok sevinirim tesekkur ederimya atesli hastaliga bagli yada sebebi bilinmeyen azospermi. Tup bebek merkezi tam nedenini ile ilgili bilgi vermedi. Asıl sebebini Emre beyden ogrenicez sanirim hastane bilginden sonra icim simdi daha da rahatladi canim tesekkur ederim. Annenin de ellerinden operim benim esim sagolsun cok hareketsiz asansorle evden in arabaya bin ise git orda da otur ee nolacak hormonlarda sacma sapan olur tabii. Teseye kadar cocuk gibi elinden tutup yuruyuse gotureyim zorla bari nasil olacaksa
Canım çook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. Ben keçiboynuzu kahvesini bırakıyorum hemen o zaman.. Öncelikle burada bir baktıralım tatlım eğer olumlu bir gelişme olursa dediğin gibi LİV.de yaptırabilirzz tekrar dondursunlar.. İnşallah o aşamalara kadar gelebilirz canımmm inşallahhhHayalimmm canım burdanda yazayım tekrar hayırlı olsun yazdıklarınızı okudum ama şunu söylemek isterim yüksek fsh ta kesinlikle keçiboynuzu yasak bize saraçoğlu yasaklsmıştı bize hayıt tohumu brokoli suyu 3hafta lahana suyu 3 hafta vermişti birde hergün havuç suyu içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorduk ayrıca bal polen arısütü bıldırcın yumurtası kullandı eşim . Canım birde sperm testinide liv hospitalde yaptırabilirsiniz orda dondurmada oluyor cemrem arkadaşımızda orda tedavi olacak eşinde çıkan spermleri dondurdular sonuçta tüpbebeği nerde yapmayı düşünüyorsanız sperm testinide orda yaptırın sonra donmuşları taşımakla uğraşmayın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Hastanedeki tanıdık bilindik olmayan bir ürolog herşey normal dedi.. Hormonların yaşına göre demiş eşime.. Şimdi tel.de söyledi.. Sesindeki neşeyi şaşkınlığı duysanızzz....
Kızlar ben bu değerleri görmek içinnn ne dualar ettimmmm ne dualarrr.. Ne çok yalvardım Rabbime... Hala inanamıyorum.. aslında dün yazacaktım size ama testesteronu az önce belli oldu hepsini birden yazmak istedim... Kızlar biz 50.lerden geldik buralara.. Çoooooook şükür Rabbimee ÇOOOOOKKKK
Rabbim benim şuan yaşadığım mutluluğun kat be kat fazlasını size yaşatsın inşallah.. Spermiyogram yaptırcaz yarın..
Canım çok sevindim şimdi sıra sperm testinde Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah
Akşamdan beri tahlillere bakıyorummmmm inanamıyorum kızlarrr ilk defa gördük biz bunlarıUyku uyuyamadım dün akşam ben...
Hayalimm
yazdığım yazı senin yazının ortasında kalmış haberin olsun.
olsun canımm sorun değil:))ben de telden girdiğimde alıntı yaparken saçma sapan bişeyler yapıyorum zaten.Demirdikeni de inşallah şifa olur eşlerimize.Eşim severek içiyor,sorun çıkarmayınca ben bile şaşırıyorum bu haline.Ben akilli telefonun azizligine ugramisim canim yazicagma askim yazmisim zumracim:)
Canim benim cok tesekkur ederim destegin icin. Hersey Rabbimden. Ondan gelene boynumuz kildan ince. Emre beye gidicex insallah. Doktor kararimiz kesin. Ama esimi biraz yurumesi hareket etmesi icin ikna edicem. Faydasi olur diye dusunuyorum. Evet benim esimde kucukken atesli hastalik gecirmis. Ondan degerleri yuksek sanirim. Allahim hayirlisini ver ya RabbimCanım bizde ilk bebek olmayacağını öğrenince bir prof gittik eşime yüksek fsh olmasına karşın fsh daha çol yükselten ilaç verdi hiç azo sebebini araştırmadı bizim kendi fikrimiz eşimin ergenlikte kabakulak geçirmesi ve bebekken ateşli hastalık geçirmiş olmasıydı ben birgün emre beye mesaj çekmiştim oda eşimi aramış ve telefonda birçok soru sormuş daha sonra bence sizin azo sebebiniz genetik olabilir dedi bizden y mikrodelesyon ve karyotip test istedi gerçekten sorun genetik çıktı bence o prof kesinlikle bilgisi kitap bilgisi ama emre bey çok tecrübeli aynı zamanda içinde Allah korkusu olan biri kimseyi para için kesip ameliyat etmiyor buna defalarca burdaki arkadaşlarla şahit olduk yani demem o ki kendinizi emin ellere teslim edin çıkarsa Allah tan inşallah emre beyde vesile olur
2 aydırSiz Nezamandan beri kullaniyorsunuz
Test yaptirdinmi hic bi degisiklik varmi peki 2 aydir???2 aydır
Hormol testi yaptırdık önceden fsh 26 lh 9.2 prolaktin 16.6 testosteron 351 di fsh yüjsekti digerleri normal degerlerdeydi şimdi fsh 0.76 lh 1.23 prolktin 28 testosteron 8.18 fsh şimdi düştüTest yaptirdinmi hic bi degisiklik varmi peki 2 aydir???
Canim her bir ayet mi 33 defa okunucak 4 ayet varEvet canlar uzun bir aradan sonra yeni dualarımıza başlıyoruz.
KIYAME SURESİ SON 37-38-39-40 AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim.
أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى
37.E lem yeku nutfeten min menî yin yumnâ.
(O dökülen meniden ibaret az bir sperm değil miydi?)
ثُمَّ كَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى
38.Summe kâne alakaten fe halaka fe sevvâ.
(Sonra bu, bir embriyon oldu. Derken Allah onu yaratıp güzelce şekillendirdi.)
فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَيْنِ الذَّكَرَ وَالْأُنثَى
39.Fe ceale minhuz zevceyniz zekere vel unsâ.
(Nihayet ondan da erkek ve dişi iki eşi var etti.)
أَلَيْسَ ذَلِكَ بِقَادِرٍ عَلَى أَن يُحْيِيَ الْمَوْتَى
40.E leyse zâlike bi kâdirin alâ en yuhyiyel mevtâ.
(Şimdi, bunları yapan Allah'ın ölüleri diriltmeye gücü yetmez mi?)
1-Bu Dört(4) ayet hergün bir arkadaşa olmak üzere toplam 33 defa okunacak.(Okunma sayısı yok ben 33 olarak ayarladım.Tesbih sayısı olarak okuyalım istedim.)Arapça bilmeyenler Türkçesinden okuyabilir.Abdestli olarak okusak daha tesirli olabilir.
2-Hayız halinde iken okuyamayanlar 707 YA VARİS -336 YA MUSAVVİR-100 YA KADİR okusunlar.Yani onlar da boş durmasınlar ki, onların da duası geçsin.
3-Okuyup okumadığını bana özelden mesaj atın.
4-Hadi bakalım katılmak isteyen var mı????
Ben 4 ayetinde 33 er kez okunacagini anladim canimCanim her bir ayet mi 33 defa okunucak 4 ayet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?