Amin insallah canim ,tup dediler degerler normal çünki ozelmi devletmi karar verin dediler ona gore rapor çıkacakmış kafamiz karisik yardimci olabilirmisiniz..Canım sıkma canını bir yıl sonrasında çıkanlar var sabır lazım biraz Allah yardımcınız olsun
Canım cok sevindim sonuçlar güzel testestoron yüksek mi nasıl neler kullandınızGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Hastanedeki tanıdık bilindik olmayan bir ürolog herşey normal dedi.. Hormonların yaşına göre demiş eşime.. Şimdi tel.de söyledi.. Sesindeki neşeyi şaşkınlığı duysanızzz....
Kızlar ben bu değerleri görmek içinnn ne dualar ettimmmm ne dualarrr.. Ne çok yalvardım Rabbime... Hala inanamıyorum.. aslında dün yazacaktım size ama testesteronu az önce belli oldu hepsini birden yazmak istedim... Kızlar biz 50.lerden geldik buralara.. Çoooooook şükür Rabbimee ÇOOOOOKKKK
Rabbim benim şuan yaşadığım mutluluğun kat be kat fazlasını size yaşatsın inşallah.. Spermiyogram yaptırcaz yarın..
Akşamdan beri tahlillere bakıyorummmmm inanamıyorum kızlarrr ilk defa gördük biz bunlarıUyku uyuyamadım dün akşam ben...
Ben akilli telefonun azizligine ugramisim canim yazicagma askim yazmisim zumracim:)Keske askimm ama ortada boyle bi sorun varsa bnce ortadan kaldirilmali saglik acisindan bile onemli. Allah bilir belki daha guzel olucak hersey.demir dikeni bu konuda iyi bi bitki trubulus terestris diger adi. Bende macununu alicAm.
Canım cok sevindim sonuçlar güzel testestoron yüksek mi nasıl neler kullandınız
Canim ilac falan ne kulkaniyodunuz sorun neydi sizdeki hormonlar onceden yuksekmiydiCanım dr herşey normal dedi.. Bilmiyorum ki yüksek mi sence testesteron? özel bir şey yapmadık tatlım.. Hepimizin kullandığı kürleri arada bir kullanıyordu işte eşim.. yaklaşık 4 senedir bi bıraktı bi kullandı.. öyleydi inanki.. nasıl bu değerleri gördük bende bilmiyorum.. Umudum hiç yoktu.. Çook şükür..
Gozunuz aydin canimGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Hastanedeki tanıdık bilindik olmayan bir ürolog herşey normal dedi.. Hormonların yaşına göre demiş eşime.. Şimdi tel.de söyledi.. Sesindeki neşeyi şaşkınlığı duysanızzz....
Kızlar ben bu değerleri görmek içinnn ne dualar ettimmmm ne dualarrr.. Ne çok yalvardım Rabbime... Hala inanamıyorum.. aslında dün yazacaktım size ama testesteronu az önce belli oldu hepsini birden yazmak istedim... Kızlar biz 50.lerden geldik buralara.. Çoooooook şükür Rabbimee ÇOOOOOKKKK
Rabbim benim şuan yaşadığım mutluluğun kat be kat fazlasını size yaşatsın inşallah.. Spermiyogram yaptırcaz yarın..
Akşamdan beri tahlillere bakıyorummmmm inanamıyorum kızlarrr ilk defa gördük biz bunlarıUyku uyuyamadım dün akşam ben...
Hadi canim gözün aysinGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Canim ilac falan ne kulkaniyodunuz sorun neydi sizdeki hormonlar onceden yuksekmiydi
teşekkr ederim canımmm...Hadi canim gözün aysin
Biz hiç hormon ilacı kullanmadık canım.. Kesinlikle tese için emre beyi düşünüyoruz.. Emre bey başından beri hormon tedavisini uygun görmemişti zaten bizim için.. Ben dşer diye beklemiyordum ama gün be gün düştü değerleri.. Ballı karışımlar kürler kullandı eşim.. Bide keçiboynuzu kahvesi var belki bilirsiniz o gelmişti bize onu içiyor her akşam ben yapıyorum ona.. Başka var mı yaptığımız bişey diye düşünüyorum ama.. Dediğim gibi 4 senedir kullanıyor eşim ballı karışımlar kürler ama çok da düzenli değildi.. bi bıraktı bi başladı falan öyleydi hep.. çok şükür.. bazen sorgulamamak lazım annem bana onu diyor sabah.. Rabbim çok büyük izin verdi oldu diyor.. sorgulamıcam bende artık..Gozunuz aydin canimcok sevindim. Siz hormon ilaclari igne kullandiniz mi? Bitkisel neler kullandiniz? ne kadar kullandiniz? tese icin hangi doktoru dusunuyorsunuz canim?
Canım spermiyogram nerde vereceksiniz bence ayrıntılı bakan bi yerde verinYüksekti canım başından beri.. Ben hormon tedavisini hiç istemedim bu süreçte.. zaten eşim anjiyo.da oldu benim.. o riski göze alamazdım kalp problemi yaşıyoruz aynı zamanda.. kromozom bozukluğu yok çok şükür genetikler temiz.. ancak testis küçüklüğünden kaynaklı değerler yüksekti.. testesteron hep normal seviyedeydi.. spor yaptı eşim.. dağ yürüyüşü falan yapar arkadaşlarıyla bide 1 senedir düzenli yüzüyor.. Bence spor muhakkak etkiledi bu durumu.. varikosel de yoktu bizde.. sadece yüksek fsh ve lh vardı. Buna rağmen testesteron hep iyiydi dediğim gibi.. emre bey ümit verici yanı testesteron demişti bize.. ben sizlerden duyduklarımı falan uyguladım hep.. yemekler.. kürler.. özel bir şey hiç yapmadık ki bende bu yüzden şaşırıyorum zaten.. çok şükür normal çıktı.. en son 18 lere falan düşmüştü fsh ı ama bu kadar beklemiyordum ben..
Keşke olabilse buralarda öyle bi yer.. İst.daki günlerimi çok özlüyorum bu yüzden.. Şimdi uzaklık girince anlıyor insan istanbulda nelere sahip olduğunu.. Maalesef burada çok detaylı bakan bir yer yok canımm.. yinede en iyi yerde yaptıracağız biz.. olmazsa eşim ist.a emre beyin yanına yolcu.. memorial yada bahçeci de baktırabilirz..Soer
Canım spermiyogram nerde vereceksiniz bence ayrıntılı bakan bi yerde verin
Canim bizimde fsh 38 ya bitkisel birseyler denesek mi bilemedimBiz hiç hormon ilacı kullanmadık canım.. Kesinlikle tese için emre beyi düşünüyoruz.. Emre bey başından beri hormon tedavisini uygun görmemişti zaten bizim için.. Ben dşer diye beklemiyordum ama gün be gün düştü değerleri.. Ballı karışımlar kürler kullandı eşim.. Bide keçiboynuzu kahvesi var belki bilirsiniz o gelmişti bize onu içiyor her akşam ben yapıyorum ona.. Başka var mı yaptığımız bişey diye düşünüyorum ama.. Dediğim gibi 4 senedir kullanıyor eşim ballı karışımlar kürler ama çok da düzenli değildi.. bi bıraktı bi başladı falan öyleydi hep.. çok şükür.. bazen sorgulamamak lazım annem bana onu diyor sabah.. Rabbim çok büyük izin verdi oldu diyor.. sorgulamıcam bende artık..
Canım düşmez diye sakın düşünme.. dün yazdığında da üzülmüştüm ben zaten.. sizde ki problemi tam olarak bilmiyorum ben ama düşmez değilmiş gördük işte çook şükür.. Eşimin dayısı bi kavanoz göndermişti özel yaptırmış.. o bitti bi kavanoz daha gönderdi.. öncesinde de benim hep duyup yaptıklarım var.. bulup karışımları göndereyim sana canım.. dayısına da soralım neymiş o nereden yaptırmış.. onlar vardı işte tatlım.. sanırım keçiboynuzunu toz haline getiriyorlar yani benim anladığım kadarıyla bu.. onu da türk kahvesi gibi pişiriyorum ben canım.. kahve oluyor..Canim bizimde fsh 38 ya bitkisel birseyler denesek mi bilemedimbizde de duser mi kullansak acaba? tam anlami ile en son hangi kuru ne kadar yaptiniz?Kullandiginiz balli karisim neydi canim? Keci boynuzu kahvesini nereden temin ettiniz canim? Offf caresiz olmak ne zor
Cok sevinirim canim tesekkur ederim. Bizde ki sıkıntı esimin kucukken gecirdigi atesli kabakulaga bagli azospermiCanım düşmez diye sakın düşünme.. dün yazdığında da üzülmüştüm ben zaten.. sizde ki problemi tam olarak bilmiyorum ben ama düşmez değilmiş gördük işte çook şükür.. Eşimin dayısı bi kavanoz göndermişti özel yaptırmış.. o bitti bi kavanoz daha gönderdi.. öncesinde de benim hep duyup yaptıklarım var.. bulup karışımları göndereyim sana canım.. dayısına da soralım neymiş o nereden yaptırmış.. onlar vardı işte tatlım.. sanırım keçiboynuzunu toz haline getiriyorlar yani benim anladığım kadarıyla bu.. onu da türk kahvesi gibi pişiriyorum ben canım.. kahve oluyor..
tabiki canım seve seve.. tahribat var demekki.. ateşli hastalık edyince benim aklıma hep o geliyor.. dayısından öğrenelim yazıcam canım.. Bu arad LİV hospital yeterliymiş dr.lar öyle diyorlarmış kızlar.. hatta bi tanesi anneme demişki abartmaya gerek yok laboratuvarı gayet yeterli demiş.. durup dururken macera aramasınlar demiş..Cok sevinirim canim tesekkur ederim. Bizde ki sıkıntı esimin kucukken gecirdigi atesli kabakulaga bagli azospermigenetik normal fsh, lh yuksek, testosteronda biraz dusuk normal degerlere gore yaşın getirdigi muhtemelen sana zahmet bi ogrensen detay bana yazsan cok sevirim canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?